Любители на котки - Тема 164

• 29 274
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
И бих запазила името и - Шепичка.
Ако стане голям и пуФкаФ кот, ще е много мил каламбур. Wink

# 76
Мале каква е мъничка мишка Heart

# 77
  • Бургас
Толкова са нежни и прекрасни! Шепички любов ❤❤❤ И двете принцески, и Шепичка, и Бейбо, и всички малки и големи душички! Обичам ги!❤

Най-големия глезун от голямата ми банда - Божко:

# 78
Нещо ви изгубих аз 🙄
Познайте кое е котката 😀

А тук е страшно съсредоточена в една мушичка

И накрая - спим, разбира се 😁

Извинявам се, че така ви залях, но това е да наваксам половин тема 😜

# 79
Май в повече от една тема не съм пускала данък. Но Мъри я е хванала сънна болест, почти непрекъснато дреме или спи. Голям мързел е станала.

Тука е легнала върху мене и си е протегнала лапата върху котешкото легло.

# 80
  • Бургас
И аз реших да покажа прогреса на нашето малко Косъмче легнал на краката ми. И малко извън темата, днес едно от кучетата ни почина, преди да се върнем от работа явно беше починал, защото беше топъл миличкият ми Караман, много добро куче 😢

# 81
Съболезнования, Герита. Пренесъл се е на по добро място.

# 82
Да почива в мир милият Караман😥

А малките разбойници да растат и правят бели🙃

# 83
Силно име Караман!
Косъмче сега ще дръпне от него!

# 84
  • Бургас
Какво означава Караман?
"кара" е черен...
Но "ман"
Съжалявам за кучо.
Вярвам,че е бил много щастлив с вас.
И Косъмче е доволен кот.

А Хари нормално ли е да се скубе?

# 85
Всички котки се скубят. Сменят пролетен кожух с есенен и есенен с пролетен. Често се объркват Joy и сменят кожуха целогодишно. Wink Това е най нормалното и естествено нещо, не объркването, а смяната на козина. Sunglasses Пп И с хората е така, и те се скубят и сменят "козинката". Wink

# 86
  • Бургас
Моята окапа почти и няма много какво да се сменя...
Добре,значи Харо е здрав.
Нахалства,играе,беснее,яде,лакомията...
Да е жив и здрав.
Обаче с какво да го реша?
За да му е приятно?
И да не обирам нон стоп косми...
Нямам робот и няма и да имам скоро,но имам дископатия и остеоартроза, остеохондроза и остеосклероза...

# 87
Моята окапа почти и няма много какво да се сменя...
Добре,значи Харо е здрав.
Нахалства,играе,беснее,яде,лакомията...
Да е жив и здрав.
Обаче с какво да го реша?
За да му е приятно?
И да не обирам нон стоп косми...
Нямам робот и няма и да имам скоро,но имам дископатия и остеоартроза, остеохондроза и остеосклероза...
Аз имам една котешка четка с тънки метални бодли. Сваля много, основно подкосмие. Но определено не е приятно за котката - ако настоя малко повече, се оттеглям от битката с разрез от котешки нокът...
Между другото читав робот прибира много повече котешки косми (най-вече подкосмие) и от най-мощната прахосмукачка. Лично изпитано. Но трябва да е със сериозна централна четка.

# 88
  • Бургас
Аз за читав робот знам и си мечтая,но нямаааа...
Ако ще изплащам нещо,ще е процесор за компа на сина,за да не се чувства различен от другите.
Те са геймъри,трябват му някакви глупости за по 700-800,за да вървят отвратителните им игри.
Донякъде по-добре от други неща,които тийнейджърите правят,пушат,смъркат...
Моля се да не се случва.

Чесало няма да търпи.
Той и не дава да го галя,ако не е на кеф.
Имаше някъде реклама на ръкавица,с която галиш котката(тъкмо и да дере,нищо не ти става) и обира космите ...Уж на котката ѝ харесваше...
Чесало с работни ръкавици...ще се махне,няма да стои.
Има си характер.И така трябва,иначе щях да си взема куче.Те се дресират.

# 89
Ами ето я нашата Меги.

От пет дни е у нас. Първата вечер плака цяла нощ, не ни остави да мигнем. Но от втория ден нататък, все едно че цял живот е била с нас. Мисля, че случихме на коте! Много е любвеобилна, целува ни и непрекъснато иска да я галят. Никакви бели засега - ходи си в тоалетната, дивана изобщо не го отразява като обект за драскане, точи си ноктите на драскалката. Въобще - коте-мечта. 🐾 ❤️ Очичките промиваме с памуче с лайка, за да махнем гурличките, а ушетата - веднъж, два пъти седмично със сухо памуче само по края - така ни инструктираха, нали е клепоушка. Имам един въпрос, който ме мъчи, по точно два:
1) Жената, от която я взехме има дългогодишен опит с породата - с шотландски правоухи и с клепоушковци. Води ги по изложби, дори майката и таткото на Меги са шампиони на Федерация. Личи ѝ, че е много наясно с тези животни, но дава всеки следобед КИСЕЛО мляко. И въпреки, че не е прясно (доколкото знам прясното е абсолютно противопоказно), аз мисля, че и киселото не е много ок. Да давам ли? Откакто е при нас, ние специално мляко не сме давали, защото ни е страх да не ѝ навредим.
2) Меги е свикнала да хапва суха храна на Purina Pro Plan с пуешко и като мокра храна - пастетчета гурме голд. Между другото със страшен апетит яде пастетчетата, умира за тях. Те как са като състав? Подозирам, че не са много ок. Въобще, най-вероятно храната ще я сменим като си изяде няколкото консервички и като ѝ свърши пакетчето суха храна. Доколкото знам - Purina е някакъв среден клас, не е идеално зле, но не е и кой знае колко добре. Може ли да хвърлите само един поглед върху състава и да ми кажете дали е читава. Има оризи, царевици... Не знам, май не е много добре...

Общи условия

Активация на акаунт