Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е спина бифида?
Какво е спина бифида?
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
-
Какво е усещането за пулса в корема?
-
Какво е спина бифида и защо е важно да се приема фолиева киселина по време на бременност?

!
. Да са ви живи и здрави!
. Чакаме разказче, подкрепено със снимков материал
.
. Нормално ли е това и дали е контракция или...?! 

и го чакаме да се присъедини към новосъздаденото ни семейство! 

Честито и на всички мами, които вече са разбрали дали чакат принц или принцеска
! Добре дошли и на новите ни мартенски мами - едно голямо
Весел ден на всички!
Много много много
в новата ви история!!! И най хубавият подарък през март!!!

днес е първата ни годишнина 
ще питам пак док. другата седмица може би ще трябва да се увеличи дозата
. На мен първо ми погледна на ехото моето си сърце, че нали нещо кръвното бях вдигала. После бебето, като първото, което прави е да ти пусне да чуеш ритъма.
Гледа дали ляво и дясно предсърдие и камери работят в синхрон. Оглежда аорти, главни артерии и целия кръвен поток. Много е интересно, защото по някакъв начин го оцветява в червено и синьо на екрана и наистина можеш да видиш главните кръвоносни пътища на бебето. А сърчицето си мига ли мига оцветено