Магията на изтока - тема 66

• 27 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
GMMTV си презентираха новите сериали за 2022.
Има и други,които ще се излъчат,но тези сега ги показаха.Съвсем нови.От днес.
Предпочитам техните продукции,защото са по-кратки като времетраене и нямат типични лакорни.Лъжа Blush,имат,но пак са по-кратки.
Има Бл, има учениески, един с голяма възрастова разлика между героите ,спортен - бокс, трилър и един римейк на японски /тайвански сериал.
За в момента има 2 обявени серила с Люк - Drag, I Love You и  Mama Gogo.Презентираха още 2 с негово участие -The Three Gentle Bros и My Dear Donovan.
Мистерия,романтика и извънzемни.ОМГ Scream - UMG
Една имитация на The Gifted -  Home School
The Warp Effect се засяга сексуалната тематика (изкарват главния герой 10 години по-млад от реалната му възраст),но пък има преминаване от едно време-пространство в друго или нещо такова.Комедия.
Романтика
Good old days - освен Крист ще участват и двама от BBF - Тайланд ( Win и Bright)
10 Years Ticket
Astrophile
Няма да им простя прическата на  Bright
Скрит текст:
Joy Joy Joy Няма да е така в целия сериал,но....
Комения
Dirty Laundry(загубих бройката на сериалите с Nanon,но аз съм фен на хлапето,той е нещо като Leo Wu от тай произход.И двамата са много талантливи.)
Devil Sister

# 436
Reflection Of You - епизод преди финала утре

Стана мътно и кърваво, по корейски. Нямат милост към Ким Дже Йонг. Почти цял сериал изкара с амнезия, но на финал решиха и убиец да го направят, а взе, че той отнесе удара. Онемях пред поредния корейски "шедьовър".
Само мелодрами им дай на корейците. Убийства, насилие (физическо, психическо за тях няма значение), интриги, всякакви човешки низости, падения, деградация, никакви морални ценности, но не и нещо добро. Извратена работа.

Оо, да си гледам аз китайското сериалче, което много ме радва и да не се занимавам с извратените теханмингукци. Видях, че китайците днес са ми качили 19-и и 20-и епизод. Специално си платих абонамента за Youku, за да мога да гледам епизодите веднага и да не се налага да чакам отключването им с дни.
Много се смях вчера с Боран в 14-и епизод. Това съперничество със съседът-психар ми изпълва душата, хаха. Кутията с червения женшен бих я взела с удоволствие.
Боран е с комедиен образ. Малко глуповат, но искрен, добър и чувствителен. Идеалният за Хъ Дун.

Спомени, спомениии, хубави спомени. Как го обичам Кисоп! И Лидер-ним, и Ей Джей....

# 437
  • BG
2в1, благодаря за предложението, какво става из кор фронт със старите ми любимци нямам на идея. Ще погледна серия-две, само заради Чани, да го видя колко е въzмъжал. Кай пък кога се е научил да пее, че и до соло албуми е стигнал Joy Нека се развива момчето, кой знае какво става с ехо-вците, един е татко, друг е.. батко, знам ли ха-ха, нека се развиват кой в каквото може.
Tuon, ще хвърлим ли един поглед на този римейки Put Your Head on My Shoulder, аз ще го пробвам. Китайския, който го започнах, не знам дали казах в предния си пост, но го зарязах.

# 438
Гост,ОК.И без това едното ми тай свършва и щях да си търся друго.
Joy
 Видяли таговете -  Smart Male Lead Joy  има и Calm Male Lead,какво ли трябва да сложат на корейските драми?

Вчера много се забавлявах с някакви български медии.Едните ме убеждаваха,че BTS правят елегантен поп.Сега се чудя кой твори неелегантен:smile: А други ме информираха за творчеството на Park Hae-soo и как само той е обявен за участие в корейския римейк на Money Heist.Вероятно не използват гугъл и ИМДБ,защото почти целият каст е известен,а и участва Yunjin Kim или Сън от Изгубени.

Joy Видях и предстоящите заглавия на So Ji Sub.Всъщност обърнах внимание само на -Alien + People
Да очаквам,че освен преплитане на времето ще има и извънземно по време на династията Корьо.Т.е. Дам Дук може да не е божество,а някакво си там извънземно???

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 09:14 от Tuon

# 439
.......... други ме информираха за творчеството на Park Hae-soo и как само той е обявен за участие в корейския римейк на Money Heist.Вероятно не използват гугъл и ИМДБ,защото почти целият каст е известен,а и участва Yunjin Kim или Сън от Изгубени.
...........................
Е, да де, ама другите не са участвали в Калмара, а в момента това явно е символ за известност на корейски актьор/актриса.

# 440
Вярно Scream
Всичко започва и свършва с Калмара.Ей,така взеха и Оскар за най-добър филм.С едни,които се избиват в мазето.
Понякога дори го хапват.Мекотелото има предвид.

Мими не си най-известния корейски артист CryСори.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 10:43 от Tuon

# 441
  • MJF
Я да ми припомни кой от дружината гледа Now, We Are Breaking Up Thinking . Да знае че се присъединавям към текущата му компания. Фюжън разказ относно времето, напред- назад, не знам защо но ми стана интересно. Хем аз принципно недолюбвам този похват. По този повод проверих сценариста - "нищо не ми говори" . Thinking

Догледах разгеле Потъването 7
Трудно, трудно е  да се гледа. То патос , то политически клишета, .....абе все едно гледам сериал от 80-е на 20-и век. Да не ми се обиждат. Чак взех да се навивам да погледна как е книгата , която някога - горе -долу по горното време , съм чела. Thinking

# 442
Шош, и аз снощи почнах Now, We Are Breaking Up. Два епизода имам изгледани. На клончето съм, но аз съм си фен на каката нищо, че не е много долюбвана и тук, и в Спирита. А, пък и Чанг Ки Йонг ще липсва следващите поне две години от екран, та да му се порадвам малко.

