Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 039
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Ха здравейте и от нас!
Днес тук е много студено,на слънце е 4градуса,а на сянка не ми се мисли и като добавиш Варненския вятър,става направо бъззззз cold,но въпреки това ние бяхме навън 1час и бебка си поспа сладко.
 PeaceМомичета,с това захранване явно всички сме се ошашкали,дори и аз ,а си мислех че като съм минала веднъж по този път ще ми е лесно,да ама тъц Shocked,когато захранвах баткото нямаше чуденки-сок след 40 ден,пюре на 3м и така,но сега като има форум и съответно повече инфо съм вече  Shocked #Crazy Shocked.Н о едно знам със сигурност,че ще се вслушвам във всички сигнали .които детето дава,защото смятам че бебетата са най-точното мерило и като индикатор показват какво се случва с тях,просто ние трябва да разбираме техните "сигнали" И в този ред на мисли,всяка майка знае най-добре какво,кога и защо за нейното дете! Hug
И сега да се похваля че довечера ще оставям децата на майка ми и ще ходя на караоке с приятелки PeaceТака съм зажадняла за социални контакти че не е за вярване! JoyНадявам св дечурлигата да са послушни и мам да се накофее  Joy
Цунки на всички от нас ,и да пиете по малко червено винце за тонус и за загряване hahaha

# 271
Вече казах колко харесвам масльонестите очичики, така че Сонка и Таталинка, не мога да се нагледам на бебчетата ви.

Краси 78, убих се да чета из форума информация и схеми за подходящо захранване, пък ей на в нашата тема поднасяш нещо, което и на мен ми допада най-много и ми е най-разбираемо и приложимо.

Вили ето тук аз четох за избора на кошница и столчета http://www.bg-mamma.com/site/content/view/920/63/
иначе моята е от форума /не е нищо специално/ и от както я купихме, ми олекнаха ръцете, че това човече си тежи. Поне малко се разтоварвам, не че не се носим пак, но е по-малко, а и определно му е удобно.
Иначе и моя мъж реагира така за захранването, само дето още не ми  smile3514 smile3513 smile3512
но постоянно ми натяква, че лишавам детето от необходимата храна и че трябва най-сетне да започнем.

Камбанска, и аз от запитване във форума и анкета в поликлиниката, попаднах на сегашния педиатър, пък не мога да го трая. Не мога да повярвам, че ни го препоръчаха. Кара ме да се чувствам едва ли не виновна като ходя при него и то при положение, че детенце е болно, той не ни лекува подходящо и не си вдига телефона. За отказа да ни даде направление за ортопед и пълната липса на информация, изобщо не говоря.
За съжаление, макар да знам че съм в правото си да го сменя, се притеснявам от скандала, който ще последва пък аз хич не ги обичам тези работи.

Като стана въпрос за скандал, Корнелия, направо за пореден път се убеждавам колко безчувствени и безочливи са хората. Иначе и моята препоръка за пиле е като на Камбанска, с картофи или на сол или на бутилка.

Ми май това е за сега!
Лигави цунки от Боби!  love001

# 272
  • на брега на Дунав
Oх, поуспокоих се вече  newsm10 .  Ей, ама верно какви хора има само, то елементарна култура няма бе, пък после се чудим защо 14-15 годишни хлапета се държат като изкарани от зоопарк, ами те се учили от такива като тази лелендурка днес. Камбанска, Емси благодаря ви за предложението, ама снощи да му се не види готвих картофки на фурна и от тях останаха за днес колкото за един човек  Sick. И накрая все пак реших ще наготвя пилцето със бяло сосче, ама съответно без гъби  Joy. Нищо друго не ми роди главицата, че и ориз ядохме онзи ден, пък това пиле така голичка бързо ще се изяде за една нощ и утре пак в размисли и страсти ще изпадна какво да наготвя.
Камбанска супер идея ми даваш за рулцето, много го меля аз него, та следващата гозба май ще е тази.   love001
Нинани, а честито ти кръшкане мила, да му се насладиш и заради нас   bouquet. А изяви на караокето от теб ще има ли?  newsm53.
Айде после пак ще пиша.

# 273
  • София
Здравейте и от нас  Hug
Аз от днес съм с ангина и съм се подула цялата от дясната страна чак ми е трудно да се обръщам  Cry. Много се притеснявам за Марти да не вземе да го прихване.
Сонка, честита ви месечинка  newsm59.
Аз да ви попитам вие какви на цвят ги виждате очите на Марти (имам спор с бащатка му). Прилагам и снимков материал Laughing

# 274
Малей  #Crazy с това захранване направо се ошашавих. Аз много държах да си захраня бебата по БГ начин, но тъй както гледам май ще премина на американската, че е много опростена. Купувам си 1 - rice (ориз) cereal,2 -  barley (ечемик) cereal, 3 - oat (овес) cereal...това е реда на храните до 7 месец, после ще ме информират за по-нататък. А и честно казано след 7 месец няма да ме е страх толкова да си давам картофчета и тем подобни.
Браво на майките Joy, които така подробно дадоха информация.....аз и нея ще си я запиша Peace

# 275
  • на брега на Дунав
Люта чушка,  ами на зелени ми приличат май  newsm78. Поне така ми се струват де. Много е сладък имаче   bouquet

# 276
  • София
Люта чушка,  ами на зелени ми приличат май  newsm78. Поне така ми се струват де. Много е сладък имаче   bouquet
Мерси дралинг, аз ги виждам синьо-зелени, а бащатка му синьо-сиви  Crazy А сега да видим кой е за очила (май таткото)  hahaha

# 277
Люта чушка майче ги виждам зелени  Shocked или пък тъмно сини  #Crazy абе незнам ама е много сладък и какви мигли има само  Simple Smile дълги дълги
Кажете мами как ги правите тея снимки от близо толково готски мойте не се получават много .Щях пак да забравя да питам вие давате ли желязо на малките/Молтофер/?На мен пед ми го изписа и аз го давам -казва че намалявало желязото в организма и профилактично против анемии.

# 278
Аааа ами тъи кажи де м/у тези който спорите аз ги виждамсиньо-зелени   bouquet

# 279
Мерси дралинг, аз ги виждам синьо-зелени, а бащатка му синьо-сиви  Crazy А сега да видим кой е за очила (май таткото)  hahaha
А,според мен са красиви и гледат умно.....
ninani , и заради нас да купонясваш...а за виното-слушам и изпълнявам.....че то с тоя студ навън..и вятър....пък и като сме напалили камината-друго не остава Grinning
Вили1,нашето столче е на Чиполино/от 0месеца/ и е от по-старите модели/с памучен плат/ но определено това ми е една от най-успешните бебешки покупки.....изкарало си е парите стократно...че ние доста време прекарваме в него/местя го с мен от стая в стая,дори и в банята/,понякога спи в него....а като си спомня баткото като по-голям ядеше в него/слагах го на дивана/...иначе го ползваме и по предназначение,де Mr. Green/в колата/
sonka,аз снимките ги правя със зуума или на макрорежим....а желязо аз няма да давам,дори и да ни изпишат/че като знам как ми се отразяваше на мен на стомаха... Sick/,по скоро бих разнообразила менюто с каша от елда и киноа,казват че съдържали доста желязо/а,какато зноем вкарани с храната всички елементи се усвояват много по-пълноценно ,отколкоот на таблетки/

# 280
  • София
КамбанскаHug   smile3525  Hug

# 281
Аз да ви попитам вие какви на цвят ги виждате очите на Марти (имам спор с бащатка му).

Невероятно красиви.... и синъо-зелени. Обожавам този цвят.

# 282
Камбанска много си права,но аз за втори път ги чувам тея каши не съм се задълбочавала пък и нали не ядем каши да не се надуваме  Thinking пък в крайна сметка може и да ги пробвам

# 283
  • София
Аз да ви попитам вие какви на цвят ги виждате очите на Марти (имам спор с бащатка му).

Невероятно красиви.... и синъо-зелени. Обожавам този цвят.

Heart Eyes

# 284
  • Пловдив
Милички, съжалявам че не мога да се включвам напоследък по обсъжданите теми, но просто нямам време, за което се надявам да ми простите.
Кажете ми само кое да е името за следващата тема

ЮНЧЕТО обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз (adi_5)
Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее (adi_5)
Мъчи се да сяда вече малкото ни юнско буболече (Mucunka)

Лека нощ и сладки сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт