Къде в Бургас....

• 108 007
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Привет на всички! Моля , пишете къде спортуват вашите деца. Искам да запиша моите момичета на танци или някакъв вид спорт, подходящ за възрастта им - на 4 год. са. Благодаря!

# 676
jaklins наистина съжалявам за дъщеря ти. Не съм рекламно лице на д-р Обрешкова. Надявам се не мислиш че искам някой да пострада от неправилно и безотговорно лечение.

# 677
  • Paris
doreta разбира се, че не мисля подобно нещо. Целта е да сме полезни една на друга със собствения си опит Peace
Мимита, професионални бои на Рилкен и Фармаколор продават в склад Ванина на ул. Оборище
Вела продават на ул. Васил Левски
На Лореал търси в  фр. салон на Оборище при Ангел
или при Слава зад Краставицата

# 678
 Момичета, знаете ли дали в Бургас има детски хор? Малката иска да я записвам, а не съм сигурна дали има подобно нещо.

# 679
  • Paris
Привет на всички! Моля , пишете къде спортуват вашите деца. Искам да запиша моите момичета на танци или някакъв вид спорт, подходящ за възрастта им - на 4 год. са. Благодаря!
Дъщеря ми спортува плуване в Младежкия дом. Момиченцетата ти са малки, не  съм сигурна дали записват на тази възраст newsm78

# 680
На една позната момиченцето й спортува художествена гимнастика от есента, когато беше на 4год. Ще питам къде.

# 681
Помагайте, момичета! Търся кадърен дерматолог! Ама такъв дето не бърка белезите от варицела с гъбички  Naughty. Зная, че в нашия град трудно се намират добри лекари, но става въпрос за 7-годишната ми дъщеря, която има пигментно петно на челото

# 682
Преди година една позната от ЗК ми препоръча д-р Йотова; Кожен диспансер. Но впечатления нямам, размина ми се ходенето.

# 683
  • Paris
Художествена гимнастика-спортна зала Младост.

# 684
  • Бургас
Мимита, професионални бои на Рилкен и Фармаколор продават в склад Ванина на ул. Оборище
Вела продават на ул. Васил Левски
На Лореал търси в  фр. салон на Оборище при Ангел
или при Слава зад Краставицата

Благодаря ти за подробното упътване! Ще обясня на моята приятелка.
  bouquet

# 685
  • Бургас
Момичета, търся специалист по акупунктура в Бургас ,околности ,Сл.бряг,Поморие,въобще в района.

# 686
  • Paris
качествено българско бельо?

# 687
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали в Бургас има детски хор? Малката иска да я записвам, а не съм сигурна дали има подобно нещо.
има, има! Хорът на Милка Стоева. Събират се в Младежкия дом (и аз съм пяла там  Mr. Green)

# 688
Мерси. Ама той не е ли за по-големи деца? Моята е на 9...

# 689
  • Бургас
Мерси. Ама той не е ли за по-големи деца? Моята е на 9...
не, напротив: в момента е в идеална възраст даже! Мен лично ме записаха на 6 години като бях.  Peace Ако е сериозна ще има шанс да пообиколи доста свят (аз поне походих доста и имам страхотни спомени от там!  Hug )

Общи условия

Активация на акаунт