Време е да се разбере, какво ще бъде МАРТенското дете - момиче или момче?

• 15 747
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив Белащица
Felizidad, пожелавам ви дълги години съвместен живот изпълнен с много любов, разбирателство, щастливи мигове и усмивки. Животът да ви дари с деца, внуци и пра внуци.

# 136
Привет момичета  bouquet
На младоженките - ЧЕСТИТО txtloves newsm76 Two Hearts. С пожелание да са най-обичаните жени на света, а през март и най-щастливите мами  ylinfant.
На новите бъдещи майчета - ДОБРЕ ДОШЛИ!Дано ви харесва при нас.
Разглеждах албумчетата.Много сте хубави всички.А какво да правим ние дето сме се женили, когато цифровите фотоапарати не бяха още на мода.Как да ви покажа каква хуууубава булка бях newsm62.
Аз бебчо го усещам на различни места.Сигурно често се врътка Joy.Тази седмица съм на изследвания да видя какво става с този мой хемоглобин, а на 10.11 сме на преглед.Вече нямам търпение.

# 137
Честито на младоженките и също и на онова 18-мартенско бебе, и на моето тогава му е отредено да се появи:)
Щях да ви питам..виждам, че много майки си правят амниоцинтеза в България и са много под 35 години. Тук се прави само ако си над тази възраст...Дори съществува следното нещо: ако си над 35 години, държавата ти плаща това изследване, ако си под - струва 1000 евро. А в България как стоят нещата? Колко от младите майки си правят това изследване и колко струва?

# 138
Момичета, благодаря ви много за милите думи и пожелания newsm51 Страхотни сте   love001 Желая на всички ви много позитивизъм и усмивки през оставащите месеци, както и търпение - най-голямото щастие ще гушнем само след 4 месеца smile3504

Wish, мой ред е да ти честитя - предполагам, че и ти си се чувтвала така неповторимо, както аз smile3521 Желая и на двете ни много щастие и безоблачен семеен живот. Вече те чувствам близка, тъй като въврвим ръка за ръка през щастливите моменти в живота на всяка жена, най-щастливият от които ни предстои през Март newsm44

# 139
morgause, в България всяка бременна може да си направи по желание БХС / троен кръвен тест/. При мен той струваше 35лв. Ако при него излезе повишен риск от генетично увреждане те изпращат с направление за амиоцентеза. Процедурата се поема от здравната каса, но се заплащат консумативите. На мен ми струваше 30лв.

# 140
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА МЛАДОЖЕНКИТЕ,нека от тук насетне брачният живот ви донесе само радост и щастие,е ще има и подводни камъчета,но пък и без тях не може.
Момичета как издържате нощем,ставам най-малко по пет пъти да тоалетна направо ми се разби сънят.

# 141
Ами аз се старая почти да не пия течности след 8-9 часа, но по принцип по веднъж задължително ставам. Е, тази нощ успях да устискам, но сутринта пикочния ми мехур беше толкова пълен  Rolling Eyes В 6 часа вече трябваше да стана, ама после се върнах да си доспя Wink Иначе ставам към 6.30-6.45. От една страна си мисля, че такъв тормоз върху пикочния ми мехур не е добър, но от друга съм забелязала, че поне в нормално (небреманно) състояние организмът подлежи на "тренировки" в това отношение. Т.е. ако две-три нощи устискаш да не ставаш до тоалетна, организмът като че ли свиква с този режим.

# 142
Здравейте и от мен Simple Smile

Как сте с настроението момичета? Мен ме налегнаха някакви мрачни настроения , избухвам без причина и съм доста раздразнителна Sad

Зайо, моите гърди са толкова напрегнати , особено сутрин , че имам усещането ,че ще текне мляко. От самото начало на бременността съм така. С Валери не чувствах такова напрежение , а само болка при допир и то от време на време.

А относно усещането за движенията на бебо , усещам ги по средата на корема и дори вече се вижда да се мърда и корема Laughing Бебчето е активно ,когато то си пожелае.

# 143
Ох,това със ставането до тоалетната нощем....направо ме побърква.Аз по принцип ходя честичко,а в първото тримесечие беше направо кошмар.Ставах по 8-10 пъти,беше кошмар.Сега ставам само по веднъж,макс. два пъти.И се опитвам да мижа,докато съм на светната лампам,че иначе не мога да заспя с часове. Joy
Но сега всичко е ок,а като станем в 8-9 месец и пикочния мехур е притиснат до край?! newsm78Предполагам че направо ще спя в тоалетната,за да не се разкарвам непрестанно... rotfImbo

# 144
Сега ставам само по веднъж,макс. два пъти.И се опитвам да мижа,докато съм на светната лампам,че иначе не мога да заспя с часове. Joy
Но сега всичко е ок,а като станем в 8-9 месец и пикочния мехур е притиснат до край?! newsm78Предполагам че направо ще спя в тоалетната,за да не се разкарвам непрестанно... rotfImbo
Peace и аз съм така.

Нашия бебо рита и нощем, и сутрин, и през деня, и вечер...Чудя се кога спи това дете, като трябвало да спи сега по 16-20 часа. newsm78

# 145
Честито на младоженките   bouquet! Много щастие и прекрасни бебчета ви пожелавам!

Усещам бебчо, ниско долу , но понякога и около пъпа, много се нервира и ме подритва като си кръстосам краката - уф не мога да се отуча от този навик все още, пък и ми е удобно  Rolling Eyes

Нощните разходки са ми доста уморителни, както и да се стискам по-малко от един път на нощ не мога да го докарам. Simple Smile

# 146
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ама я моля уточнявайте какво имате предвид "средата на корема"...средата на бременния корем, който е под пъпа или средата на целия корем, за която се счита, че е точно пъпа?! Аз моя си корем го деля на две части - под пъпа и над пъпа, като само този, който е под пъпа е бременен, а останалото е всичко друго избутано нагоре. Малко май се оплетох и аз ooooh!, ама дано някой поне ме е разбрал Praynig.

Я да ви питам сега, аз пусках ли ви тук линкче към едно филмче на BBC за човешкото тяло?! Знам, че пусках в "Искам бебе", но за тук не съм сигурна...
Сега ще го пусна и тук, но само при условие, че няма да се сърдите, ако вече съм ви занимавала с това (бременна съм - забравям - простено ми е) Peace.
http://www.kolibka.com/mini/index.html отивате тук, после цъкате на човек и търсите някъде надолу The Human Body. Цялата поредица е разкошна, но особено интересно ще ви бъде второто филмче An everyday miracle   - то проследява целия процес от заплождането до самото раждане. Абе, който си  няма работа - нека го гледа Peace! Аз от началото на бременността до този момент съм го гледала поне 6-7 пъти и всеки път ми е интересно...все едно моето бебе си гледам в корема Blush.

# 147
Абе и аз се чудя кога спи това моето бебче?Аз имам проблем не само с кръстосването(тогава просто ме рита,та чак ме боли),ами и когато дълго време не съм полягала.Явно не му харесва да му е тясно и това си е.Мартенските бебчета,нещо много се ядосват явно... Joy

# 148
Мен така или иначе Деница ме буди по 100 пъти на нощ, та ходенето до тоалетната не е проблем.
Обаче се е случвало да ме усети че ставам и реееев, и аз хайде пак в леглото докато заспи и така станало сутрин докато успея да ида на тоалетна  Sad

# 149
Муцуна,чувала съм за тези филмчета и много искам да ги гледам, но при мен не се отварят  Close Не знам защо.Много ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт