Магията на изтока - тема 66

• 27 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • вятърничава
Подменяме с най-красив и ....... предизвикваме война Smiling Imp
Логиката и тук е приложима!

# 451
  • MJF
Мммм, Postmen in the Mountains ми е последния китайски филм който съм гледала. Толкоз сериална съм станала че няма накъде, Crossing Arms се на себе си. Оправдавам се с мързела ми и липсата на време. Тези две причини оправдават защо "си пестя" търсене , разглеждане, набелязване  а после и намиране онлайн като за мене на даденото заглавие. Мрън, мрън. Ама оправдание нямам.

# 452
Boku no Neechan - епизод 2

Добър и качествен сериал. На сърце ми е заради връзката, която имат брат и сестра, които живеят заедно и си помагат. Разговорите, които водят вечер, когато и двамата се върнат от работа, споделянето на трудностите, размислите за живота от мъжка и женска гледна точка, ми действат успокояващо.
Приятна и реална история от живия живот, и толкова японска. Аз също имам брат и този сериал ми легна още повече на сърце. Всичко ми е толкова близко и познато.
Йоске Сугино е с поредната си много добра роля/ изпълнение (тази есен определено е негова в Япония), а Хару Куроки най-после мога отново да я гледам след Наги и то спокойно. Върна ме години назад, когато я заобичах редом до Такеру.

# 453
BBF Тайланд започва на 18.12.2021 и ще го излъчват всяка събота.

# 454
  • MJF
Boku no Neechan e  от тези, които ги няма още за мен.

Now, We Are Breaking Up
Изгледах вчерашния епизод. Нейсе ми стана ясно коя по точно е героинята на Yoon Jung-Hee.
Скрит текст:
Годеницата на починалия. Пак добре , че не попадна тоз момент в моите редакции с мишока Smiley , щото аз родителските тела и подобни "досади" ги .....редактирам с размах. И като съм на редакциите си имам въпрос.
Тя и Той всъщност в миналото си , преди цялата парижка двумесечна "афера" на брат му, има ли ли са интимен момент заедно? На няколко пъти засичам такива намеци в текста но са толкова кратки и неочаквани че Thinking
Харесва ми как са написани двата главни образа до тук ТЯ  и Той. Чакам да видя дали knit ще потъне във "вечните корклишета с родата" или тази част/пълнеж все пак ще го мине сравнително "по-свежо". В момента се движи по ръба в това отношение.

Super Rich 8
Охх, вече ми е смешно Мамору - сан у колко приближени буди еднакви чувства, желания. Лепят ѝ се като мечки на мед направо ooooh! . Развесели ме теорията на Ю за възрастта, добър довод Smiley . Нещо много се заиграха последните 2-3 епизода с превютата и от епизод към епизод и от началото на епизод към самия епизод. Та сега каквото показаха в края на 8 -и .... не ми харесва цялото туй нещо като подход. Предпочитам пълни изненади в случая от колкото цялата таз неясна "игра".

# 455
Едва ли ще го качат някога. Преводът на английски е на затворена група, където достъпът за крадците на субтитри е забранен (те печелят пари от труда на други).
Оформи се групичка от преводачи, които се отделиха и достъпът е само след одобрение, трябва да отговаряш на определени условия. Там превеждат доста от новите японски сериали, които няма да се качват онлайн.

The Psychologist - епизоди 23 и 24

作为贺顿最好的 异性朋友 - "Като най-добрият приятел на Хъ Дун от противоположния пол", хаха.
Тези думи на Дзин Боран ме накараха да се смея с глас. Героят му е голям шемет и добра, наивна (по азиатски) душа.
Влезе ми под кожата този китайски сериал. Взимам си думите назад, че китайчета не я разбират психологията. Доста добре се справят с личната драма на Хъ Дун (загубата на нейния брат като дете), действията на майка ѝ, както и съседът-психар, който няма да излезе толкова луд, за колко го представяха в епизодите досега. Тайната му е ясна, само очаквам да разбера какви действия ще предприеме, но не мисля, че е лош човек, просто жертва на ситуацията, в която е изпаднал като дете.

