Магията на изтока - тема 66

• 27 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Тези цитирани нови заглавия с Ямапи са на Хулу и Нетфликс. Нищо общо с национален японски ефир.
Истинското завръщане на Пи-чан ще бъде през април, когато ще участва в сериал на NHK (Националната японска телевизия). Преди седмица-две излезе тази новина и доста се говореше в медиите. Завръщането на блудния син предстои.
И, да, беше се замъкнал с непълнолетна в хотел, а тя се разбръмча сама из медиите. Поредната инфлуенсърка, която реши да направи още пари.
Едва ли са решавали сложни математически задачи в хотелската стая или са изучавали поредните канджи, та, сам избяга към САЩ след като избухна скандала, но и бързо се завърна на островите. Не знам какво се случи, но явно не се оказа това, което и той сам си е представял.

Тийзър на спешъла на Gibo to Musume no Blues.

# 541
  • MJF
E що за тийзър! Никакво печиво не видях от пекаря ни Такеру или мигнах баш на него  Thinking
Ама как обичам такива филмови находки!
Mrs. Noisy
Отдавна не съм гледала филм и съм повече от доволна че след такава пауза нацелих от раз такова бижу. Ама точно от тези филми които най-обичам. Има си абсолютно всичко. От тези филми които е по-добре да се изгледат от колкото да се изкоментират. Защо? Ами защото в тези час и половина всичко е много наситено като теми, нюанси, ситуации....Ако почна разбол ще стане ферман. Smile
На човека- филм Chihiro Amano голямо браво. Така като хвърлих бърз поглед на заглавията му май не съм гледала друго от него. Ще разгледам по -подробно тепърва дали ще си харесам а и намеря нещо друго от него.Определено ми поровокира интереса с Mrs. Noisy. Мда Satisfied истинска социална комедия  драма. 6+

От Спирита видях че Saisai има руски превод. Като проверих линковете във vk са трити но в ok са налични, така че по почивните дни ако някой не ги изтрие ще видя това заглавие нейсе.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 12:57 от Шошулчо

# 542
Честита Коледа, бъдете здрави!

# 543
メリークリスマス!
Мери Кърисмасъ, както се казва в Япония на "чист" японски.

Бъдете здрави!

Шо, saiai не saisai. Saiai е възлюбена на японски.

Свалих си първите две епизода на новия сериал на Ким Кьонг Нам - The One and Only, но ме е страх да започна да гледам, след като прочетох резюмето на историята.
Die hard корейско.

# 544
  • MJF
Честита Коледа! Честито Рождество! Честито на именниците - като знаем тези дни са наситени с такива- да са им здави имената!
Изобщо най - искренни пожелания от мен за здраве, добруване , щастие, късмет, радости от мен на цялата дужина.
Hug

Ммм този път така ли е станало?! Обикновено "губя" по някоя буква а този път съм добавила цяло s Smile , кой като мен.
Аз даже изгледах първи епизод на Saiai но сега влязох за да ви поздравя. За него тепърва.

# 545
О, Шо, има ли го вече Saiai като за нас?

# 546
Честито Рождество, дружки.
Бъдете най-вече здрави, и вие и близките ви, бъдете щастливи, да ви се случват само хубави неща и да сте обградени с хора, които ви ценят и обичат.

Честито на имениците.

# 547
  • MJF
Мда, хубаво пожелание за хората и цененето/обичането/взаимоуважението 2в1. Да ни спохожда , мда.

Бел, ето тук на руски онлайн ама не първите дето са във вк а вторите - в ок. Поне при мен те са активните. https://doramatv.live/vozliublennyi.

# 548

Бел, ето тук на руски онлайн ама не първите дето са във вк а вторите - в ок. Поне при мен те са активните. https://doramatv.live/vozliublennyi.
Благодаря. Отдавна не съм гледала нищо азиатско, крайно време е да се поправя.

# 549
Весела Коледа! Hug

# 550
  • BG
Честито Рождество и от мен! Да сме живи и здрави!

# 551
The One and Only - епизоди 1 и 2

Този нов корейски сериал е копи-пейст на японския Lion no Oyatsu.
Сценаристът се е вдъхновявал от японския сериал, гарантирам, използвал е идеята и е "творил" върху нея. Тук, обаче, корейщината е взела връх, искам да кажа лудостта на създателя е преминала разумните граници. Историята е 1:1 с японския, само че с всички досадни клишета, които съпътстват всяка една корейска мелодрама и то от най-тежките.
Тя има тумор в мозъка, злокачествен, остават ѝ няколко месеца живот. Отгледана е само от баба си, след като е изоставена от родителите си и разбира се, бедна е като църковна мишка. Дотук - корейска мел-драм класика.
Един ден тя взе решение да постъпи в хоспис и там да прекара последните дни от живота си. И започна истинската корейска лудост, че и любовна история, 헐!
Като се сетя за това добре написано и мило, човешки поднесено японско заглавие Lion no Oyatsu, и като видях този корейски цирк - хванах се за главата. Няма гледане, Ким Кьонг Нам ще ме извини.
За Ан Ън Джин... Свалила е сигурно 15-20 кг. Откак стана оборотна след Hospital Playlist е сменила визията, пълна промяна.

# 552
Рос,ама няма да разбереш дали драматично ще се излекува или още по-драматично ще отиде в корейската Иркала.

# 553
Няма начин да я пощадят с тази диагноза. Финалът е ясен, но дотогава ще я подложат на още гадости, никаква емпатия.
Негативните емоции ще вземат връх, на това ще се набляга, както винаги, докато в японския беше точно обратното.
В корейския си имаме и кифла инфлуенсърка. Циркът е пълен.

# 554
Бюти ли е инфлуенсърката?

Наскоро разбрах,че в Корея са доста популярни видеата от тип влог - Тя чисти,готви и подрежда.
Нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт