ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 080
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на патерици на Георги  на mimipimi, на мама Гери и на всички други празнували.Да сте живи и здрави!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
  • Пловдив
Благодаря ви много, момичета!

# 197
момичета как са юлските палавници? WinkЩе ходите ли на почивка и къде?Ние евентуално ако имаме късммет сме се записали за карти на МВР станция в Несебър или Созопол.................ще видим обаче дали ще стане. Praynig
Ако морето отпадне мисля вариант за Велинград....................абе с една дума не ми се пропуска почивката. Laughing

# 198
Ани и ние ще ходим на море това лято,дори тази седмица платих капарото.Решихме да резервираме къщичка на Равда,заедно с нашите кумуве,дано само всичко е наред и да не ни мине котка път Praynig!

# 199
  • София
Здравейте майчета на юлчета,
отдавна не съм писала - не защото не искам, а защото все не ми достига време.
Виждам че има нови попълнения и нови поводи за радост.   bouquet
При нас всичко е наред. Марти още ходи на ясла, но от септември ще го местим в детска градина.
Надявам се да се адаптира бързо и безболезнено Praynig
За почивката - мисля си - не като да не си мисля, но ми се струва толкова далеч във времето, че направо се побърквам. Ще ходим на море през август, пак тримата - Марти, мама и тате. Само стискам палци всичко да е наред и да сме здрави всичките.
mamai3 много ще се радвам ако може да започнаем Тано и Марти - виждам че са родени в един и същи ден  Laughing
Поздрави на всички мами и хубава седмица!

# 200
  • София
mamai3 - извини ме чак сега видях, че Тано е втория  Embarassed
Имах впредвид най-малкия - Костадин  Blush

# 201
Привет и от нас!!!
От в4ера,дъщеря ми ходи на детска градина!!!!!За сега не реве,но на мен ми е много мъ4но за нея...
Още не може да говори,и много се притеснявам от това,правили сме консултация с логопед,казват 4е няма нищо тревожно,някой деца проговарят по-късно Shocked

# 202
Привет и от нас!!!
От в4ера,дъщеря ми ходи на детска градина!!!!!За сега не реве,но на мен ми е много мъ4но за нея...
Още не може да говори,и много се притеснявам от това,правили сме консултация с логопед,казват 4е няма нищо тревожно,някой деца проговарят по-късно Shocked

Добре дошла в отбора.За малката е нормално да се притесняваш след като плаче в градината..............и аз плачех заедно в Хриси когато тръгна на ясла,а относно говоренето определено има деца,които просто проговарят късно,не се притеснявай Hug

# 203
  • Силистра
Момичета, здравейте!
 Привет на мама petia74!
Нашите пневмококи се бяха излекували за една седмица с антибиотик за пневмонии и от вчера пак е с хрема.
Но др започна да ме тревожи повече, понеже сме родени ЮЛИ и за градината сме малки, а за яслата ще сме най - големи не ни искат нито на едно място. В градината категорично Naughty казаха септември, а и на мен не ми се иска в сборна група за няколко месеца само да се стресира, а в яслата малко ми се увъртат, по желание на родителя, ама др деца са малки, а той е голям, вече няма да му е хубавао тук с малките, наблягаше се на малките...
Какво да направя, няма кой да го гледа, бабите са на работа, да си затворя очите и да го нося в яслата, но ако лелите го игнорират...то че няма да му е кой знае колко интересно го знам, вече започнаха да повтарят песните  Simple Smile
Вие в такова положение ли сте?

# 204
  • sofia
Ние сме в ясла, т.е. групата която беше сформирана миналия септември
(където бяхме приети) беше само за набор 2004, така че едва ли ще му е скучно в яслената група. А пък там ще е по-големичък, може да се защитава по-добре при нужда от съяслениците Simple Smile

# 205
Нашите пневмококи се бяха излекували за една седмица с антибиотик за пневмонии и от вчера пак е с хрема.

много се радвам Hug,знаех си,че има начин Peace

# 206
Здравейте Heart Eyes
От много време не съм писала, но сега ще се поправя.
Незнам откъде да започна.Аз съм безработна от 15 Февруари.В началото на април си намерих много хубава работа, но още в първия работен ден се разболях.Откриха ми Херпес Зостер и ме удари и в окото.Много зле бях, чак преди 1 седмица се излекувах.Не виждах с дясното око, цялото ми лице и в главата бях в рани.Но слава богу мина и това.Точно в началото на болестта Вики си беше тук, то пък се оказа, че било заразно - можело да се разболее от варицела, но не би.От вече близо месец е на село с прабаба си и прадядо си.Много добре се чувства там, по цял ден тичка из двора, хапва си добре и много се разбира с тях.От около седмица вече сме без памперс, чак сега започна да се усеща и смело мога да заявя, че има фалове изключително рядко.Занесли сме за всеки случай памперси, но й слагат само нощно време.
Иначе е станало много послушна (пу-пу), миналата седмица си беше тук с мен и ми направи впечатление колко е станала разумна.Няма вече тръшканици и глезотии, проявява пак понякога инат, но все пак не може всичко да е цветя и рози. Laughing
Разтапям се от умиление, когато ненадейно дойде, хване ми лицето с малките си ръчички и ми каже "Мамо, много те обичам", иде ми да ревна. Heart Eyes
С умиление си спомням кога беше едно малко и беззащитно бебче, което беше изключително спокойно и весело.Вече дори се замислям за второ, но искам да си намеря работа и може би по-нататък.
Това е от мен.
Целувки на юлските вече дечица и мамите им. Heart Eyes

# 207
В началото на април си намерих много хубава работа, но още в първия работен ден се разболях.Откриха ми Херпес Зостер и ме удари и в окото.Много зле бях, чак преди 1 седмица се излекувах.

Здравей отново,
много съжалявам,че не си могла да задържиш хубавата работа поради разболяването ти Cry,стискам ти палци да си здрава и ще си намерш още по-хубава работа. Hug

Разтапям се от умиление, когато ненадейно дойде, хване ми лицето с малките си ръчички и ми каже "Мамо, много те обичам", иде ми да ревна. Heart Eyes

същото в последно време се случва и в къщи..................направо се разплаквам и си мисля колко бързо минава времето Confused.Старая се да се наслаждавам на всеки момент,но нещо много бързо порастна Хриси и чак ми става мъчно.........искам все още да е малката принцеса на мама Cry

# 208
момичета къде се губите.....................затрихте се по празниците.Хайде споделете как изкарахте тези дни.Ние посетихме двете роди..........ядене, пиене .................за Хриси беше весело.Само времето ни разваляше настроението отвреме на време,защото тези дъждове ми писнаха вече.
Целувки на всички юлчета Heart Eyes

# 209
Привет!!!!!!!!!
Румянка ходи 2 дни на детска и на 3-ия ве4е беше болна,не и се размина и антибиотика,сега си е в къщи!!!!Няма да ходи пове4е за тази година,те и без това излизат във ваканция..пък наесен ще видиме...

Пожелаваме на вси4ки весел детски празник утре!!!!!Дано и времето е хубаво!!!!!!!!  party006  party006  party006  party006  party006  party006

Общи условия

Активация на акаунт