Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Аз пък имам 2 пратки, поръчани септември и точно преди да изтече срока ми изписа, че пратките са пристигнали и са получени, обаче до мен не са стигнали, тогава получавах други пратки, а тези явно са си намерили друг собственик, пуснах диспут, върнаха ми парите, ама все пак е тъпо, толкова ги чаках и така и не ги получих

# 586
  • Своге
Аз пък имам 2 пратки, поръчани септември и точно преди да изтече срока ми изписа, че пратките са пристигнали и са получени, обаче до мен не са стигнали, тогава получавах други пратки, а тези явно са си намерили друг собственик, пуснах диспут, върнаха ми парите, ама все пак е тъпо, толкова ги чаках и така и не ги получих

Ако са с номера започващи с BG.... може и да си ги получите. По нагоре споделиха за същия случай, пратка от септември, която чак сега пристига в Лиеж, което Алиекспрес го отчита като пристигане в страната по предназначение или нещо подобно....Тъй, че може и да си ги получите след някой и друг месец...Ще са ви подарък....

# 587
  • Варна
Здравейте,
Какво приложение трябва да инсталирам на телефона си, за да намирам най-ниската цена на дадена стока? Simple Smile
Видях информацията на първа страница на темата, но линкът който е приложен не работи.

# 588
  • BG-DE
Аз ползвам Aliradar, показва рейтинга на продавача, как варира цената и подобни стоки, а може да ползваш и самия АЕ като натиснеш фотоапаратчето върху снимката на продукта ти излиза същия и подобни продукти.

# 589
Отворих диспут, защото ми изтече защитата, а не съм получила нищо. Ето това ми е писал продавачът. Мнения?
” Dear buyer, Hello
I'm really sorry. Could you please cancel the dispute? Because the platform will be involved in the investigation soon, the time is very urgent.
Please rest assured that the dispute can be reopened. If you are not satisfied with our proposal, you can reopen the dispute.
Can I send you new products for free? We will send fast logistics transportation companies and provide logistics information tracking services.”

# 590
  • BG-DE
Според мен не затваряй диспута, доколкото знам затворен веднъж повторно не можеш да го откриеш и е възможно да пиеш една студена вода, я ти прати стоката отново я не, вземи си парите пък ако искаш пак си я поръчай.

# 591
  • BG-DE
Извинявам се, че пускам два последователни поста но не мога да редактирам вече горния, а искам да попитам дали някой помни миналата година за Китайската нова година имаше ли намаление?

# 592
След твоя пост писах пак аз, но не виждам коментара си. Леле, в коя ли тема съм го изтропала!!!

# 593
  • Бургас
2 номера с БГ, на които ми са върнати парите / Днес цъфнаха в МБМ, другата седмица ги чакам
мислех вече че етиката е избелял

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 594
2 номера с БГ, на които ми са върнати парите / Днес цъфнаха в МБМ, другата седмица ги чакам
мислех вече че етиката е избелял
Скрит текст:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Скрит текст:
Бият рекорда. Чакаме средно време за доставка да удари 2 години. Започнаха от 10 дена за препоръчани и 20 за обикновенни. С алиекспрес сейвър и обединяването времето е само удвоено т.е. към 40 дена.

# 595
  • BG-DE
Абсолютно 😡 не знам на какво се дължат тези забавяния, преди 2 години поръчките ми идваха за макс14 дни но кацаха във Франкфурт, а сега от същите магазини идват за около месец и кацат в Лиеж, а като ги обединят над месец. Това обединение може да има смисъл за пратките по 6-7$ които иначе пътуват дълго, а като ги обединят стойността се качва и ги пускат с по-бърза доставка но за по-скъпите неща е просто ужас да не говорим, че ако се загуби губиш много повече. Моите неща, които си пътуваха отделно вече са при мен, а обединената пратка пак клечи в Китай и още не е излетяла 😡

# 596
Следващата седмица е ясно, че в Китай е банго васил, но дали европейските им складове ще работят? Нямам спомени от предишни години.

# 597
  • Пловдив
В предната тема имаше кочен сайт за проследяване на пратки, но не го откривам, може ли някой да го качи пак?

# 598
То Новата им година е над 10 дни, всичко замира.
Имам код на обединените поръчки, къде мога да го проследя? Пишат някакви статуси в апп, ама нещо не им вярвам...

# 599
Последната една година поръчките ми идват за по-малко от месец. Без изключения.
Направо като ви чета, и се чудя за какво говорите, честно.

Общи условия

Активация на акаунт