Къде в Бургас....

• 108 068
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Без малко ...
Но имах нагледен пример с моя приятелка и се отказах навреме.
Сега почиствам горната устна при козметичка с електрическа пинсета. Преди ползвах кола маска, а в домашни условия летичките на Strep, но съм по-доволна от пинсетата на козметичката понеже не ми се появяват пъпчици след това. Ефекта е малко по-траен от този с кола маската.
Аз също не агитирам нито се опитвам да откажа някой. Всеки е длъжен да пробва това, което смята за най-добро, но искам да предпазя някой от заблудата на рекламата на студията за красота, които предлагат тази услуга. Не е евтино и не е безбожно скъпо, разбира се) и според мен не си заслужават парите за няколко месеца конфорт. Неприятна е самата процедура, а и бръсненето е гадно докато трае курса! Аз лично се подведох, но се радвам, че имаше кой да ми обясни. Въпреки това друга моя приятелка се подложи на това! Почувства се длъжна да провери и се разочарова също! Simple Smile
Успех и дано се прибориш с този неприятен за всички проблем. Аз за себе си открих начина да не "засуквам" мустак ... Wink

Освен това не съм сигурна, че козметичките в Бургас са достатъчно квалифицирани, за да извършват тази процедура. Риска от белези е голям и всеки трябва да се посъветва първо със дерматолог и да потърси поне две доволни клиентки преди да подложи лицето си на това.

# 601
  • Бургас

Успех и на теб в неравната борба с космите Wink Аз малко повече от 4 години си правех епилация на горна устна с ел.игла, определено се разредиха, намаляха и изтъняха. Кожата на лицето ми е много чувствителна и адски се зачервявах след всяка процедура, отделна на другия ден на места ми се появяваха мехурчета, и ситни кафеникави точици на местата където е пробивала иглата. Определено процедурата ми беше болезнена, но нали трай бабо за хубост, по време на всяка процедура ми се насълзяваха очите.
Та след толкова години мъка, реших да пробвам с фотоепилация, определено процедурата е безболезнена, отнема изключително малко време, а зачервяването на кожата отминава след 15-20мин. Косъмчета не ги бръсна, понеже са много слаби, много малко излизат до следващата процедура и козметичката ми ги "подрязва" с ножичка преди да започне.

# 602
Миленика,можеш ли да кажеш какви пари е процедурата и колко често трябва да се посещава козметичката ? newsm78
В същия салон за 2 процедури на триъгълника (целия) мисля, че около половината ги няма. На мен ми казах минимум 4.

# 603
Здравейте, мами. Моля за помощ: септември месец ще имам първокласник а за лятото няма кой да го гледа, та ви питам знаете ли къде мога да си запиша детето на лятно училище/частна детска градина или нещо такова. Вчера ми дадоха брошурка на някакво градско зелено училище но то било за 10 дни и цената е 80лв. Намира се на ул.Райна Княгиня, знаете ли някакви отзиви за него. Моля за всякаква информация, изписват го от градината на 23.05, до тогава трябва да съм намерила решение. Давайте всякакво инфо.МЕРСИ

# 604
Ехоооо, здрасти и от мен! Някоя от вас може ли да ме упъти къде в Бургас мога да нямеря маска за сън (слага се на очите)?

# 605
Ехоооо, здрасти и от мен! Някоя от вас може ли да ме упъти къде в Бургас мога да нямеря маска за сън (слага се на очите)?
Такова нещо мислех, че само по филмите ползват. #Crazy Laughing
 Щом е за сън, провери в магазините за спално бельо и нощници. Laughing

# 606

Laughing neee, ne se polzwat samo po filmite.... Joy Joy Joy

# 607
  • Бургас
Някоя от вас може ли да ме упъти къде в Бургас мога да нямеря маска за сън (слага се на очите)?

Не знам, но питай в аптеките, ако там няма тогава в някоя по голяма парфюмерия или техномаркет.

# 608
Аз ще питам не КЪДЕ, а КОГА, та кога ще е Флората тази година newsm78

# 609
На Републиканска,някъде срещу славейковото пазарче има магазин за такива неща Wink

# 610
от 25

# 611
от 25

От 25, но до кога / за април говорим, нали/ newsm78

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 16:13 от galiq_82

# 612
от 25

От 25, но до кога / за април говорим, нали/ newsm78

Е,най-много седмица.

# 613
маска за сън имам на sasonite. трябва да провериш в магазина им срещу х-л България. Дори ако няма в момента ще ти поръчат

# 614
  • Бургас
Здравейте, мами. Моля за помощ: септември месец ще имам първокласник а за лятото няма кой да го гледа, та ви питам знаете ли къде мога да си запиша детето на лятно училище/частна детска градина или нещо такова. Вчера ми дадоха брошурка на някакво градско зелено училище но то било за 10 дни и цената е 80лв. Намира се на ул.Райна Княгиня, знаете ли някакви отзиви за него. Моля за всякаква информация, изписват го от градината на 23.05, до тогава трябва да съм намерила решение. Давайте всякакво инфо.МЕРСИ
Да чувала съм за това у-ще,миналото лято една приятелка беше записала нейният син.Беше много доволна,водели ги на разни излети до мин.бани и др.такива близки места извън града и на малкия му харесваше.Занимавали ги.Другото,което знам за по-големи деца е Палавници до мл.дом ,там е за деца от 3-12 год.Не е лошо,играят си там,сигурно ги извеждат и в Борисовата градина. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт