Къде в Бургас....

• 108 499
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Ние сме към Спектрум Нет, за 25 лева неограничен достъп 512/128кбпс.  Възможно е отказване по всяко време, ако спреш да плащаш, на датата автоматично те изключват.
Иначе съм съгласна за БТК АДСЛ, обаче на мен ми се свиди 31 лева и чакам да го намалят на 25 Mr. Green Mr. Green

# 226
Ние сме към БТК и нямам оплаквания.  typeuuВръзката е супер.Преди това бяхме към Скат,но там положението е трагично.Имам позната,която е към Ситинет,но не е много доволна. Peace

# 227
Къде в Бургас има магазин за дрехи за бременни?

# 228
Ние сме на СКАТ,доволни сме,може би защото го сравняваме с УНАКС,на който бяхме преди.Повече от 20 лв.за нет не давам.
Магазин за бременни-в базар "Бургас,срещу бившия "Бизнесклуб",дето сега е магазин за обувки.

# 229
Офиса ми е в центъра и сме към Унакс.. до скоро имахме доста проблеми но от месец два спре ли нета като се обадя по телефона реагират светкавично и дори се обаджат да питат дали е дошъл  Peace В къщи нета е от RN - никакви проблеми, пуснали сме го преди  6 месеца и за всичкото това време е спирал за не повече от 10 мин.

# 230

Има и на Републинска, близо до магазина за хранителни стоки "Слънце" - като застанеш срещу него малко по - наляво се пада.

# 231
Интернета ми е от Бургас нет, доволна съм. Евтино и с добра скорост. ФТПто е пълно, а отделно има и торент тракер.

Има в подлеза на Операта.

Вери, детското караоке е от 12, входа засега е 3лв.

# 232
Офиса ми е в центъра и сме към Унакс.. до скоро имахме доста проблеми но от месец два спре ли нета като се обадя по телефона реагират светкавично и дори се обаджат да питат дали е дошъл  Peace
Проблемът ни с УНАКС беше,че хъбът беше у съседите.Отиват на почивка,изключват си тока и айде ние 20 дена без нет.Техниците казват,че нищо не могат да направят без достъп до хъба,извиняват се,съседите се връщат,извиняват се,но мене това какво ме топли?После,правиха някакви ремонти(съседите),айде хъба повреден,после пак нещо го натиснали...толкова нерви скъсахме!Ако и сега системата е такава,никога не бих се върнала там.При дъжд,вятър,сняг,редовно бяхме без нет.Попаднахме и на кофти техници,които все бяха или на изпити или извън града,та ги чакахме да благоволят.А за Юрий,шефа им,просто нямам думи-език,отношение,обноски... Sick

# 233
Ние имахме подобни проблеми с Диджиком, шефа на Унакс го познавам лично, случвало се е мацките в офиса да не записват обаждането и така сме били по 4-5 дена без нет. Работата се оправя само щом се обадиш на шефа..  Докато кабелите им са от вън винаги ще има проблеми. 

# 234
Ние сме на БТК IDSL 1024 Mbps Доволни сме, но лошото е че нямат вътрешен сървър за филми и музика.

# 235
Момичета,знаете ли добра шивачка в Бургас?

# 236
Галина Монева,ателието и е на ул.Оборище - 67. Шила съм си при нея рокля и съм доволна.

# 237
Благодаря,valichka.А какви са й цените,ако си спомняш?

# 238
Пускам и тук въпроса си, освен в Клюкарника, но там май няма кой да ми помогне? Embarassed

Къде в Бургас могат да се изкарат курсове за инструктор по аеробика, тае - бо, пилатес, каланетика и т.н.? Всякаква информация ще ми бъде от полза?   

# 239
  • Paris
Аякс Peace

Общи условия

Активация на акаунт