ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 256
Здравеите момичета,
отдавна не сьм се разписвала,защото започнах нова работа и не ми остава6е време.Искам да благодаря на вси4ки ви за милите пожелания кьм Хриси,а на вси4ки празнували ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ Hug Hug Hug
Като гледам и вие не сте били много активни в темата,но предполагам,4е сте на по4ивки Sunglasses и затова ви е простено Wink
Ще ка4а снимки на Хриси от РД скоро.
На море отиваме тази седмица и ще отчета след това как сме изкарали.

За сега това е от мен,целувам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=542&AlbumId=101117 ето  и снимки от нашия рожден ден.......................почти всички подаръци облече моето конте  Laughing

# 258
  • Пловдив
Ани, много е сладка Хриси!
Ето снимки и от рождения ден на Мария!

# 259
Здравейте момичета,

накратко да се включа да ви почерпя макар и виртуално,тъй като днес остарявам славно Laughing

newsm38 Popcorn cook hbdtu cheers

# 260
  • Пловдив
Ани, честит рожден ден!
Желая ти да си здрава, щастлива и много обичана!

# 261
  • sofia
Здравейте, юлчета и мамчета!

Какво става, нещо темичката едвам-едвам е караме.
Как сте? Дечицата тръгнаха ли на детски градини.
На нас утре ни е първи ден в първа група, дано всичко да е наред!!!

Поздрави на всички!

# 262
  • Пловдив
Здравейте, юлчета и мамчета!

Какво става, нещо темичката едвам-едвам е караме.
Как сте? Дечицата тръгнаха ли на детски градини.
На нас утре ни е първи ден в първа група, дано всичко да е наред!!!

Поздрави на всички!
Ох, да разказваш после, че и Мария тръгва от 17-ти, та треска ме тресе.

# 263
здравейте момичета,
днес ни беше първи ден на детска градина.На Хриси страшно й е харесало.Аз съответно съм щастлива от този факт,но не бързам да се радвам,защото първия ден не е определящ.Дано все така да бъде ентусиазирана.Предполагам,че ще й е интересно повече там,отколкото в яслата.Много бях притеснена цял ден и нямах търпение да отида......................нормално поведение все пак от страна на родител  Wink. Hug
Включвайте се по-често,защото темата ни замря.
Целувки на всички Heart Eyes

# 264
Ние наистина май сме най-несериозни...
Споделям, че и Калина от 17-ти е "ученичка". Много ми е притеснено  Rolling Eyes
Успех на всички и лесна адаптация на дребосъците  Hug

# 265
Успех на тръгващите на градина и от мен.Ние нямаме проблем за сега.Ходи с желание и много се кефи.Целувки

# 266
  • Силистра
Момичета, здравейте!
Ние също трябваше да тръгнем на градина на 17, аз съответно две седмици преди това обяснявам за градината, но по правилата на живота на 15 започна едно разстройсво, на 16 беше ужасно, цял ден спа не можех да го събудя, само се унася и спи бях като в транс цял ден. Сега сме в къщи, нещата вече се нормализираха, но как да го накарам да хапне стана 10 кг...
Та живот и здраве на 24 с нови сили мен ме чакат вашите притеснения.
Разкажете повече за адаптирането, ние в групата от детската имаме само едно познато хлапе от яслата, но мисля че няма да има проблеми

# 267
  • Пловдив
И нашето тръгване се отлага. Ремонта на градината още не е свършил. И не се знае кога  ще свърши. #2gunfire

# 268
  • 7800
Е, аз нямам подобни притеснения. Моята цяло лято не е спирала да ходи на градина (в сборна група), с изключение на седмицата, когато бяхме на море и тази седмица, 'щото е със сополи и зачервено гърло.

# 269
здравейте момичета,
имаме си ново попълнение................Димитрис роден на 14 юли на мамаЛина.Ще чакаме повече новини от тях като се включи на отчет.Добре дошли  Hug

Общи условия

Активация на акаунт