Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
няма да и дойде на 14 е бил в софия, имаше толкова много работни дни
някоя пощальонка не и  се носело в студа и си го е взела, макар че вероятно е боклук
Въпреки състоянието на държавата, в която живеем, да е трагично - мисля, че минаха тези години! И не, не е боклук - пратката е комплект обеци... 🙄

Споделете какви обеци поръчахте? Търся сребърни с добро закопчаване да не са от този тип
Или ако са такива да са с по голям диаметър, че е месесто ухото на дъщеря ми и не веднъж да се впивали обеците, които е имала. И трети чифт губим по една обеца.
Ще се радвам някой да сподели добър продавач 🤗

# 526
  • Своге
някоя пощальонка не и  се носело в студа и си го е взела, макар че вероятно е боклук
Въпреки състоянието на държавата, в която живеем, да е трагично - мисля, че минаха тези години! И не, не е боклук - пратката е комплект обеци... 🙄

Ако пратката е с унгарските пощи завършваща на HU , тях ги водят препоръчани. Днес си взех 4 броя, вкараха ги в системата с ЕГН то ми. Звъннете на рекламации, малко по напред е даден телефонен номер и питайте.

# 527
Как се процедира, когато тракинга показва, че пратката е в пощенския клон, но оттам ми казват, че не е?
Два пъти ходих, два пъти ми казват, че няма нищо и да чакам смс.
Скрит текст:

1.Чакате си срока и пускате диспут.
2. Биете се с лелите в клона..
3. Звъните на телефона, който дадох по-назад.

За др.вариант не се сещам.

# 528
Как се процедира, когато тракинга показва, че пратката е в пощенския клон, но оттам ми казват, че не е?
Два пъти ходих, два пъти ми казват, че няма нищо и да чакам смс.
Скрит текст:
Тези пратки са непроследими въпреки фалшивото проследяване, което виждате.
Вече съм споделяла в темата моя горчив опит с три такива пратки, които така и не дойдоха, въпреки че проследяването показваше че са в пощенския клон за доставка. Съответно загубих и трите диспута, защото от Алиекспрес се осланяха на фалшивото проследяване, което се вижда на сайта и отсъдиха в полза на продавача!
А пратките е възможно въобще да не са влезли в България, както ми обясниха от централата на БГ Пощи!
Тук има няколко "спеца" (особено един с доста съмнителен капацитет по темата), които дори не схващат какъв е проблема с теза пратки UA......HU, но това не ги спира да дават мнение!
Пуснете си диспут и дано при вас развоя да е различен и все пак да ви върнат парите!

# 529
Ако тракингът е фалшив, както твърдиш, как става така, че на посочената в него дата, пратките са в клона и си ги вземам?
На същата дата.

# 530

Ако пратката е с унгарските пощи завършваща на HU , тях ги водят препоръчани. Днес си взех 4 броя, вкараха ги в системата с ЕГН то ми. Звъннете на рекламации, малко по напред е даден телефонен номер и питайте.
С унгарски е, но в сайта на пощите ми излиза, че само препоръчани пратки могат да се проследят (явно тази я не я отчита като такава).

# 531
Писано е за унгарските..не са препоръчани, не излизат в сайта на бгпощи, но самите пощи  си ги следят ..
Писано е назад, върнете се и прочетете..

# 532
Писано е за унгарските..не са препоръчани, не излизат в сайта на бгпощи, но самите пощи  си ги следят ..
Писано е назад, върнете се и прочетете..
Ще прочета, най-вероятно пак ще се разкарвам до пощата....

# 533
https://m.bg-mamma.com/?topic=1368540.msg44091754#msg44091754

От тук нататък сме писали кво що...

# 534
  • Пловдив
При мен две пратки от един и същи продавач, пратени в един и същи момент и чрез проследяването и двете постъпили в пощата в един и същи ден - реалността: в пощата в петък едната пратка на лице, другата я нямаше, малко населено място сме и няма купища пратки. Другата пристигна в понеделник.

# 535
В коя поща са постъпили едновременно?

На мен ми обясниха, че идват в големи чували, в София ги отварят и разпращат към провинцията.
Така че е възможно ако са в различни чували, да тръгнат от сф до твоя град с разрика няколко дни.

# 536
  • BG-DE
Ами случва се 😊 и аз имам две поръчки от един и същи продавач направени в един и същи ден от два профила, които се движат с различна скорост, макар че са шипнати в един ден😊

# 537
Ако тракингът е фалшив, както твърдиш, как става така, че на посочената в него дата, пратките са в клона и си ги вземам?
На същата дата.
Елементарно става! Просто се използва алгоритъм за очаквана обичайна дата за доставка за съответната страна и по него се определят съответните фалшиви статуси след напускането на международния хъб! Схващате ли? Няма истинско проследяване, но обикновено за толкова дни, колкото са посочени в "тракинга" идва и самата пратка.
Подобна прогнозна дата за доставка дава и Амазон, но там проследяването е реално и често също съвпада с първоначалната предвидена дата за доставка!

# 538
Ясно..май схващам.
Но чак пък да познаят деня в който ще дойде...
Не знам де, не споря...не се наемам да кажа как става.
Мога само да казвам какво кога идва при мен, и от централата на бг пощи какво ми казаха.. нищо повече.

# 539
  • Бургас
ето такъв номер UA...HU който е напълно следящ
https://parcelsapp.com/en/tracking/UA531511881HU

Общи условия

Активация на акаунт