Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Моите са на 3 месеца и половина...към 4...🤡 Няколко още не идват...

# 61
Здравейте,
Вчера получих без проблеми една малка пратка. От чист интерес питам- как на митница разбират дали e платено ддс? Моята пратка беше с “vat included” но тази информация не стоеше на нито един от двата етикета?

# 62
Не всяка пратка я задържат на Митница (доколкото знам). Може да има баркод или някакъв друг вид маркировка на плика, не е нужно да пише точно "VAT included"...

# 63
Някой да, е поръчвал "Марков" колан от Алиекспрес!? Кой и какъв е опитът Ви?

# 64
  • Бургас
Не всяка пратка я задържат на Митница (доколкото знам). Може да има баркод или някакъв друг вид маркировка на плика, не е нужно да пише точно "VAT included"...
на торбите с обединените пратки, има един голям допълнителен баркод
а и поръчката ми точно като влязоха промените отзат на плика имаше допълнително залепена лепенка с бар код
така че вероятно алито раздава тези баркодове и продавачите ги разпечатват и вероятно там е кодирана и-ята

# 65

Ето това какво означава сега? Чакам си дните до отваряне на диспут ли? 🙂

# 66
Искам да поръчам една пратка от Алиекспрес за около 25$. Ще я пращат ли на митница или не би трябвало? Имам спомен че над 30лв ги пращат

# 67
Искам да поръчам една пратка от Алиекспрес за около 25$. Ще я пращат ли на митница или не би трябвало? Имам спомен че над 30лв ги пращат
Четете в темата митници.

# 68
Mоля, някой да ми помогне да намеря (от приложението, ако има начин) къде са ми любимите продукти със символ ❤. Не успявам да ги намеря, а искам да изтрия някои, за да мога да добавя други. Пише, че съм достигнала максималния брой (детето нещо си е "играло" с телефона ми)...😆😆😆

# 69
  • Пеликания
Влез в Account долу в дясно и после горе в ляво Wish list

# 70
Мари, много ти благодаря! Не знам как не съм го видяла! 😆
А някой знае ли има ли опция да се търси продукт в приложението и да се вижда най-ниската цена? Някакви филтри за целта има ли?

# 71
  • Пеликания
За нищо. Който не рови той не намира Joy
И такъв филтър има. Като напишеш продукта, после пак горе където ти излиза Best match, има стрелка като я натиснеш излизат и опциите.

# 72
  • Пловдив
Имам няколко непроучени все още пратки. Едната е в Митница, там се разбрахме какво да им пратя и си я чакам в Пощата скоро. Обаче идеи къде да проследя другите (освен parcelsapp)? Ако не се лъжа, на едната в Али излиза, че е в Пловдив (но не е в БГ Пощите, нито в МБМ, предполагам не е и на Митница), но като натисна на проследяването май няма инфо след края на юни...Други доставчици при които да проверя?

И аз имам такава пратка - пише, че е в Пловдив от 03.10, а нямам известие... В parcelsapp пише - Arrive at destination country
Освен утре да ида да я търся в пощата, уж редовно ме известяват, но...

# 73
Мари, пак благодаря 😃 Много полезна ще ми е тази функция! 😁
Змейковица, от близката Поща започнаха да си променят методите на известяване. Преди звъняха по телефона. Последно ми бяха пуснали известие, от онези които се попълват на ръка. Останалите пратки в някакъв момент все пак се озовават при тях, дори и тези от МБМ. Просто отнема повече време. Надявам се и с последните да е така. Не пречи да провериш на място.

# 74
Здравейте, имам следния статус на поръчка от Али, влязла в БГ на 2 октомври:

2021-10-04 22:34
Clearing Customs - Customs clearance successful

И оттогава нищо. Възможно ли е да е в пощенския клон, но да не са ме уведомили или просто митниците бавят много разпределението? Отдавна не бях поръчвала, преди година винаги получавах смс от пощата, че е в клона...

Общи условия

Активация на акаунт