ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 046
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
Леле хора, ние тръгнахме на градина, но старта беше пълен провал.
Значи така ли иначе, малко детето беше хремавко, но нямаше Т. Първата вечер след градината вдига Т 39.8 - свали я веднага. И край това беше - след 3 дни пак на градина.
Почти изкара 1 7ца и в четвъртък пак Т - 38 еднократно. В петък нищо, но тази нощ - 38.5 Т, сутринта пак имаше - почти 38 - сега я няма.

Направо съм се хванала за главата - Уж първата година да изкара и няма вече толкова болести - ами какво ти - то за 10 дни детето вдигна 3 пъти Т. В понеделник ще я водя при докторката...
Пълно отчаяние - чак толкова ли му е на детето слаба имунната система??? ОТ април месец не е боледувала - постоянно е била на градина, с изключение на август - и сега тръгна, заради времето ли , какво ли - ужас и безумие  - направо не мога да проумея... Tired

# 271
  • Пловдив
О, Еми Бадеми, честита ти втора лентичка!  Hug
Много се радвам, че започнахме да завтаряме.
Нашата градина ще бъде в ремонт до 1 октомври. Тогава ще тръгваме. Дано да не боледува много.

# 272
Честито на Еми бадеми.Кога се очаква щастливото събитие?
Ние държим фронта за сега.Изкарахме 2 седмици без проблем на градината.

# 273
  • sofia
Честито на Еми бадеми.Кога се очаква щастливото събитие?
Ние държим фронта за сега.Изкарахме 2 седмици без проблем на градината.

Термина ми е на 3 март 2008. Heart Eyes

А на останалите дечица - успешно здравно пребиваване през новата "учебна"  градинска година!!!  Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Ние нали трябваше да тръгваме от 01.10. Да, ама не! Преди малко ни изненадаха, че ще тръгваме УТРЕ  #Crazy Не съм настроена психически и започва да ми става криво.  Cry

# 275
  • Силистра
Ние нали трябваше да тръгваме от 01.10. Да, ама не! Преди малко ни изненадаха, че ще тръгваме УТРЕ  #Crazy Не съм настроена психически и започва да ми става криво.  Cry
На мен пък ми е криво, че пак не сме на градина снощи отидохме до градината на разходка и на входа с големи букви стачка  newsm78, побърках се...
днес сме на работа заедно, горкото дете на сандвичи и не е спало, как ще изкараме тази седмица, дано поне другата да се вразумят...

# 276
  • Пловдив
Оставих я! Направо ще откача. Само ми се реве. Добре, че е малчо, да имам занимавка.

# 277
Калина тръгна миналият понеделник и в сряда вече беше болна. Още е сополива, но утре мисля да я пускам отново. В пръвите два дни всичко беше наред, дори спа там, но в сряда сутринта плака много. Сега като я питам ту иска, ту не иска на градина... ooooh!

Успех на всички "ученичета"  Hug

# 278
Нати,Калина ходила ли е на ясла,че нещо нямам спомени newsm78
Мама Гери давай го по ведро.Ще свикне и ще й харесва със сигурност.Аз,че Хриси ходеше редовно на ясла също ми беше мъчно като тръгна на градина от факта,че не знаех дали ще й хареса.

# 279
Нати,Калина ходила ли е на ясла,че нещо нямам спомени newsm78

Не, баба й я гледаше през последната година.

# 280
  • Силистра
Момичета, току що го оставих за първи път на градина и то в сборна група.
Голям рев беше той там, аз по пътя за работа...
И ми казва през рев "вие не искате да ме гледате", сърцето ми се скъса.
Довърши ме с репликата "Мамо дай да те гушна" и май след прегръдката поспря, благодарна съм че госпожата макар и стачкуваща ми гушна детето и го успокои.
Пожелавам на всички дечица безоблачен ден на мамите спокоен ден

# 281
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 282
Привет! Как сте? Съвсем забравихме да пишем Embarassed!

# 283
ей здравейте и от мен.Как са малчовците ви?Ние за сега сме добре,пием вече рибомунил и нещата са стабилни при нас............дано така си и останат Praynig.
Други проблеми нямаме.Ходим вече с огромното удоволствие при децата,в началото обаче нещо се мръщеше от време на време.Сега свикна вече Hug
Вече подарък на Дядо Коледа сме си поръчали,а ако знае колко време трябва да чака до тогава............. Laughing

# 284
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
И ние сме добре. Мария вече 4-та седмица ходи с желание на градина, досега не е плакала. Само вчера отиде с рев, но не защото не иска да ходи, а защото не искаше да й обличам якето, щяла да ходи по анцуг. И чака на вратата баща си с нетърпение. Също така е здрава, пу-пу. От началото досега само за 2 дни не е ходила, но не беше кой знае колко болна, само леко й беше запушен носа. 
Хайде, пишете малко и вие!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт