Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
И? Въпросът е..

# 511
# 512
  • Пловдив

При вас VAT излиза ли? При последните поръчки от преди седмица си ми излизаше най-долу вдясно.

# 513
Така-пуснах поръчка за една автоматична котешка тоалетна. Платих я/322€/и след малко я отказах. Тъй като писахме преди това. с продавача, получих веднага съобщение от него, че се учудва как отказвам поръчката, пита дали съм сигурна. Потвърдих. Той потвърди, че я отказва. Сега, сумата седи втори ден със статус"проверка". Кога да очаквам да ми я върнат и на кого д апиша с въпрос. Досега малки суми са връщали на следващия ден.

# 514
  • София
Ако е само блокирана, а не изтеглена, то банката трябва да я освободи. Различните банки имат различни срокове. При някой става, като ими се препрати мейла за отказаната поръчка.

# 515
Предполагам е блокирана само.

# 516
  • Пловдив

Как да потвърдя, че ми е ок, да върнат сумата?

# 517
На десктоп версия ли си?

Би трябвало още при отваряне на диспута да си посочила кой от двата начина предпочиташ - сумата или друг начин. Така поне беше при мен, доколкото си спомням.
Сега с решението , ако е било така както пиша, не би трябвало да има какво да потвърждаваш...начинът си го заявила и сега просто ти съобщават решението.

# 518
Скрит текст:
Как да потвърдя, че ми е ок, да върнат сумата?
Не се изисква потвърждение. Това е само уведомление според мен. Диспута е вече приключен.

# 519
  • Пловдив
Благодаря ви, през телефона е, за първи път отварям диспут. Имаше да си отбележа какво предпочитам. Просто не знаех, дали трябва да се потвърди нещо.
Сега проблем може да е, че е моята сметка и на мъжа ми името.

# 520
Здравейте, аз също имам бавеща се пратка, която пише, че е Parcel at destination office още на 14-и декември. Оня ден ходих до пощата, продиктувах номера - нищо, а ми остава още един ден до създаване на диспут. Някакви варианти бихте ли предложили (за първи път поръчвам от алито). Мерси!

# 521
  • BG-DE
Пусни си диспута, а ако дойде междувременно ще го канселираш.

# 522
  • Бургас
няма да и дойде на 14 е бил в софия, имаше толкова много работни дни
някоя пощальонка не и  се носело в студа и си го е взела, макар че вероятно е боклук

# 523
няма да и дойде на 14 е бил в софия, имаше толкова много работни дни
някоя пощальонка не и  се носело в студа и си го е взела, макар че вероятно е боклук
Въпреки състоянието на държавата, в която живеем, да е трагично - мисля, че минаха тези години! И не, не е боклук - пратката е комплект обеци... 🙄

# 524
  • Prismatica Aerie
Как се процедира, когато тракинга показва, че пратката е в пощенския клон, но оттам ми казват, че не е?
Два пъти ходих, два пъти ми казват, че няма нищо и да чакам смс.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт