Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е спина бифида?
Какво е спина бифида?
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е спина бифида?
Спина бифида е вроден дефект на гръбначния стълб, характеризиращ се с разцепване на един или повече прешленни пръстени. Това може да доведе до различни усложнения като инконтиненция, парализа на долните крайници и декубитуси. Лечението обикновено включва операция за коригиране на аномалията и предотвратяване на тежки последици.
-
Какво е усещането да усетите пулса на бебето в корема по време на бременност?
-
Какво е усещането за пулса в корема?
-
Какво е спина бифида и защо е важно да се приема фолиева киселина по време на бременност?
.
.
и семките бяха споменати там - сигурна съм.
.
, че трябва да се намалчт количествата на пикантните и пържените храни, захарта и тестените изделия за да не се контролира покачването на килограмите и организма да не задържа вода.

за името. На мен си ми беше любимото още от ученичка и така си кръстихме детето. Обаче сега ако е женско пак - незнам
Голяма чуденка ще е.
). Като се прибера вкъщи ще проверя в книгата на Лоранс Перну за кои точно рибиставаше въпрос и ще напиша. Все пак споменът ми е, че са риби, които в БГ не се срещат толковва често в пресен/суров вид или поне са доста скъпички. Суровото и алангле месо някой вече го спомена. Интересното е, че ако месото е било замразено преди консумация, риск не съществува. Така че временно можете да забравите за това колко по-добре е да се яде прясно месо (с което по принцип съм абсолютно съгласна!). За момента за друго не се сеща, само ще добавя нещо, което една колежка разказа и за което не се бях замисляла. Знам, че е почти невъзможно в големите градове, но ако имате възможност употребявайте домашни плодове и зеленчуци. Снахата на въпросната ми колежка консумирала много, много салати през бременността си и вследствие на многото нитрати в тях, които се натрупали в нея, бебето й развило алергия към кърмата й. Знам, че с нитратите оправия няма, няма как да знаем дали зеленчуците, които купуваме са с повече или по-малко нитрати, но ви разказвам тази случка, да си имате едно наум.

.