Абитуриентски страсти 2022г

• 71 474
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Тефтер за рецепти. Подарих на дъщеря ми за 18-тия РД. Накарах бабите,.лелите, кръстницата, класната и от първи клас,аз и баща и да и напишем по едналюбима рецепта.

# 391
  • България, София
maria___, много мило от твоя страна.
Идеята за бижу и според мен е добра. Остава за спомен. А в препоръчаната група има прекрасни ръчно изработени бижута. Може и да поръчаш нещо. Възможността за нещо готово винаги си остава Simple Smile

И ние вече имаме резервирано заведение за датата на бала. Пада се петък.
Избрах да е близо до училището, защото първо ще се събират в училище, после ще ходят на Александър Невски, след това ресторанта.
Преди да отиде в училище, ще прекара известно време с гостите. А преди това ще има фотосесия. Още не е решила къде точно.
Олекна ми, че имаме резервация за заведение.
Гостите ще бъдат близки роднини и кръстницата й със семейството. Около 20 души.

Вчера беше на пробна прическа. Нещо не се получава, както й се иска. Косата й е много дълга, тежка и идеално права. А тя си беше харесала прическа с пусната коса, отзад леко прибрана, на едри къдрици. Е, къдриците не искат да станат. Фризьорът се измъчил.

За изпращането остават само обувки.
За бала - обувки, клъч, нещо за намятане (с тънки презрамки е роклята) и евентуално бижута. Чакаме да се обадят за проба на роклята.

Май съм понапреднала с подготовката все пак. Че нещо започнах да се притеснявам.

# 392
  • София
Тук има сет за къдрене на коса - навива се и се спи с него през нощта. Колко е ефективен, не знам, но има добри отзиви.
https://www.facebook.com/commerce/products/%D0%A1%D0%B5%D1%82-%D … de=page_shop_card

# 393
  • софия
maria___, Пандора имат талисман с академична година. За предвидената от теб сума можеш да вземеш и гривна, на която във времето да се добавят талисмани.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 14:47 от zvаnchе

# 394
  • столицата
Аз бих казала, че това е една стара, но все още добра идея за  изпращането
https://steniskanabala.bg/

# 395
maria___, за спомен, аз харесвам научните бижута.
https://kupinauka.com/category/nauchni-bijuta
Има интересни молекули и символи из различни области на науката.
Може да се избере нещо подходящо  в областта, която смята да продължи образованието си сестра ти, например.

# 396
Влизам в темата да кажа - готови сме, юхуууу!!!! Взехме обувки, чанта и тоалет за другарската вечер. Направо ми олекна Grinning

# 397
  • Sofia
Момичета, помагайте!
Поканиха ме на абитуриентски бал на дъщерята на мои приятели, но не съм ориентирана дали е по-удачно да ѝ дам пари или да ѝ купя подарък. Може ли да ме ориентирате каква сума е подходяща? Ще питам и родителите ѝ дали предпочита подарък, но ако са пари, не искам да се изложа.

# 398
  • София
Ние даваме по 100 лв. на човек.

# 399
Купихме визия за изпращането и съм доволна. Той много св хареса, спортно-елегантен е и се успокоих. Обувките утре ще дойдат и още една риза поръчахме, тя пък във вторник щв пристигне. Толкова е хубав и различен, елегантен млад човек 🥰

Благодаря за сайта за бгнаука, възползвахме се вече за един подарък от там.

# 400
  • Плевен
Много се вълнувам с всички вас.Хубави деца показвате и свежи визии.Тържество не знам дали ще има.Изпаднала съм в немилост нито я чувам,нито я виждам.Единствената ми опция е тайно да я видя.Знам,че има рокля ,чанта,обувки и бижута за бала.За изпращането нищо не знам.
Скрит текст:
Като подарък за бал бих избрала часовник или бижута.В краен случай нещо дребно +сума в пликче.

# 401
  • Down south
maria___, Пандора имат талисман с академична година. За предвидената от теб сума можеш да вземеш и гривна, на която във времето да се добавят талисмани.
Чудесна идея за млада дама.

# 402
  • BG
Момичета, помагайте!
Поканиха ме на абитуриентски бал на дъщерята на мои приятели, но не съм ориентирана дали е по-удачно да ѝ дам пари или да ѝ купя подарък. Може ли да ме ориентирате каква сума е подходяща? Ще питам и родителите ѝ дали предпочита подарък, но ако са пари, не искам да се изложа.
Аз също съм ЗА пари,поднесени в плик с картичка. Има страхотни картички за абитуриенти с много оригинални пожелания.

# 403
# 404
Няма ли някой да се похвали с готова визия на абитуриент, покупки, организация? Да "оплакнем око" и да се подготвяме, следващите (колкото и уж достатъчно време да имаме😀)

Общи условия

Активация на акаунт