Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
За пръв път тук виждам този надпис.
А имам няколко пъти обединени поръчки.
Обединените пратки са пуснати в един ден и почти една след друга.

# 571
  • BG-DE
Да, и аз съм забелязала, че когато направя последовални поръчки обикновено ми ги обединяват но не винаги, явно трябва и продавачите да са от един и същи град 😊 Сега от разпродажбата имам 4 поръчки в един ден и си пътуват самостоятелно, а всяка е за $20.

# 572
  • Бургас

като гледам услугата е от месец май миналата година

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 21:00 от musicdoubl3

# 573
  • BG-DE
Само да измрънкам 🙁 моите поръчки, които си мислех, че ще си се движат поединично днес им смениха стасуса на обединена поръчка, 8 дни им отне тази процедура, а две, които се разминаха с обединяването вече са в Лиеж. Не разбирам защо го правят това, едното нещо ми трябваше за подарък в началото на февруари и ако не ги бяха обединили щеше да дойде но сега никакъв шанс 😭 Оттук нататък ще поръчвам всяко нещо от отделен профил.

# 574
Значи 8 профила за 8 поръчки 😵💫 Луда работа.

# 575
Само да измрънкам 🙁 моите поръчки, които си мислех, че ще си се движат поединично днес им смениха стасуса на обединена поръчка, 8 дни им отне тази процедура, а две, които се разминаха с обединяването вече са в Лиеж. Не разбирам защо го правят това, едното нещо ми трябваше за подарък в началото на февруари и ако не ги бяха обединили щеше да дойде но сега никакъв шанс 😭 Оттук нататък ще поръчвам всяко нещо от отделен профил.
Пътуват отделно до междинна точка в Европа и там ги обединяват. Аз знам за Холандия, но може и на други места да става обединяване. За да спестите обединяването на някой пратки ги пускайте до друг адрес. Примерено давате името на съпруга си.

# 576
  • BG-DE
Благодаря, това е добра идея 😊 моите са ги обединили още в Китай ако беше някъде по пътя пак щеше да е по-приемливо.
Значи 8 профила за 8 поръчки 😵💫 Луда работа.
Аз не призовавам някой да го прави, а за себе си решавам сама ако ми е удобно и 10 от 10 профила ще си пусна, както е актуално да се казва "всеки сам си преценя" 😂

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 12:10 от Menerva

# 577
  • Бургас
поръчка с БГ номер, за която ми са върнати парите, днес е отишла в Белгия
те тези номера като гледам лятото ще вземат да дойдат

# 578
  • Своге
поръчка с БГ номер, за която ми са върнати парите, днес е отишла в Белгия
те тези номера като гледам лятото ще вземат да дойдат

На такива стиснати търговци им отварям диспут и окото не ми мигва. Само и само да спестят някой цент, изпращат с този доставчик... 4 месеца и още е едва в Белгия. То тоя китаец ще да е тръгнал лично да ти я донесе пеша Simple Smile

# 579
Здравейте и аз с проблема за обединяване, за пръв път ми се случва, а поръчвам от години. Като е обединен колет, на митница ли отива? Имам дребни неща, но като се съберат ще са над 30 лв?

# 580
  • Бургас
не се безпокой за митниците, за обединените бар кода се отпечатва директно от платформата

# 581
не се безпокой за митниците, за обединените бар кода се отпечатва директно от платформата
Т.е. той е видим само за платформата, а в пощите са баркодовете на отделните поръчки?

# 582
Вчера взех обединена поръчка. Само дойде по-бързо, и в един плик. Иначе нищо различно. Често ги обединяват. Не се притеснявай

# 583
  • Своге
Здравейте и аз с проблема за обединяване, за пръв път ми се случва, а поръчвам от години. Като е обединен колет, на митница ли отива? Имам дребни неща, но като се съберат ще са над 30 лв?

От 1 юли няма граница от под и над 30 лв. ДДС си плащате при покупката и всичко си идва дирекно на поръчания адрес.

# 584
Благодаря ви, притесних се, знам че е доста разправия на митницата и то за дреболии Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт