Едвам гледам,но ще трябва някак да устискам до към 5 часа,че тогава ми идва подкреплението и затова ще ви попиша/и поразровя форума/Ние имахме ужасна нощ...Сами като вдигна 40 градуса и няма сваляне..какво ли не правихме,но чак сутринта падна на 39,а преди малко най-после минахме и под 38...Не искам да ви разправям подробности/за да не ви натоварвам/но само ще ви кажа,да си искате от педиатрите здравните книжки /онези сините/ на децата,защото нашата не ни ги е дала и снощи от Бърза помощ ми отказаха да дойдат поради тази причина.и се пазете от контакти с болни или с хора дето са в рискова среда,че тоя вирус е страшен....
Днес,въпреки,че не бях го планирала дадох на Ивчо две лъжички пюре от картоф и морков... защото трябваше да излъжем баткото да го яде/заради разстройството/,и се правих ,че уж го давам на Ивето,но той така му се зарадва и така осмука лъжицата,че чак на мен ми се прияде/пък то блудкаво...блудкаво...ужас/
Краси,аз бях писала за кърменето и зъбите,но не се плаши,зора е няколко дни...после свикват да не хапят....само се въоръжи с търпение и стискай зъби ти....и незнам защо,но аз нещо неможах да реагирам спокойно/както съветват/ ми направо си пищях като ме захапеха-дано вие да сте по-търпеливи...
Благодаря ви и за комплиментите за Ивче...не,че си е мой,ама много си го харесвам
Честито на месечковците,ако има...
Чао засега,после/като се осеферя поне малко/ще пиша пак...
.
, а и ще запиша вашите

На кого приличат дечицата ви? Моята беба хич не прилича на мен ... все едно съм я крала
Копие на баща си е ... и дори в изблик на ярост не мога да му кажа , че това дете не е негово 
. Спънато и бъбриво като мен
.
!
- ей така си излязох . Първо ме окастриха, а не подстригаха, второ защото не знам къв си стилист го прави тва ми взеха двойно
. Аз знам, че то коса, ще порасне, ама ми се искаше да ми направят нещо ...ей така да се поосвежа, пък те...
. Специалната прическа , която ми струваше
....прилича на криво подстригана черта със затворени очи, няма ни форма, ни нищо. Айде стига съм ви се оплаквала....само внимавайте къде се подстригвате.
/