ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 104
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
 newsm51 newsm51честит празник дами newsm51 newsm51

# 136
  • Пловдив
Мама walentin днес има рожден рен!
Да си жива и здрава, много любов, щастие, усмивки и сбъднати мечти!

# 137
Честит рожден ден, walentin!
Бъди жива и здрава! Весел празник!

# 138
Трогнахте ме момичета,така приятно ме изненадахте,благодаря за хубавите думи,ето и една скромна почерпка от мен.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 13:21 от walentin

# 139
Честит Рожден Ден на патерици walentin!
Пожелавам ти най-вече здраве и множество радости!  bouquet
Благодаря за почерпката,много вкусни неща Wink

# 140
 newsm59
бъди здрава и щастлива,мила мама валентин!
 Hug

# 141
Момичета къде се губите................ или по-скоро не се прибирате в това хубаво време??
Има ли юлски госпожици с обеци вече?Моля да споделите как е минало дупченето на ушетата,защото страшно ми се иска да й сложа обеци на малката................даже вече й купих /понеже съм фенка на всякакви видове обеци и покрай мене и малката ще намаже/ Laughing,но се притеснявам как ще го преживее,защото порастнахме вече и всичко схваща.Дали ще я дразнят в началото newsm78,пред дилема съм момичета.Ще чакам да споделите вие!

# 142
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 143
  • 7800
Момичета къде се губите................ или по-скоро не се прибирате в това хубаво време??
Има ли юлски госпожици с обеци вече?Моля да споделите как е минало дупченето на ушетата,защото страшно ми се иска да й сложа обеци на малката................даже вече й купих /понеже съм фенка на всякакви видове обеци и покрай мене и малката ще намаже/ Laughing,но се притеснявам как ще го преживее,защото порастнахме вече и всичко схваща.Дали ще я дразнят в началото newsm78,пред дилема съм момичета.Ще чакам да споделите вие!

Цецка има обички отдавна. Сложихме ги за първия ́и рожден ден. Тъй като беше малка и не разбра какво става, не сме имали проблеми. Виж, при 3-годишно дете не знам как ще протече процедурата, защото те са непредсказуеми. Успех.

# 144
Ани и ние пробихме ушите,когато Нели беше на 8 месеца точно на Благовец и за да съм сигурна от това ,което щеше да преживее от продупчването се подложих първо аз(тъй като моите дупки се бяха запушили) и мога да ти кажа,че няма болка,имах чувството,че ушите ми ще се пръснат от топлина,много силно загряване усетих,но не и болка,после пробиха и на Нели ушите и тя изобщо не изплака,но при вашия случай(все пак сте на 3 годинки)може да стане по-трудно и то не заради болката(защото няма такава),а защото тя ще се усети,че ще й правят нещо на ухото и може да се оплаши предварително.Смятам сега на Благовец,да продупча и на бебето ушите(тя стана на почти 7 месеца)докато е още малка и не разбира,а и самата ушна мида е още тънка и съвсем няма да усети болка.

# 145
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ
момичета,много ви благодаря за отзивите Hug.Ще споделя след неделя как е минало и при нас!Дано нямаме ексцесий Praynig!
walentin кога станахте на 7м. ooooh!............................колко бързо лети времето! Wink

# 146
хей юлски мами! привет на вси4ки! как е настроението-великденско ве4е?
Ани,не се тревожи,дуп4и да е готина дама.. ще свикне,като и обесниш 44е така ще е по-хубава съм сигурна 4е ще има да се фука...  Laughing
аз на алексис и ги продуп4их на 8 мес ... беше без проблем.. даже ве4е изгубихме няколко от тях .. и сега от 4 4ифта няма един комплект..  #Crazy та.. и аз ще купувам пак  Joy
как е времето по бг ... пролет ... разкошно предполагам..
късмет на вси4ки и до скоро
  bouquet

# 147
Момичета да се похваля продупчихме си ушите без проблем. Flutter HugМалко се уплаши от щракването на пистолета,но общо взето това е всичко.Не я болият и не я дразнят.Малко ме уплаши в неделя сутринта като стана и каза,че я боли ухото,даже и плака  Shocked,а аз и капки капнах.......................... и като отидохме при докторката първо ни прегледа и след това ни продупчиха ушите.Оказа се,че Хриси е напълно здрава,а ме шашка с нейните изказвания.
silvia_alexis при нас настроението вече е великденско.Аз отдалеко се настройвам за празници  Laughing.При вас кога е Великден? 78
Нямам търпение да боядисвам яйца,да си направя великденска украса...... и т.н.

# 148
  • Силистра
Здравейте!
При нас настроението е Великденско, като пуснали шоколадови зайчета, едни хубави свещници, хубави свещички ... Ех, настроение..

# 149
Мили момичета,
Движение на българските майки съвместно със Столична Библиотека организира Работилница за Великденски чудеса. Събитието ще се проведе на 30ти март, 31ви март и 1ви април в сградата на Столична библиотека на пл. Славейков в София  от 11 до 17 часа, както и на площад Света Неделя на 31ви март и 1ви април от 11 до 17 часа.

За трета поредна година ще бъдат изложени ръчно изработени предмети и украса, изработени от децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово, доброволки от Движението и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза.
„Тази година планираме и голямо боядисване на великденски яйца на открито заедно с нашите приятели от дома в село Доганово”, разказаха доброволки от Движението. Средствата от базара ще бъдат предназна4ени  за Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Златица,където живеят 40 деца на възраст от 0 до 3 години.

Очакваме ви, за да успеем за пореден път да направим живота на тези дечица малко по – лесен, малко по – щастлив и малко по – истински!

Общи условия

Активация на акаунт