Абитуриентски страсти 2022г

• 71 144
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тази година моята племеничка е абитурентка.Сега е на фаза отслабване.С това онлайн се заседя доста и трупна килца.Цял живот се е носили в дънки , панталонки и като цяло в спортно облекло , но сега каза , че ще е с рокля.Напредък.Цвета не ми допада който иска - розаво.....Успяваме обаче малко по малко с майка и да я откажем.Не ми се струва нейния цвят.Виж един тюркоаз ще и заспи.Само дано имат балове.

# 76
По въпроса с кой какво носи: Балът ми беше преди 25 г. Дотогава носех само дънки. Това имаше, това носех. Но винаги съм искала рокля за бала си. Та за мен е нормално момичетата да искат хубави рокли. По-сложно е като не искат, но и там се намират хубави модели според вкуса на момичето.

# 77
Ееее, несравнимо е вълнението да получиш първата си бална рокля. 😍
Жалко, че нямам дъщери, за да изживея повторно момента...

# 78
  • София
И аз съм тук с абитуриент тази година. Simple Smile Изобщо не сме започнали да мислим за бала. Това е визията, която е избрал моят син засега:
Скрит текст:
Гледайте Лео Ди Каприо Simple Smile :

Преди 2 години синът на моя  приятелка беше абитуриент и тогава избраха тоалета му от тук: https://carducci.bg/

# 79
  • Русе
Виви, и ние тръгнахме за тази визия, ама се хареса в костюм и ... Simple Smile

# 80
  • София
Ели, важното е момчетата да се харесат и да се чувстват добре в дрехите, които са избрали.
Ние още не сме стъпвали в магазин, така че е рано да се каже с какво ще излезем оттам. Simple Smile

# 81
  • Русе

Гледайте Лео Ди Каприо Simple Smile :
[/spoiler]

Ми гледам гледам, ама все Брад Пит докарвам

# 82
  • София
При други обстоятелства и аз щях,  ама тук са го барнали с кафяв панталон и жълти обувки - не ми е много абитуриентски този аутфит. Simple Smile

# 83
  • София
Младежът хареса аутфита на Тарантино. Simple Smile
 Каза за Лео: "Не сакото го прави да изглежда добре, а той прави дрехите да изглеждат добре." Разбира ги нещата. LaughingLaughingLaughing

# 84
  • София
Е те така и нашите момчета ще украсят по някой костюм. Simple Smile

# 85
  • София
И все пак вие сте си добре. Младежът отсече, че сам щял да ходи да си купува аутфита, което ме хвърли в тих ужас. Той друго освен дънки, маратонки и тениски не е слагал, има една риза и един пуловер за по-специални случаи, обличани 1-2 пъти общо, всичко се купува онлайн.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:51 от Prizma

# 86
  • Русе
Призме, може да те изненада набора.
И аз си мислех, че няма да иде хич на бала, или че ще ме направи на луда в магазина, ама всичко мина по вода. Стискам палци и при Вас да е така.

# 87
Брад и с жълти обувки, и без обувки - все едно:-) и аз натам гледам..
Моя като завършваше, също взехме от carducci

# 88
  • Mediterraneo
Брад е ясен, ама на Тарантино тоалетът е много добър!

# 89
И на мен от тримата Тарантино най ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт