Магията на изтока - тема 66

• 27 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • MJF
Konin Todoke 5 изгледан.
Скрит текст:
Цял епизод събирахме снахата и брата на наш Шу. Тази дама и за двамата братя Момозе трябва да се усмихва по 24 часа 365 дни в годината. ooooh! съжалих я направо.
Иначе причината за нейния срив така и предполагах че е именно тази която се оказа, а и ясно защо не и достигаше комуникация със съпруга ѝ при това му заявление въпреки фактите. Туй са си сериозни неща и ням как да не се кажат поне по един път м/у двамата. Както и да е , разгеле събрахме ги, благодарение на мама Момозе най-вече. Сега идва интересното. Да видим. Шу продължава със своите терзания на ниво "радини вълнения". Очаквам шамара /труса Mr. Green

# 406
  • вятърничава

В сряда при тайладците започна Baker Boys с Lee Thanat.
Оригиналът е японска манга,но има  японски и корейски филм по същата история,но не съм гледала нито едниния.
Е,Tuon, това не е ли култовия Antique  с гофретката Ким Дже-Ук,Ю А Ин и Чу Джи Хун, който в момента гледаме в Jirisan.

Скрит текст:

# 407
Същият. Постерът ми е познат,но не съм го гледала. То и сега няма да го видя,защото гледам тайландското.
Принципно не обичам филми или сериали с храна,защото ме карат да огладнявам Sunglasses
Ама нали идват празници и без това ще се размятат сладкиши Cake Cookie Candy

# 408
Е, хубава работа... И не си гледала прословутия танц на Ким Дже Ук в гей-бара? Open Mouth
Скрит текст:

А Ю А Ин такъв дечко е бил тогава.... Smile
Скрит текст:

bb6 ме изпревари, ама няма да трия Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 409
Blush
Ми....не съм го гледала.Огромен пропуск,явно.
Сега или  го гледам и се сполвам супер много, или гледам 4 епизод,който е супер оплют от Колелото на времето.

П.П. Защо никой  не ми е казал да го гледам,а? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 410
  • вятърничава
Е, хубава работа... И не си гледала прословутия танц на Ким Дже Ук в гей-бара? Open Mouth
Тц, тц, тц срамота! Wink
2в1,винаги е добре да се повтарят, та и потретват такива моменти.

# 411
  • MJF
E Tuon, как можа?! Хем нашия всеобщ любимец Ким Дже Ук . Тоз филм си е кор-класика направо. Не помня въобще кога съм го изгледала, такава класика е WinkSmile . Преди даже като прочетох Antique  , преди да видя постера, реших че иде реч за нещо друго и ново.

# 412
The Silent Sea вече има дата за излъчване и тя е 24.12.21, така че, който обича фантастика или пък е фен на Гонг Ю, Пе Ду На или И Джун ще получи коледен подарък от Нетфликс Wink.

Вече е наличен и първи епизод на One Ordinary Day. Ча Сънг Уон се завръща на малкия екран след почти 4 годишно отсъствие.

Melancholia
Частно училище, в което парите и произхода са на преден план. Млада учителка, която преподава по нестандартен начин и предпочита да научи учениците си да мислят, а не да зубрят. Едно момче-аутсайдер, но с интересно минало. Обявен за математически гений, на 10 г. приет в МИТ (Massachusetts Institute of Technology). Две години след това напуска и се връща в Корея. Естествено корейците го заклеймяват като провал, некадърник, лъжец и прочие епитети. Новата учителка случайно го открива и лека-полека започва да връща интереса му към сложните математически задачи без обаче да го притиска, както всички останали. Тя единствена проявява разбиране и му дава свободата сам да реши какво да прави.

# 413
The Psychologist - епизоди 4 - 12

Браво на китайчетата. На много прилично ниво продължава този сериал. Янг Дзъ прави Боран на пух и прах, хаха. Добра е и има чувство за хумор. За психотерапевт това е задължително.
Разбра се истината за ученическите им години. Дам, тя го е харесвала, затова реагира така в бара, когато го видя и не само, защото го позна.
Сериал посветен на менталното здраве и проблемите на съвременното общество, гарниран тук-там с щипка романтични закачки.
В 10-и епизод се появи и Лесли Ма. Като я видях се изненадах и подскочих, хаха.
Много я харесах заедно с У Хао Дзъ в сериала Mysterious Love тази пролет. Там двамата бяха страхотна двойка, много забавна беше връзката им. Тук тя се появи като бившата приятелка на Боран, но само в два от епизодите.

Saiai - епизод 7

Любимата ми човешка драма този сезон от японците. Продължава все така силно, а Кохей Мацушита увеличава фенбазата си. Нямам никакви забележки и чакам финала.
Дано двамата с Юрико са щастливи на финал. Никой друг не го заслужава повече от тях двамата.
Мицухиро Ойкава тук е в отрицателна роля, много потаен и нищо общо с героя му в Remolove.

# 414
  • MJF
Нищо не съм гледала на фронта ни  миналите дни , защото в свободното ми време "киснах на лед". Та от там ви предлагам едно изпълнение на един мой японски любимец- който постигна лично постижение в кариерата си като резултат на него.

# 415
The Psychologist - епизод 13

Ейй, като го гледам Боран как се захвана да прави оригами звездите, за да върне нейния жест към него, когато той изобщо не е осъзнавал какво е направил счупвайки буркана, се зарибих и аз по тях.
Китайците вярват в тях, то и японците ги правят, но не са с толкова голямо значение както в Китай. При японците са жеравите.
Хмм, имам много цветна хартия. Играчка са тези звездички, но много се зарибих покрай сериала.
Ако до финал продължи така добре, ще се превърне в любимия ми китайски сериал за 2021 г.

Този пък още снима новия си сериал, който трябва да излезе пролетта в Корея. Какъв магьосник ще е, какви глупости, майкоооо мила. Нямаха край корейските безумия.
Ки Джу пък ще е полицайка с окултни способности, ай, ай...

# 416
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е любимец. Дано преведат сериала. За съжаление не съм гледала Kkondae Intern. Започнахме Jirisan. Нещо се забави действието след 1 епизод. ММ каза, че повече му харесало Forest.

# 417
  • гр. София
Rossonera , как се казва този корейски сериал, който ще излезе пролетта?
Muriel, не се отказвайте от Jirisan Simple Smile

# 418
И в някакво тайландско главният герой получи за подарък буркан с 365 такива хартиени звездички.Всяка звездичка беше желание и така имаше по едно желание всеки ден.
Много са готини.Аз само оригами корабче мога да правя.

# 419
  • Разпиляна във въображението
Rossonera , как се казва този корейски сериал, който ще излезе пролетта?
Muriel, не се отказвайте от Jirisan Simple Smile

Не, гледаме го. Ще видим мистерията.

Общи условия

Активация на акаунт