Абитуриентски страсти 2022г

• 71 559
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
При нас бал и изпращане са в 1 ден, задължително 24 май. Дипломирането винаги е около 20 юни +- няколко дена, докато подготвят дипломите.

# 136
Изпращането ще е на 12 май, бала на 26 ти, а семейното събиране мислим да е на 28 ми. И за изпращането, и за дипломирането ще трябват два отделни тоалета. След три години пак ме чака същото, защото имам още една дъщеря Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да сме здрави, другото ще се нареди.

# 137
  • sofia
Балът ще е на 24.май, събирането с роднини юли месец. Част от тях живеят в чужбина и тогава се връщат в България.
Костюм ще купуваме само за бала. Визията вече е избрана, само трябва да купим,но ще е следващият месец. Изпращане, дипломиране - може и по дънки. За дипломирането им дават и тоги. Поне в нашето училище.

# 138
  • София
1)Фотосесия, 2) събиране с приятели и близки, 3) бал - в тази поредност - всичко ще е в един ден при нас.

# 139
  • София
1)Фотосесия, 2) събиране с приятели и близки, 3) бал - в тази поредност - всичко ще е в един ден при нас.
И при нас така Simple Smile Моята идея е да я видят в пълния ѝ блясък. В крайна сметка затова се събираме основно. Само фотосесията ще е по време на тържеството с близките и след това малко.
Скрит текст:
фотосесия... отмъкна ти Ивето... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 140
Ако някой има опит с шиене на мъжки костюм по мерки на абитуриента (и закупуване на плат, съответно), моля да сподели.

# 141
  • Варна
Здравейте, ние купихме много хубав мъжки костюм от Andrwes. В момента имат голямо намаление и допълнително -40% на аксесори. Сега търсим мокасини

# 142
  • София
Моята идея е да я видят в пълния ѝ блясък. В крайна сметка затова се събираме основно.

Именно. Simple Smile

Отмъкнах аз! Добре че ми се получи:-)

# 143
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, аз нямам абитуриенти, но имам желание да си даря роклята от моя бал.
Някой има ли идея как, къде?

Рових в нета, но не открих отговорите...

# 144
В групи във Фейсбук?

# 145
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
В групи във Фейсбук?

Не използвам .... Търся други канали в момента Blush

# 146
Според мен в групите някой ще се възползва и ще я вземе да я продаде, най-добре е ако знаете за някое момиче, на което му предстои бал и да се предаде лично. Виждала съм по телевизията подобни репортажи за хора, които са си дарили рокли, костюми на деца, на които родителите им нямат възможност да им купят.

# 147
В групи във Фейсбук?

Ако наистина искате да я дарите, свържете се с директор на най-близкото до вас училище или пък това, в което вие сте учили. Директорите всяка година правят списък на деца в затруднено положение, за което да се осигури облекло.

# 148
В групи във Фейсбук?

Ако наистина искате да я дарите, свържете се с директор на най-близкото до вас училище или пък това, в което вие сте учили. Директорите всяка година правят списък на деца в затруднено положение, за което да се осигури облекло.

Страхотна идея! Благодаря Ви!!!

# 149
  • Плевен
Тази година дъщеря ми абитуриентка.По ред причини не участвам в подготовката.Купила си е рокля,обувки,бижута,резервирани са грим и прическа.Капарирани са ресторнт,фотограф и украса за мястот на бала.Тържество с  близки и приятели не знам дали ще има със сигурност няма да бъда поканена.Балът й е на 25 май.
Миналата година племеника ми беше абитуриент и имаше много мило тържество с хора,които са били реална част от живота му.
Някой по-назад питаше за Мизия - Плевен.Имат хубави младежки колекции на много прилични цени.В самия завод има магазин.Предлагат и ризи(приличен асортимент),вратовръзки и папийонки(не голям избор).Теодор също имат магазин  и хубави неща.Десизо Мони и те са добри и там в самото предприятие има магазин дори ми се мярна нещо като -70 % намаление,може би на стари колекции,но със сигурност предлагат и новите си.
 CvEtEmOe,ако там където живеете има ЦНСТ също може да попитате.

Общи условия

Активация на акаунт