Какви трябва да са ?Трябва ли да съдържат мляко, за да заместват хранене!Вчера разглеждах на Ганчев и на Хип и повечето на Хип нямат мляко , а тези които имат съдържат повече зеленчуци и не са подходящи за начало.Мога ли да купя без мляко и вътре да сложа АМ?
Мами,помагайте!
Пюретата не трябва да заместват хранене и не бива да съдържат мляко.Тези на Хип са подходящи за начало , на Ганчев няма да си купувам заради захарта , която съдържат, но това си е мое предпочитание няма да ангажирам с него никого.

Започва се с по една лъжичка , за да го опита детето и постепенно лъжичките стават две , после три - с всеки следващ ден.Започваш например с морков - /който е обаче запичащ/ и даваш няколко дни 3-5 както сиизбереш , но не по-малко от три и следиш за алергични реакции.Ако и дано няма такива продължаваш захранването да кажем на 5 тия ден даваш пюре от морков с тиква / тиквата е разхлабваща и може би комбинацията ще се понесе добре/ и така пак изчакваш за реакции и въвеждаш следващият зеленчук .
Ами това е което аз знам за захранването.Ще се радвам да бъда допълвана и променяна ако трябва

Пожелавам ви приятен ден!
понеже да вчера му обяснявах как няма да правим повече деца и ще си останем само с Бубата, а после като видях мъничкото бебче друга песен запях 

. Незнма дали говорим за едно и също нещо обаче, защото аз много добре си спомням как нашата педиатърка ме караше по малко да оставам Еми да се хоца на крачета като я придържам под мишничките. Дори имам спомен бабите не одобряваха, защото да не му се набилео вратлето нещо, ей такива глупости. Та занчи Еми е била дори по-малка от Сами, когато сме го правили това. Пък за вреда не мисля, че може да има все пак те нали скоро в проходилка ще стоят и опората на крачетата трябва да е добра. Аз по-скоро се питах дали има други мързеланковци като нас, щото ми се струва, че е крайно време Сами вече да опита поне да използва крачетата, пък той се отпуска като толумбичка и сяда.
Ама и аз се обърках вече да ви кажа честно. Тя ще се чуе на консултацията. Благодаря ти Таталина, че се включи в питанката ми 

.
.Дано вече да нямате здравословни проблеми.
.
. Иначе от обръщането сме май доста далече

С това мойто хоцане, голямо хорце ще си заформим
. Ама верно бебчо е одрал кожата на татко си. Нема грешка
татито може да е спокоен