Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 030
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Аз,съм за първото заглавие! Peace

# 286
Иаз съм за първото!

# 287
 Здравейте мами и бебчовци!
Честити месичинки на всички бебчовци, да са живи и здрави и много да слушат!
Обривите на Руми позатихнаха малко от новия кремы дано да не се появят пак като го спрем Praynig. Но се оказа, че си имаме и друг проблам - ушичките са ни възпалени и съега капем копки и предомно се носим, защото сме много кисели. Добре че на педи й дойде на ум да й погледне ушите , иначе аз така съм се вторачила в тези обриви и си мисля че от тях е неспокойно бебето, а те му били възпалени ушичките.
Гледам че за захранването си говорите та да си кажа и аз мненито - всяка майка най-добре си преценява как и кога да започне да захранва бебчо, пък и като следиш кое му харесва на бебенце  и се съобразяваш с това мисля, че няма да има проблеми. Иначе аз съм от мамита дето дават първо сокове и плодови пюрета заради запека предимно и сега от два дни се мъча да дам по малко картоф с кърма, но бебка не го харесва, така че смятам да поотложа за известно време ида опитам с друг зеленчук или каша. Пък ще видими педи какво ще ми каже -тя да й се ненадяваш е от малкото които подкрепят късното захранване, даже ми се беше скарала че рано съм дала плодово пюре  в третия месец.
Айде лека нощ от мен!

# 288
  • на брега на Дунав
Пепитка аз съм за номер три, ама и другите са супер. Ето го моя буболек съвсем пресничък от преди 30 минутки: И ние сме за сега с черни маслинки  Mr. Green

# 289
Леле Корнелия   какъв голям момък и как омагъосващо гледа,тая снимка няма да я показвам на щерката че ще дойдем да се сватосваме у вас,пък ни е рано още,ама не е зле да си го заплюем тоя хубавец,тъй че да ни имате напредвид и ний имаме дунавска жилка,тате нали е от Лом Mr. Green

# 290
  • на брега на Дунав
Хайде лека нощ маминки  Laughing. И понеже вече минава полунощ черпя ви виртуално за месечинката на Сами  cook  beer3   love001

# 291
Камбанска много си права,но аз за втори път ги чувам тея каши не съм се задълбочавала пък и нали не ядем каши да не се надуваме  Thinking пък в крайна сметка може и да ги пробвам
Надуват "Слънчо"-вците и разните там млечни...особенно пък и тия дето са и сладки...пък и вие няма само това да ядете де....
Пък сега за пореден път се убедих,че това Сами-тата-големи`убавци ,бе...много късмет му пожелавам на месечника,и да е много здрав и послушен Praynig,а на мама  bouquet
За питането на Пепита-аз съм за първото заглавие...

# 292
  • София
Момичета, айде в новата темичка, че Пепита пак добре я е сътворила Simple Smile

Камбанска, права си за Сами-тата  Wink Как ще ги опазвате не знам, то май майките на мацки трябва да му мислят...

Лека и спокойна нощ за всички!

Общи условия

Активация на акаунт