Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е спина бифида?
Какво е спина бифида?
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
-
Какво е усещането за пулса в корема?
-
Какво е спина бифида и защо е важно да се приема фолиева киселина по време на бременност?
Та сега ще си почивам 1 месец у дома, а може би и до март

!
Всъбота вечерта заминахме за Копривщица, спахме там и в неделя се разходихме.
Много любов, много деца и щастие ви пожелавам!
. Не знам къде можеш да се запишеш, но ако имаш свободно време и мислиш, че няма да ти писне да чакаш 3 часа, можеш да отидеш там и да се паркираш пред кабинета - не мисля, че ще те върнат, като те видят с коремчето
. За работно време не мога да ти кажа - не обърнах внимание
.
. Гледах един филм преди малко - някакъв за серийни убийци и т.н., не ужаси, но по време на една от онези сцени, в които затаяваш дъх и чакаш нещо да се случи (а то се случва изведнъж), се стреснах и лекичко поподскочих
. Бебока май също гледаше с мен, защото десетина минути след това не спря да шава
. Дали аз го стреснах или просто му е било време да се буди?!
?!
Надявам се то да си знае къде му е тясно.