Време е да се разбере, какво ще бъде МАРТенското дете - момиче или момче?

• 15 728
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
f_5pm, а от колко време и още колко ще го пиеш Магнерича? Че и на мен ми изписаха в четвъртък заради контракции и днес като ме изписваха от болницата питах лекаря колко време да го пия-каза и месец да го вземаш няма проблем Confused, само намали дозата от 3x1 дневно на 2x1? Точно втвърдяване на корема и то болезнено получих аз, което си е контракции Cry Та сега ще си почивам 1 месец у дома, а може би и до март Wink

# 121
Привет на всички! И аз се игзубих последните 3-4 дни с писането, ама четях всеки ден Simple Smile
Честито на двете малдоженки - Wish и Felizidad! Желая ви много любов и разбирателство, както и весел детски смях да оглася домовете ви!
Честито и на всички мартенки за хубавите новини, които сте научили в последните дни и добре дошли на новоприсъединилите се  Hug !
Много полезна информация сте обменили, благодаря ви! Аз се отдадох на почивка и развлечения  Blush Всъбота вечерта заминахме за Копривщица, спахме там и в неделя се разходихме.
Доскоро, че спешно трябва да свърша нещо!

# 122
tan4a изписаха ми го за 2 месеца 2х1 и другата седмица трябва да ги свърша ,а с магнерича пия и но-шпа 2х1 ама почти всеки ден пия по 3,  че като ме хванат някви болки и ме дострашава Rolling Eyes
като мина консулатацията ще кажа дали ще продължавам същата схема

# 123
Муцунке , много ти благодаря .
Забравих да те питам с предварително записване ли става или отиваш и чакаш. Последно питане ако знае работното време моля.

# 124
Честито на булките!   bouquet Много любов, много деца и щастие ви пожелавам!

За контракциите  миналия път пих почти от начало до последния ден Магнерот, но тогава имах по 20 контракции минимум на ден, което доведе до разкритие в седмия месец.
Сега имам на ден по една-две контракции, което е нищо.

# 125
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Муцунке , много ти благодаря .
Забравих да те питам с предварително записване ли става или отиваш и чакаш. Последно питане ако знае работното време моля.
Аз уж бях с предварителн уговорка (една позната на майка ми е приятелка на доктора и се бяха разбрали да отидем сутринта), но в крайна сметка имаше толкова много дечица и бебенца от самата болница, които минаха през ехографа, че се наложи да почакам около 3 часа ooooh!. Не знам къде можеш да се запишеш, но ако имаш свободно време и мислиш, че няма да ти писне да чакаш 3 часа, можеш да отидеш там и да се паркираш пред кабинета - не мисля, че ще те върнат, като те видят с коремчето Naughty. За работно време не мога да ти кажа - не обърнах внимание Thinking.

# 126
Значи да не спирам Магнерича, не е опасен Thinking, и аз го пия с Но-шпа. Все пак ще видя какво ще ми кажат на консултацията, но тя е чак след 3 седмици.

# 127
Момичета, най-накрая и аз сложих снимки в сватбения албум, както и снимка на бебчето от 3Д ехограф от миналата седмица. Още не е много фотогенично, но се надявам и това да стане  Laughing
Като гледам групата на момичешките майки е на път да настигне тази на момчешките Simple Smile
Момичета, аз вече със сигурност усещам бебка! Най-накрая в събота бях сигурна, че това е бебенцето ми и оттогава отвреме-навреме усещам как някой шава в корема ми Simple Smile Все още шава твърде деликатно, дано да се окаже една деликатна млада дама  Wink Иначе на моменти като че ли забравям, че съм бременна и после ми е съвестно  Embarassed

# 128
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Моето момче пък страхливичко ще дойде hahaha. Гледах един филм преди малко - някакъв за серийни убийци и т.н., не ужаси, но по време на една от онези сцени, в които затаяваш дъх и чакаш нещо да се случи (а то се случва изведнъж), се стреснах и лекичко поподскочих Joy. Бебока май също гледаше с мен, защото десетина минути след това не спря да шава Party. Дали аз го стреснах или просто му е било време да се буди?!  Thinking
И още нещо... Миналия понеделник, когато цял ден не спря да мърда, го усещах ниско долу, а сега вече като че ли се е качило нагоре, защото го усещам малко под пъпа. Вие къде си усещате бебетата?! Хайде и мамите, за които бременността е втора да споделят в кой месец се измества нагоре и изобщо горе - долу кога и къде да очакваме ритници Flutter?!

# 129
Честито на Wiah  Felizidad! Желая ви мноооого любов и разбирателство с половинките.
И здрави и сладки бебета през март Wink
 Simple Smile

# 130
Добро утро! Аз днес отново съм на работа и така до четвъртък. В петък почивам Simple Smile Снощи вече и нашият татко усети как бебока ритка. Колкото до това къде си усещам бебето, все още ми се струва, че е нисичко, т.е. в долната половина на корема.

# 131
Добро утро! Аз днес отново съм на работа и така до четвъртък. В петък почивам Simple Smile Снощи вече и нашият татко усети как бебока ритка. Колкото до това къде си усещам бебето, все още ми се струва, че е нисичко, т.е. в долната половина на корема.
ама то не стои на едно място бъди сигурна,постоянно се въртят Simple Smile  bouquet

# 132
Здравейте и от мен!

Честито на новоомъжените мами!:)  bouquet

gertrudka и ние ритаме, от 4-5 дни и то в долната половина на корема. Мисля, че още му е рано да се качи нагоре. newsm78 Надявам се то да си знае къде му е тясно. Heart Eyes

# 133
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
ПРи нас ритниците почнаха в 20 г.с. и 3 дена, ниско долу. Но наистина се движат бебоците.  Simple Smile

# 134
Здравейте мили мамчета.Как сте днес?Аз се чувствам много добре,но мрачното време навън малко ме подтиска.
Честито на Wiah  Felizidad.Сватбеният ден е прекрасно изживяване за всяка жена,но точно след него идват още по-невероятни моменти и то с любимия човек.Пожелвам ви само усмивки и любов.
Аз бебко го усещам и никсо долу и до пъпа.От няколко дни насам,обаче забелязвам,че му харесва да се гуши до пъпа от лява,в резултат на което на корема ми се образува странна бабунка.Мъжа ми само ми се смее че корема ми е на една страна,и честно казано,то наистина си е смешно hahaha.
Да ви питам,вие кога усещате бебчето да е по-активно-вечер,сутрун или не се съобразява с часовете?

Общи условия

Активация на акаунт