Къде в Бургас....

• 108 036
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Днес имам рожденичка и след детското парти искам да отидем на заведение. Да е подходящо за дете и кухнята да е добра. Ходим все в "Теньовата къща", и ми се иска да разнообразим.
Моля ви помагайте, че нали се сещам все в последния момент  ooooh!

# 631
Ами Булеварда, Триа и Хепи. Тях най най- харесвам и детето почти винаги влачим с нас.

# 632
Благодаря ти, че си толкова бърза   bouquet
В Хепи не съм доволна от храната. Триа и Булеварда не са ли много луксозни, т.е ако дребната направи поразия / че не е от най-кротките/ ще ни линчуват ли  Wink

# 633
  • Бургас
Благодаря ти, че си толкова бърза   bouquet
В Хепи не съм доволна от храната. Триа и Булеварда не са ли много луксозни, т.е ако дребната направи поразия / че не е от най-кротките/ ще ни линчуват ли  Wink
няма  Wink харесвам трите заведения, просторни са и не са задимени.

# 634
Благодаря   bouquet
Вероятно ще е Триа, чух добри отзиви и от други.
Приятен ден!

# 635
  • Бургас
Трията отвън има люлка и пързалка  Peace
весело изкарване

# 636
  • Paris
Здрасти Янче! Затъжих се, де одиш?

# 637
  • Бургас
Здрасти Янче! Затъжих се, де одиш?
на работа  Flutter

# 638
Знаете ли къде има от антицелулитната кал на "Venus"? Обиколих почти всички аптеки в центъра и не са чували за такава фирма.

Извинявайте за off-a, но аватара ти е уникален! Simple Smile

# 639
Знаете ли къде има от антицелулитната кал на "Venus"? Обиколих почти всички аптеки в центъра и не са чували за такава фирма.

И аз я търся. Мисля да проверя в голямата парфюмерия, която откриха на Александровска близо до Стоматологията. Там ми е надеждата, че продават продукти на Venus.

# 640

Извинявайте за off-a, но аватара ти е уникален! Simple Smile
Мерси,копирах си го от един руски форум.Много ми харесва мадамата.

# 641

И аз я търся. Мисля да проверя в голямата парфюмерия, която откриха на Александровска близо до Стоматологията. Там ми е надеждата, че продават продукти на Venus.
Пиши ако я откриеш и аз ще проверя още на няколко места(по дрогериите).

# 642
Трията отвън има люлка и пързалка  Peace
весело изкарване
Благодаря! Наистина изкарахме супер. Това става новото ми любимо заведение  Hug

# 643
А някой използвал ли е услугите на туристически фирми за екскурзия до Гърция и от кои фирми сте доволни и съответно - не сте. Мислим за няколоко дни да си направим мини екскурзийка но не знам към  коя агенция да се насоча.

# 644

Парфюмерията се казва IVIS и имат магазин и по Ботева на тротоара срещу Операта, малко по-надолу в посока ЖП-гарата... Вижда се отдалече, защото и той е с голяма розова табела отвън  Simple Smile Там магазина е малко по-малък и по принцип е по-спокойно (няма такава навалица)

Общи условия

Активация на акаунт