Къде в Бургас....

• 108 268
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Иначе в магазина ти обръщат голямо внимание,о/ло 2-3 продавачки са ти на главата и те обличат.
Наистина има и много интересни неща,но вниманието на продавачките  идва в повече.
A пък и самата Антоанета ако е вътре просто няма отърване! Simple Smile
Във въпросния магазин(Тона) не съм имала проблеми,защото или влизам съвсем семпло облечена и решават,че не съм платежоспособен клиент и не ме забелязват(много ми е добре така!)или правя студена,надменна физиономия(много нетипична за мене)и ги стряскам Grinning.Целта оправдава средствата.
Това е готин номер за справяне с прекалено услужливи продавачки! Simple Smile

Но наистина момичетата не са виновни. И аз съм работила в магазин след като завърших училище и знам как шефа ни ни караше да казваме на всеки клиент "Добър ден! Какво да ви предложим?" и веднага след това да застанем до клиента!!! Е това висене на главите на хората беше ужасно и за нас и за тях!
Ама какво да направя - аз го осъзнавах, а шефа си имаше друго наум!

# 391
  • Бургаски вечери...
На Оборище почти на ъгъла с Гурко!
Има един магазин за хранителни стоки "Фектро" до него едно кафе и след това е фризьорски салон Ив! Там маникщристката е много добра на педикюра! И не взема скъпо. Казва се София и ако искаш мога да потърся телефона и за да се уговориш за час!
Благодаря ти! Мисля на място да се уговоря с маникюристката!

# 392
На Оборище почти на ъгъла с Гурко!
Има един магазин за хранителни стоки "Фектро" до него едно кафе и след това е фризьорски салон Ив! Там маникщристката е много добра на педикюра! И не взема скъпо. Казва се София и ако искаш мога да потърся телефона и за да се уговориш за час!
Благодаря ти! Мисля на място да се уговоря с маникюристката!
Чак сега видях каква глупост съм написала...
Магазина се казва "ФАктор" ама от бързане пръстите ми натискат копчетата без ред! Simple Smile
Дано не съм те объркала и да останеш доволна! Simple Smile

# 393
Момичета помагайте!
Трябва ми добър рехабилитатор, работата е сериозна.
Събирам имена, контакти, впечатления...

# 394
Забравих името...
Кабинетът се  намира на гърба на блока, където в момента е "Happy". Последният ъглов вход на първия етаж.

# 395
# 396
А да знаете дали някоя козметичка в Бургас прави метода с конец за обезкосмяване? Предимно за лице се ползва  newsm78 Има отделна тема тук в Красива мама,но само за София видях отговори.

# 397
  • Бургас
Момичета, някой от вас знае ли от къде мога да получа срещу протокол от социалните - батерии за слухов апарат?

# 398
  • По света и У нас
Момичета, някой от вас знае ли от къде мога да получа срещу протокол от социалните - батерии за слухов апарат?

Сещам се за няколко магазини, където предлагат помощни средства /може да предлагат и слухови апарати, струва си да провериш  newsm78/ или евентуално поне ще те насочат:
- на Трайко Китанчев, близо до пресечката с Кирил и Методий
- на площада, където е църквата "Кирил и Методий", от същата страна, където се намира магазин "Стемо", не знам дали не са и в една сграда  newsm78
- на Пиротска, близо до пресечката с Оборище
- срещу Механотехникума, където е Агенцията за социално подпомагане, там имаше 1-2 магазина
В краен случай в Агенцията имаше извадени списъци с фирмите вносителки или производителки на помощни средства за инвалиди, повечето са софийски .... можеш да звъннеш директно на фирмата и тя да те ориентира имат ли представител за Бургас ....

# 399
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър хомеопат, защото точно в Бургас не зная къде има такъв лекар.Благодаря предварително.

# 400
Момичета, има ли магазин на ТСМ в Бургас?

# 401
Има голяяям склад в Пиргосплод.
Също така магазин на Богориди / след магазина на Geox /, на Ботев / по диагонал на старата поща/, зад Общината / срещу едно кино, Тракия ли се води? /.

# 402
Единствено за по Богориди се сетих за къде говориш.
Благодаря ти много!

# 403
Значи за на Ботев като вървиш към спирката на рейса срещу Старата поща. Ще видиш да се вее над един магазин немското знаме.
Пиргосплод са складовете, търговията в Славейков.
Другият е един голям магазин в центъра, няма начин да го подминеш.

# 404
  • По света и У нас
Големият магазин е точно срещу входа на кино Тракия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт