Какво правят жени в менопауза, когато... 9

• 109 099
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Чела съм в тази и съседната тема за доста жени, които страдат от мигрена
 със започване на промените, при някои винаги е имало, но се е увеличила.

# 481
Нещо помага ли? В някои дни съм напълно извън релси:(

# 482
Вижте си кръвна захар и инсулин.

# 483

Колежка беше така, просто пиеше доста силни хапчета за главоболието, но няколко пъти направо си тръгваше от работа, толкова тежко беше главоболието. За успокоение мога да кажа, че това отмина и вече няма такъв проблем.

# 484

Колежка беше така, просто пиеше доста силни хапчета за главоболието, но няколко пъти направо си тръгваше от работа, толкова тежко беше главоболието. За успокоение мога да кажа, че това отмина и вече няма такъв проблем.
Още има надежда значи! Благодаря!

# 485
Донякъде ми помага сутрин ацефеин+аналгин, и след час още един аналгин. Ако пия след 14-15ч. ацефеин, не мога да спя през нощта.
На приятелка пък и помага солпадеин.

# 486
  • В полите на Пирин планина
На мен ми помага Беналгин на сашета.

# 487
При мигрена ми помага единствено ИМИГРАН, който си е специално за мигрена.. никакви други болкоуспокояващи не ми действат..

# 488
На мен ми помага Беналгин на сашета.
Да, на мен ако не ми помага ацефеина, минавам на беналгин. Но понякога нищо не помага.
SHE_IS, Имигран с рецепта ли е, лекар ли трябва да те прегледа за да го изпише?

# 489
Имигран доскоро го купувах свободно без рецепта, но вече е с рецепта.. Изключително бързо действа, 2 хапчета са в опаковка и за 10 минути, няма и помен от болките и повдигането.. аз специално имам тежки мигренозни пристъпи и много съм се мъчила преди да открия Имигран.. винаги имам запас от няколко опаковки, за да съм спокойна.

# 490
На мен Аворан ми предписаха, но като прочетох страничните ефекти и страх ме хвана да го пия. Той също е от категорията на триптаните.

# 491
Паракофдала помага при мен, но не шофирам след него. Май четох, че може да покаже положителен тест .

# 492
  • София
Паракофдала помага при мен, но не шофирам след него. Май четох, че може да покаже положителен тест .
И на мене много ми помага, ама с този кодеин в него няма как да не помогне.

# 493
Явно кодеина е разковничето, и в ацефеина го има, а май и в беналгина.

# 494
Явно кодеина е разковничето, и в ацефеина го има, а май и в беналгина.

това е много сериозна съставка. Чудя се как се продава в бг без рецепта. Аз самата пия солпадеин където има кодеин и кофеин освен парацетамол. в Испания след като ме хванаха пристъпите е лекаството нямаха заради открадната чанта - търсих заместител и ми дадоха само парацетамол с кофеин. Казаха че кодеина е забранена за свободна продажба субстранция.

Общи условия

Активация на акаунт