Магията на изтока - тема 66

• 26 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Jirisan
След първите два епизода бих казала, че съм доволна от това, което видях. Четох критики относно заснемането на някои сцени, но това да му е кусура. Действието върви малко напред-назад, защото историята върви едновременно в настоящето и това какво се е случило в миналото, за да се стигне до днешния момент. Има хубави гледки, има съспенс, има спасителни операции в планината, намесва се и криминална нишка. Като цяло държи в напрежение, а и целият каст е чуден.

Първите два ост-а. Клиповете са фен-мейд и включват кадри от първите два епизода, та, ако още не сте почнали да гледате драмата и не искате да се спойлвате ги пропуснете, макар че няма нещо кой знае какво разкриващо.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 13:57 от 2в1

# 301
  • вятърничава
Jirisan
И аз ще го следя,хареса ми първи епизод.Участват доста познати муцуни.Приятен е.То аз The Veil изгледах,че този ли няма Wink

# 302
  • MJF
bb6, изгледах Saikou no Rikon
Скрит текст:
В последните епизоди два малко в  повече ми беше всичкото   това с Юка и"компаньонския бизнес". Това уби до някъде и темпа. Родителските тела донякъде компенсираха финално. Та като цяло интересно  по няколко направления.

# 303
  • DE
"Call Me By Fire" приключи, 12 финалисти. Когато пеят заедно се заглушават и не личи кой пее фалшиво Grin

Не разбрах идеята за какво им е тая  група не млади мъже, но в Китай може и да има нужда от такава Thinking
Приятно изпълнение на отбор Джери с Карън Мок, май е ост на "Wounds of Love" където участват и двамата.

# 304
Приключиха Клетките на Юми и Висша класа.

Първият май ще има втори сезон. Има си край, но финалните надписи казват да очакваме седващ сезон. Нямаше някакви големи драми, но баш романтиците може и да се разочароват малко с крайното решение на главните.

Вторият завърши предвидимо и очаквано. Нямаше изненади. Добрите и лошите получиха всеки каквото си заслужава. Става за едно гледане без кой знае какви претенции.

Шун не се появи тази седмица, да видим как ще спасява Япония от потъване.

# 305
  • вятърничава
Шун не се появи тази седмица, Рос не се появи Wink

Шош, не ми остана време за Saikou no Rikon,но тези дни ще го довърша.

# 306
Е, тя, ако Рос го е отмъкнала ще ѝ го простим Stuck Out Tongue Winking Eye Joy.

В този мрачен и дъждовен следобед малко подходяща музика.

2am се завръщат - Should've known , No good in good-bye

Leo (VIXX) - I’m Still Here

За цвят, първият албум на Donghae & Eunhyuk от Super Junior - COUNTDOWN

А за финал един Хонгстар

# 307
  • вятърничава
Е, тя, ако Рос го е отмъкнала ще ѝ го простим Stuck Out Tongue Winking Eye Joy.
ох,дано ,дано!
Скоро чух,че и Бургас бил застрашен от потъване, и тук се нуждаем от спасяване от Шун.
Рос, в теб ни е надеждата! щото ние с един потъващ кораб не можем да се справим,какво остава за град или остров

# 308
One the Woman
Ауууу, отдавна не бях гледала типичната корейска свекърва в действие Joy. Тази, която не само вербално, ами и физически тормози снахата. На Йонг Хи напълно е влязла в образ. Направо си е показно, ама то цялото чеболско семейство си е по калъп.
И Ха Ни и тя е в стихията си с двойната роля, на прокурор и на снахата. Надявам се да им разкаже играта след обрата още във втория епизод.
Скрит текст:
Тя е прокурор със съмнителна репутация. Отива да разследва случай под прикритие и забелязва жена, абсолютна нейна двойничка, която се оказва снаха на богато семейство. След инцидент прокурорката се събужда в болницата без да помни коя е, но всички около нея казват, че тя е снахата на богаташите. И тук идва веселата част, защото двете са съвсем различни по характер и манталитет.
Ким Нам Гил направи камео включване като свещеника от The Fiery Priest, в който участваха заедно с И Ха Ни.

# 309
Ако някой иска да се включи в 12-та анкета за най-грозна сграда в Китай. Годишна анкета Sunglasses Явно имат доста грозни сгради,макар,че ПМ е издала указ с който забранява строежа на грозни и огромни сгради и архитектите на такива ще бъдат сакционирани.
Реално не всички са грозни,някои са странни.
Като тази сграда във форма на бутилка.
Скрит текст:
Това е музей,а сградите са във ворма на купа за рамен,вероятно любимата храна да архитекта.
Скрит текст:
Църква във формата на цигука. Какво по-подходящо място да се молиш ако искаш да те приемат в пекинската опера.
Скрит текст:
Матрьошка.
Скрит текст:

И ново шоу в програмата на Youku -Squid's Victory.Това било предварителен дизайн.Приликите са съвсем случайни.
Скрит текст:

Реклама на бира с Lee Byung Hun

# 310
  • вятърничава
Вчерашният рожденик So Ji Sub !

Чакаме го следващата година в новия му сериал "Dr. Lawyer"!