Днес няма нови два епизода, жалко. Свикнах всеки ден в Youku да пускат по два, но днес няма нищо. Ще чакам утре.

# 456
  • MJF
Пак  ли "партито" на японския фронт свърши. Туй с преводите вече колко пъти периодично "го гледаме" ooooh! Tired
Голяма тема.
Току виж съм се "заела" с киното. Полза ще има. Wink Smiley

# 457
  • вятърничава
"Дивата Япония: Снежни маймуни" по NG Wild СЪБОТА 4 ДЕКЕМВРИ 17:10 и НЕДЕЛЯ 5 ДЕКЕМВРИ 02:30.

# 458
За Кая Кийохара и нейния луд късмет.

Шотаро Мамия е изтеглил късата клечка за главната мъжка роля в новия ѝ сериал Fight Song. Имах някакво лошо усещане, предчувствах, че точно Гомоджи ще заеме мястото на Сенсей. Не ми се искаше и точно това се случи, уффф.
Фума Кикучи пък ще е в ролята на приятеля ѝ от детинство, който също ще е влюбен в нея (как не!).
Тази госпожица има луд японски късмет. След Сенсей и едно Джони (Рен Нагасе) сега взима Гомоджи и още едно Джони, в лицето на Фума.
Знаех си, че ще ме принуди отново да я гледам и не заради нея или "таланта ѝ", или пък историята, а заради двете момчета, които ще застанат до нея.
Гомоджи само композитор не беше играл, хаха. Представям си го в ролята, само като видях и как са го издокарали.
Нямам търпение да ги гледам с Фума от януари, а главната някак ще я търпя, отново.

Постерът сега е завършен с fight и song.

Скрит текст:

Най-новата реклама на Шотаро, която се върти в Япония в момента.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 08:20 от rossonera

# 459
  • MJF
Другарчето му в тази реклама- Yuma Yamoto го гледам сега в Super Rich.

# 460
Мислех да го спомена, но си казах, че едва ли помниш кой е, а ти ме изненада, хаха.

Ето ти Йоске, който пере с Масаки, на Нана Комацу мъжа ѝ от две седмици.
Attack Zero ги гледам и при Сенсей и Нана. И те перат с тях. Нещо не им вярвам много на тези "перилни препарати" от ново поколение, които навлязоха в Япония вече втора-трета година и толкова много се рекламират.

И днес няма нови епизоди на The Psychologist. Ехх, тези китайчета! Не ме зарадваха, а нямам търпение.
Пуснах Nippon Chinbotsu епизод 8, но нещо се издразних и го спрях. Утре ще го продължа. Другата неделя е финалния епизод и ще бъде два часа (?!?). Ще се гледа с превъртане, няма друг начин.
Да идва 9 януари и да започва тайга-драмата Kamakura dono no 13 nin. Там ще се гледа вече Огури-сама и то цяла 2022 г., и отново всяка неделя.

# 461
Докато "потъвам с Нипон" да драсна за приключилия Reflection of You. Както вече писах, всички бяха морално и емоционално деградирали. До края нямаше нито един герой, на когото да съчувствам или да вляза в положение. Никой не израсна, никой не се подобри поне малко. Затъваха все повече и повече, за да приключим финално с два трупа, един вегетиращ и много разбити души.

# 462
  • вятърничава
2в1 , това не е ли чудесно, няма да ти липсва този сериал  Wink
Корейските глупости край нямат!

# 463
bb6, подобни сюжети никога не ми липсват, но ги доглеждам най-вече заради актьорите и играта им. А толкова корейски сериали за отмъщение съм изгледала, че с нищо не могат да ме изненадат.

# 464
Пуснах днес MBC и залепнах, хаха. Новата му реклама на манду.

Китайците са променили дните на излизане на епизодите на The Psychologist. Оставащите 16 епизода до финал ще ги пускат само в сряда, четвъртък и петък по два епизода. Хубаво беше като излизаха по два всеки ден, свикнах последните две седмици, но сега чакане.
Утре е ден за Нана и Сенсей.

Общи условия

Активация на акаунт