Къде в Бургас....

• 108 037
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
 Hug

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 11:04 от minion4е

# 616
Да чувала съм за това у-ще,миналото лято една приятелка беше записала нейният син.Беше много доволна,водели ги на разни излети до мин.бани и др.такива близки места извън града и на малкия му харесваше.Занимавали ги.Другото,което знам за по-големи деца е Палавници до мл.дом ,там е за деца от 3-12 год.Не е лошо,играят си там,сигурно ги извеждат и в Борисовата градина. Grinning

Да ти кажа за сега от всичката информация която събрах най-много препоръки има за нея/ул.Райна Княгиня. За Палавници идва с около 50-60 лв. по-скъпо и нямат такива екскурзии. Благодаря ти за инфото Wink, ако научиш още нещо - пиши бързо.
[/quote]

# 617
Къде мога да намеря мъжки тиранти, момичета в Бургас/не детски/? Някой виждал ли е?

Отстрани на НХК има една нова кинкалерия, където продават копчета, ципове, ширитчета и т.н. Преди малко минах оттам и на витрината се мъдреха и едни мъжки тиранти Simple Smile

# 618
  • Бургас
Заведение в Б-с търси за сезона - сервитьори, готвачи и бармани. Ако някой се интересува, да ми пише на ЛС.

# 619
  • Бургас
Трябва ми на мен пък жена за почистване, но която да е от Сарафово (да не се налага да пътува до там). Искам да идва всеки ден от понеделник и петък по 2 часа в удобно за нея време. Ако имате някой в предвид или познавате някой от там свиркайте, че вече просто изнемогвам...  Cry

# 620
Здравейте, момичета.

Включвам се в темата ви, защото в момента съм за няколко месеца в Бургас ( на гости  Laughing ). И така и така съм тук, искам да си направя антицелулитни процедури. Можете ли да ми препоръчате подходящо място за това.
Да уточня обаче, че искам само мануален масаж. Не искам каквито и да е уреди от какъвто и да е тип. Пробвала съм ги всичките и до тук само масажите имат ефект. Ако някой знае подходящо място, ще съм много благодарна за информация.

# 621
 Знам масажистката Мара- ул.Абоба 14 - 0899 837780, първите няколоко процедури са масаж за разбиване на целулита, и после няколоко процедури с водорасли и фолио. Аз ги почвам май месец при нея.

# 622
А може ли да ми препоръчате фирма за почистване по домовете в Бургас. Става въпрос за почистване на прозорци и дограма в нов апартамент.

# 623
Знам масажистката Мара- ул.Абоба 14 - 0899 837780, първите няколоко процедури са масаж за разбиване на целулита, и после няколоко процедури с водорасли и фолио. Аз ги почвам май месец при нея.

А можеш ли да ми дадеш повече информация. В салон ли работи. ( И къде се намира тази улица. ). какви са цените. Може и на лични.
Ще съм ти благодарна.

# 624
  • Бургас
А може ли да ми препоръчате фирма за почистване по домовете в Бургас. Става въпрос за почистване на прозорци и дограма в нов апартамент.

056/83-68-41  - професионално почистване на магазини, офиси, апартаменти, след ремонт 

056/91-93-48 , 088 525 1384  - почистване след ремонт на фаянс, теракота, стъкла и дограма, бързо и качествено, от професионалисти 

056/91-93-48 , 088 525 1384  - професионално почистване на домове, офиси, хотели, пране на килими и мокети, почистване на стъкла 

056/82-72-87 , 088 840 2513  - Фея 63 - почистване след строителство и абонаментно почистване на офиси и витрини 

088 716 8535  - професионално почистване на домове, хотели, заведения и административни сгради 

056/81-72-55 , 81-42-74, 088 830 5957  - Сириус 777 - следремонтно почистване на хотели, офиси, домове 

088 716 8535  - професионално почистване на сгради след строеж или основен ремонт 

# 625

А можеш ли да ми дадеш повече информация. В салон ли работи. ( И къде се намира тази улица. ). какви са цените. Може и на лични.
Ще съм ти благодарна.
Може ли и на мен по-подробна информация Praynig

# 626
Ще съм ти благодарна.
[/quote]

Не, не работи в салон, тя е професионален масажист/ в смисъл не е като козметичките/ затова нарича работното си място кабинет. Тази ул.Абоба е успоредна на бл. Краставицата, в единия край на улицата е Китайския ресторант, кабинета и е в другия край, има табела.Зависи от колко процедури ще имаш нужда но излиза около 15 лв. на процедура, пак трябва да говорите с нея лично. Само за инфо ако се насочите при нея че ще работи в Бургас до края на м. май, понеже всяко лято си работи на Сл.бряг.

# 627
Знаете ли къде има от антицелулитната кал на "Venus"? Обиколих почти всички аптеки в центъра и не са чували за такава фирма.

# 628

Да чувала съм за това у-ще,миналото лято една приятелка беше записала нейният син.Беше много доволна,водели ги на разни излети до мин.бани и др.такива близки места извън града и на малкия му харесваше.Занимавали ги.Другото,което знам за по-големи деца е Палавници до мл.дом ,там е за деца от 3-12 год.Не е лошо,играят си там,сигурно ги извеждат и в Борисовата градина. Grinning

Да ти кажа за сега от всичката информация която събрах най-много препоръки има за нея/ул.Райна Княгиня. За Палавници идва с около 50-60 лв. по-скъпо и нямат такива екскурзии. Благодаря ти за инфото Wink, ако научиш още нещо - пиши бързо.
[/quote]

Къде се намира тази улица Райна Княгиня ако можеш да ме упътиш и съответно къде се намира това училище или каквото там го водят?

# 629
Пресечка на Богориди. Там, където е Гролша, кафето Хавай, още едно малко кръчме и какво друго  newsm78 магазин Умбало- за разни джиджавки и глезотийки.
Като вървиш от часовника, минаваш пресечката, където е Штъркел, следващата е Райна Княгиня.

Общи условия

Активация на акаунт