# 311
Saiai - епизод 4

Все по-интересно се развива историята. Един от любимите ми японски сериали тази есен, а има няколко много добри и силни заглавия. Браво на сценаристката Сатоко Окудера.
На Лемонът му върви есента. Миналата година по това време с Хару, сега с другата кралица на малкият тв екран - Юрико Йошитака. Химия има и с двете, не му го отричам.
След като цялата истина излезе наяве, не знам как ще постъпи героят на Кохей Мацушита. Много е сложно за него, след като са намесени чувства и такава голяма любов, каквато са имали двамата още от деца.
В Япония сериалът върви при голям интерес.
Фумия Такахаши, след като го гледах в Ukiwa, а сега и тук (и то се оказва с много важна роля в цялата заплетена история), мога само да го поздравя за ролите и избора на сериали. Браво на момчето.

Дано двамата бъдат щастливи заедно на финал. Заслужават го след всичките тези години и начинът, по който Съдбата/ Животът ги е разделил.

Една песньовка от Футаба-сан. След успешната кариера на певец, която има, сега е ред и на актьорската.

# 312
To и TOP значи е имал РД вчера Birthday

# 313
Сега се върнах да прочета какво е драскано, докато ме нямаше. Ай, ай, ай, завалийките.

bb6, за Koi Desu. Пропуснала си, не си разбрала от текста, че Юкико не е била винаги с амблиопия. Тя е била нормално момиче, ходела е на училище, съответно знае и може да чете много преди да започне да не вижда ясно. Имала е нормален живот, но развива това очно заболяване около 15-годишна възраст. Мисля, че при нея е неврологично и е свързана и със смъртта на майка им, но още не са ни разкрили всичко.
Затова не се чуди, че тя може да чете канджи и успява да чете на тъмен екран с бели букви.

Онзи ден, в сряда, гледах новия 5-и епизод. Тези двамата са големите любимци на Япония този сезон. И мои. Това сериалче така ме зарежда, че не ми се иска да свършва след още само пет епизода.
Йоске Сугино е меча меча кавайй.

А Шун тази седмица си почиваше. Не излъчиха епизод в Япония. За отвличане.... Може, ама като се разведе.

bell, изписваш таг-а за спойлер на ръка. Не пречи, че го няма като бутон, когато влизаш от телефон. Изписваш го - [s.....r]текста[/s.....r].

Шошулчо, на теб 6540742939 пъти съм ти обяснявала как стоят нещата с японските бракове, но не помниш. Не може така свободно някой да реши и да се ожени/ регистрира брак с теб, без ти да знаеш и най-вече да си сложила собствения червен печат. Вярно, регистрирането става лесно, но си има процедура след това в Общината. Прочети повече, събери две и две и ще получиш четири, надявам се. Тайната се крие в семейния японски регистър и какво точно представлява той.

Миналата седмица, като гледах Сенсей във втори епизод на Konin Todoke ала бала (дълго е заглавието на новия му сериал с Нана Сейно)..., че като го гледах в сцената с мидите, когато се оказа, че той и миди не обича да яде, както и стриди в Okaeri Mone и ме напуши такъв смях, охххх.
Сетих се за сцената със стридите и татко, а сега и тази с мидите, които не обича, но му се наложи да яде, хаха.
Ще вземе да се окаже, че и самия Кентаро Сакагучи наистина не обича ни стриди, ни миди, хаха.

# 314
  • вятърничава
Ross, внимателно си го гледам Koi Desu и знам,че Юкико не е с амблиопия по рождение. Може да не съм го написала разбираемо.Този епизод ми даде повод да се замисля за как незрящите се справят с този проблема. И всеки епизод изважда нови въпроси. А и частта на незрящия комик ми харесва, добра идея е.

Шош, изгледан Saikou no Rikon!
Скрит текст:
Еп. 9 ми хареса много, срещата между четиримата, всеки си каза болката. И краят на сериала ми се понрави. Тъкмо се наместиха нещата и си помислих как ще ми липсвааааат тези сладури. И бам спешъл епизода развали всички. Що ми трябваше да го гледам, що им трябваше да правят цял филм, да предъвчат наново цялата история, буквално си я повториха и завърши никак. Ей това не ми се понрави, но животът не е цветя и рози. Жалко, че Мицуо и Юка не успяха да запазят най-ценното за японците. Мицуо доста прекали. И може би си оставиха отворен финал.

Общи условия

Активация на акаунт