Потъването продължавам да го гледам единствено заради Шун, но ме е яд, че таланта му се пропилява в тази продукция. Да не говорим, че и Кеничи се подвизава незаслужено някъде из периферията.

Да спомена за два сериала, които изгледах малко по бързата процедура - Peng и Work Later, Drink Now. И двата са за връзките и проблемите на съвременните млади жени.
Първият е за една мацка чийто живот внезапно става леко сложен, когато четирима мъже се забъркват в него по едно и също време.
По заглавието на втория ви е ясно на какво се набляга Stuck Out Tongue Winking Eye. Три приятелки кажи-речи всяка вечер правят разбор на живота си над 2-3-4... бутилки соджу.
И на двата епизодите са по около половин час.

# 443
Новият трейлър на F4 - Thailand

Ще е почти същата история,но с някои промени.

# 444
  • вятърничава
Мими не си най-известния корейски артист CryСори.
А кой е най-известния корейски артист?
Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз харесвам Паразит ,не е само "едни,които се избиват в мазето",показва сериозното социално разслоение в обществото,което ни кара да се мразим,да хитруваме,да се трепем и да се крием в мазето от живота. Калмара също ми държа вниманието,не е най-великият сериал,но ми даде теми за размисъл.
За съжаление сюжетът на половината филми и сериали,които са останали във времето като класики,шедьоври или просто много любими е за едни дето се избиват Frowning1

Шош, и аз изгледах няколко епизода на Now, We Are Breaking Up , нищо интересно, пускам си го като фон докато се занимавам с друго и хвърлям по някой поглед когато Чанг Ки Йонг е на екран.Той е основното достойнство на сериала.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:24 от bb6

# 445
Скрит текст:
Аз харесвам Паразит ,не е само "едни,които се избиват в мазето",показва сериозното социално разслоение в обществото,което ни кара да се мразим,да хитруваме,да се трепем и да се крием в мазето от живота. Калмара също ми държа вниманието,не е най-великият сериал,но ми даде теми за размисъл.
За съжаление сюжетът на половината филми и сериали,които са останали във времето като класики,шедьоври или просто много любими е за едни дето се избиват Frowning1  
Мисля, че не е нужно да е в скрит текст. Аз също харесвам "Паразит". Всъщност е един от двата или трите корейски филма, които наистина харесвам.

# 446
  • MJF
Мрънкането , критикуването  и от този род на Паразите тук е най-вече защото ние това го гледаме от както сме се присъединили на корейския филмов и сериален фронт. А това не е от вчера. Та тази социално значима тема е една от любимите на кор-сценаристите и режисьорите. Една от тези за които ги уважавам като я подхванат из корен.  И в нея от дългоооооо време имат не един и два шедьовра. Толкоз много че ми е трудно да посоча даже сега 1-3 за пример. И цъфва тоз "Паразит" като "чудо не виждано" и т.н. и ...... мърморим си.
Туй е ситуацията с тоз филм WinkSmile

Мммм, ето, ето , значи имам компания за Now, We Are Breaking Up. Мне, аз дразнители в каста нямам. Чанг Ки Йонг сега ме провокирахте да проверя от къде го знам. Като гледам се сетих че игра и какво в Search: WWW , мда Thinking. Стана ми интересно че сериалното му био в тоз сайт почва с It's Ok, This is Love - там не се сещам за него.

2в1, мани , мани, то Шун и Кеничи ясно ами моя Тета! Smiley
А пък какъв "номер" скрои героя му както видяхме в епизод 7, а "затвориха" на негово място един вид моята дружка Тадокоро ooooh!
Wink

# 447
bb6,незнам,но явно не е Мими.Не е участвал нито в Калмара,нито в Hellbound.Поне беше корейския Домьоджи
За Паразит беше ирония,мислех,че е ясно,явно не.
Макар,че продължавам да твърдя,че не е най-доброто,което могат да покажат,но пък беше направен не толкова за корейският зрител,а за западния. Посланията могат да се покажат и по-различен начин,не е нужно да шокираш с кървища и аморални действия зрителя.Последното визирам Калмара,не,че Паразит не опита същото.
Ама за всеки филм си има зрители.Ето,аз обожавам Pieta нa Ки Дук,който също е си играе с шока на зрителите,отблъскващ и брутален, но филма си е насочен към корейците.
Е,да Шош е права и "... цъфва тоз "Паразит" като "чудо не виждано"Joy

Аз обичам филми от типа на Postmen in the Mountains,човека разнася пощата из китайските села,но в същност осъзнаваш колко е важно е това.

# 448
  • вятърничава
Tuon,всичко е ясно,пошегувах се за най-известния корейски артист.Добре,че не попитах кой е най-великият Wink По принцип имам проблем с такива определения като най-добрия филм,най-добрия артист.Това някак ми изключва опцията да има повече от един добър.Затова и награди като Оскар са ми ....абе ясно е кво. Паразит бях гледала и харесала преди наградата. Калмара реших да изгледам понеже четох едно сравнение между него и Alice in Borderland и бях любопитна дали мога да им вярвам, че Alice in Borderland е по-добър ( още не съм го гледала).
Абсолютно съм съгласна с теб за посланията,такива кървави и отвращаващи сякъш отварят кутията на Пандора.

# 449
Tuon,всичко е ясно,пошегувах се за най-известния корейски артист.Добре,че не попитах кой е най-великият
Ако следваме логиката от Гоблин-а,вероятно е някой с името Бин Joy
И в двата случая.

Общи условия

Активация на акаунт