Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте отидох до БГ пощи да питам за пратката.Няма получена пратка ми казват .Иначе вчера в парселс видях че е в клона.Какво да правя
Покажете им проследяването. Първо е добре да сте сигурна. Това е само когато пакета се следи на техният сайт.

# 496
Здравейте отидох до БГ пощи да питам за пратката.Няма получена пратка ми казват .Иначе вчера в парселс видях че е в клона.Какво да правя
Покажете им проследяването. Първо е добре да сте сигурна. Това е само когато пакета се следи на техният сайт.
UA...HU е

# 497
Значи не е пристигнал, щом БП казват че няма пратка на ваше име

# 498
  • Пеликания
И на мен ми направиха такъв номер БП. Виждам, че пише вече е в клона и като отидох казаха, че нямат такава пратка и като им показах проследяването ми казаха да не го гледам и че сигурно още е в Сф и да не го чакам скоро и на следващия ден ми изпратиха известие, че е в клона. Е как става тоя номер Grinning

# 499
  • Своге

Ако имате статус Arrive at local delivery office, това означава , че е в централния разпределителен център според мен и до няколко дни трябва да е в клона Ви, в зависимост от къде сте. Ако сте от София може още на следващия ден /в събота вече мисля че не носят поща/, но за другите населени места може да отиде и повече...

# 500
И на мен ми направиха такъв номер БП. Виждам, че пише вече е в клона и като отидох казаха, че нямат такава пратка и като им показах проследяването ми казаха да не го гледам и че сигурно още е в Сф и да не го чакам скоро и на следващия ден ми изпратиха известие, че е в клона. Е как става тоя номер Grinning
Ами най вероятно на мен ще ми изпратят понеделник или вторник че е  в клона

# 501
  • Бургас
Ами най вероятно на мен ще ми изпратят понеделник или вторник че е  в клона
виждаш ли сам си отговори на въпроса

# 502
UA...HU е
Значи нищо не можете да им покажете. Само за ваш ориентир е проследяването. Вече са ви казали статуса след него изчакайте поне 2-3 дена преди да попитате в пощата.
Скрит текст:

# 503
Тези ги следят на техния сайт. Те си ги следят само, не и ние.

# 504
Здравейте. Може ли да ми кажете как стоят нещата с пазаруването от али-то след като въведоха ддс върху стоките от там? Искам да поръчам няколко неща от 2-3 продавача за под 30 лв. и 1 пратка, която заедно  шипинга ще излезе между 30-40 (макар, че не знам продавача дали ще сложи тази цена върху етикета или ще пише както повечето 1$)
Мисля, че все пак тези пратки ще идат в пощата и за всяка ще трябва да платя 4 лв, но все пак питам и вас, за да не се изненадам Simple Smile Благодаря

# 505
ДДС го плащаш на алито, сложи нещо в количката и виж че под цената има ред  vat - това ти е ддс. Плащаш го. После в пощата само си вземаш пратката.

# 506
  • Бургас
да следят си ги само в тяхната си мрежа - защо не е пуснато в сайта им е доста нелогично

# 507
Не знам. Може да се пита.

На мен така ми казаха в офиса в моя град. Понеже не им вярвам, звънях в централата, писах вече за това, от там потвърдиха тази информация. Даже ми предложиха да издиктувам номера и да ми проверят по него.
Та вариант има...

# 508
да следят си ги само в тяхната си мрежа - защо не е пуснато в сайта им е доста нелогично
И логика търсите Simple Smile В коя държава живеете?

# 509
Някой скоро да е пазарувал за висока сума?Искам да поръчам нещо, струващо над 300 евро.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 16:36 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт