Магията на изтока - тема 66

• 26 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Вървя си вчера в моето морско село и си мисля за плочките за незрящи хора, мисля си и за Юкико, за Морио "Черната Пантера" Курокава, за японската инфраструктура.
Тук слагат такива откакто взеха да подменят тротоарите, но само на някои места, за съжаление, а не масово. Имаше някой друг лев за подмяна, но вече и това няма. Парите "свършиха".

Скрит текст:

Шо, имаш торта за ядене.
Вчера като прочетох, че е претърпял инцидент, наранил е ретината на едното си око, охххх, оххх, охх... Но добре е, не било много сериозно и ще се оправи.

# 316
Joy
Тай-корейска песен.

От снощи си припявам Mirror Mirror Mirror Mirror...Blush

# 317
  • MJF
Аз ви чета. Даже по нещо и изглеждам от фонта ни но ме е заляло фигурното пързаляне, нещо въобще не мога да смогна там и все имам цял куп за гледане. А като мара подробната после пък и прокоментирвам, сверявам си часовника с протоколи, други зрители и .....Blush . А имам да правя и нова тема и сега не ми се ходи в темата за фигурно Mr. Green мен мързела, нямам си там 2в1 Blush 2в1 , Wink Hug

А значи затова не виждам Потъването 4.
Абе знам си, че тайната е в тоз  мистериозен семеен регистър Mr. Green
Моне изгледан, Сенсей в новия сериал 1-2 изгледан. На този с Егучи 1-3 изгледан.
Thinking и нещо друго съм изгледала със сигурност. Но коментар ....тепърва. Щото нито искам , нито пък заслужават само да е на две на три сега.

Уффф, bb6 олекна ми, щото аз писах "споко,  че имаме и  спешъл за   Saikou no Rikon! "а нещо като изгледах сериала и потърсих това продължение на моя ресурс го нямаше и остана за справка. Не помня и да съм го гледала и първия път. Значи ти и него изгледа. Ами да , не рядко се случва така с тези продължения. Дето му идва на човек коментар от сорта "по- добре да си бях останал без продължението".

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 17:55 от Шошулчо

# 318
Не съм гледала Super rich след първи епизод. За него не ми остана време, че излязоха и още два нови японски сериала. Интересно ли продължава?
Този сезон не мога да се оплача от японците. Много сериали и все интересни. Вървят и няколко екранизации по манги, не ме дразнят.

Новата реклама на Такуми Сайто от онзи ден с Юки Учида. И той да не остане назад - модерно е да се рекламират фармацевтични продукти, там са големите пари.

Шун пък го видях вчера с Нобуаки Канеко да рекламират Гран Сага (игра, корейска такава, но и японците са луднали по нея).

# 319
  • DE
И Бо за финала на League of Legends World Championship

# 320
bell, изписваш таг-а за спойлер на ръка. Не пречи, че го няма като бутон, когато влизаш от телефон. Изписваш го - [s.....r]текста[/s.....r].
Да, с предишния телефон така правех. Сега с новия обаче нямам тези скоби на клавиатурата (или поне не ги намирам).

# 321
Е, как да нямаш? Влизаш на цифри, натискаш =\< , (отбелязах ти го в зелено) и на следващата страница ще ги видиш.

Скрит текст:

# 322
  • MJF
Рос, за Super rich :
Скрит текст:
Върви си стандартно следащите 2 серии. Притиснати до стената , нашата героиня , ядрото на фимата ѝ и стажантите Smile се преместиха  в една къща.  Има хумор, има достатъчно герои. От превюто за 4 видях че има и екшън.

# 323
Е, как да нямаш? Влизаш на цифри, натискаш =\< , (отбелязах ти го в зелено) и на следващата страница ще ги видиш.

Скрит текст:

Благодаря ти за полезната информация!
Скрит текст:
С нов телефон съм, не съм му свикнала още. За първи път смартфон, преди бях с обикновен.

# 324
Моля, моля, за нищо. Ако и друго не ти е ясно - питай. (. ❛ ᴗ ❛.)(◕ᴗ◕✿) - ето ти и два емотикона от японската клавиатура.

Шо, ахааа, ясно. Мислех, че ще забият в нещо любовно между Норико и малкия, но щом не казваш нищо... Ще погледна втори и трети.

# 325
  • MJF
Хм,
Скрит текст:
малкия е игрив, открит и комуникативен. Той я харесва, но как и до колко не е ясно. Тя на чар лесно ще поддаде но за повече се съмнявам. Някакви големи романтики въобще не очакам. Но естесвена близост на тези двама герои им се получи неусетно и естествено.

# 326
В неговото положение е лесно да хлътне. Много е зле с парите, милия (чак ми стана жал, като го гледах и как пада на колене), а тя, макар и да се чудеше как да спаси бизнеса си, не е зле финансово или поне не и като него.
Не знам какво става след първи епизод и дали е успяла да намери онзи измамник, нейния приятел, с който въртеше бизнеса си.
Ще го продължа тогава спокойна, че не ми се гледат анего и крехко японско агнешко-истории.
Ейджи Акасо ми е на сърце. Има една сърцатост в него, една доброта... Приятно момче.

# 327
  • MJF
Мда, за Акасо, нека снима , нека играе , разнообразно. Има голям потенциал според моя милост.
Този приятела от детсвото , дето задигна...
Скрит текст:
Във втори епизод го пребиха, в трети си починахме от него но от превюто нататък пак ще е "на сцената". Големи ги е забъркал диването му с диване.

# 328
Ето ти един нов японски филм, от новото модерно "Нетфликс японско кино", който излезе в петък. Ще трябва да свиквам, няма как.

We Couldn't Become Adults

Страхотен филм. Мирай е направил поредната си силна роля. Саири Ито е главната героиня, но самото ѝ участие е малко, защото историята започва от наши дни и се връща назад в годината, когато Той и Тя се срещат през 1995 г. Филм за пропуснатите шансове в живота, какво е било и какво би могло да бъде, но... раздялата е факт, а той не е успял да я приеме и да забрави жената, която е обичал винаги.
Финалът беше много добър, а аз доволна. Абе, живот. Това е. На годините, на които беше той на финал (46 години) е нормално да съжалява за неща, които не е направил, докато е бил млад.
За Мирай последно говорих лятото, покрай Олимпиадата в Токио, защото той участваше в церемонията. Ти тогава спомена, че не ти е познат на екран, а той е един от култовите съвременни японски актьори и пръв приятел на Ейта.

И сега нещо за теб и 2в1, нали гледате и вие Nippon Chinbotsu.
В Япония излиза и така наречената side story. Тези "странични" истории са за един от героите от главната история/сериала, в случая Nippon Chinbotsu и са кратки, както беше и с Ukiwa.

Заглавието е Saiai no Hito: The Other Side of Nihon Chinbotsu и в нея ни разказват историята на сервитьорката от заведението, което Шун и Кеничи посещават след работа.
Тя се казва Ай и в много сцени я дават до Шун и Кеничи, а в този кратък сериал, така наречената допълнителна/ странична история, главна героиня е тя и нейният приятел, чиято роля се играе от Мизуки Итагаки.
Ирозуку взе проекта и ще го преведе на английски. Луда е по Мизуки, не за друго, тя просто превежда всеки негов сериал.
Изгледах трите излезли дотук епизода. Сладко сериалче. Запознаха се тези две млади пиленца, а пък Токио започна да потъва и така като гледам - взеха се набързо, че като ще идва края, поне да са заедно и да изживеят любовта си.
Ако някоя от вас е обърнала внимание - във втори епизод на Nippon Chinbotsu тя сама се похвали на Шун и на Кеничи, че вече си има гадже, показа Мизуки Итагаки на снимка от екрана на телефона си.

Шо, предупреждавам, че в dramacool са сгрешили изписването на заглавието и вместо Saiai са написали Saibai, хаха. Неграмотници. И после защо не се откриват сериалите по заглавие...

# 329
  • вятърничава
Кой беше писал, сравнително скоро май, за корейска актриса, която участва/ще участва в японски филм? Коя беше тя?

Общи условия

Активация на акаунт