Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 856
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Дефинирайте добро сърце, ама по-подробно така.

Да те слуша за всичко. Ама В С И Ч К О. Wink

Ааа , аз такъв мъж не искам .

# 421
А защо да ме слуша за всичко? Може например и сам да реши какво ще облече днес. 😂

# 422
  • пустинята Гоби
Това не е доброта, ще замълча какво е.

# 423
  • Най-красивата страна
Не е нужно да слуша за всичко.
Но е важно двамата партньори да гледат в една посока.

# 424
Открай време много мъже купуват любовта на любимата, защото вероятно е по-лесно, а после се оплакват от това, което са заявили, че ще й дадат... Иди, че ги разбери.
В днешно време "свалячите" започват да презентират себе си чрез придобивките си и финансовите си възможности, малцина представят себе си с "имам добро сърце".
Ми това са си повикали, това им се обадило.

Това някакъв виц ли е?
Не че нещо, ама в 99% от случаите такъв мъж без придобивки и финансови възможности, но с добро сърце ще бъде сметнат за пълен мухльо, нещастник и/или психично болен. Да не се лъжем, доброто сърце е бонус, но само с него не стават нещата. Дори и в тийн възрастта, когато пък на мода са лошите момчета.

# 425
  • Обран бостан ;)
Рф, млада е, или е много на зор. Зарежи !

Това ми е любимия израз.

Най-вероятно посоката в която гледа жената, нали ?

# 426
Кой говори за липса на всичко друго, освен добро сърце? Ставаше дума за начина, по който се представят хората.
А дефиницията за "добро сърце" е различна за всеки един човек.

# 427
Естествено  Бънди  ,знаеш че мъжът е главата, а жената врата. Накъдето го обърне, натам ще гледа.

# 428
Алчо, въртиш темата в кръг и задаваш едни и същи въпроси.
Отговори и ти на един - защо мъжете хем не искате да осигурявате, хем като някой друг осигурява, изпадате в депресии и чувство на малоценност?

# 429
  • София
Скрит текст:
Открай време много мъже купуват любовта на любимата, защото вероятно е по-лесно, а после се оплакват от това, което са заявили, че ще й дадат... Иди, че ги разбери.
В днешно време "свалячите" започват да презентират себе си чрез придобивките си и финансовите си възможности, малцина представят себе си с "имам добро сърце".
Ми това са си повикали, това им се обадило.

Това някакъв виц ли е?
Не че нещо, ама в 99% от случаите такъв мъж без придобивки и финансови възможности, но с добро сърце ще бъде сметнат за пълен мухльо, нещастник и/или психично болен. Да не се лъжем, доброто сърце е бонус, но само с него не стават нещата. Дори и в тийн възрастта, когато пък на мода са лошите момчета.

Да, защото всеки мъж без възможности ще бъде сметнат за такъв, независимо дали е добър човек. Липсата на възможности след даден момент говори за липса на развитие, амбиция, характер. И като казах характер, това да прави, каквото някой друг му казва, е точно това, липса на характер. Което си е фундаментален минус и точно той отблъсква, не доброто сърце.

# 430
  • пустинята Гоби
Много е жалко мъж да седи и да ги ръси такива. Най-лесно е да се обвиняват жените, че са меркантилни, вместо някой да си признае, че е мързелив и неамбициозен. Тук все едно всички сме си хванали милионери. Мъжът е редно да работи и изкарва пари. Ако заплатата му е малка, ще смени работата и т.н. Същото важи и за жената. Ако не ви е известно заплатите на мъжете в България са по-високи, така че не виждам защо се реве, че на него се чакало. Тази социална несправедливост още е факт. Освен това повечето жени, които раждат и гледат деца, малко си забатачват кариерата в името на семейството. На кой да разчитат в такива моменти, на съседа ли?

# 431
  • Обран бостан ;)
Кой говори за липса на всичко друго, освен добро сърце?

Aaa, дойдохме си на думата. Wink

Естествено  Бънди  ,знаеш че мъжът е главата, а жената врата. Накъдето го обърне, натам ще гледа.

За горната глава говориш, нали. Wink

Елунария, аз само коментирам. Ако ти пречи ме не чети,.

# 432
  • Най-красивата страна
Рф, млада е, или е много на зор. Зарежи !

Това ми е любимия израз.

Най-вероятно посоката в която гледа жената, нали ?

Ако мъжът и жената имат коренно различни разбирания и цели ,те просто не са един за друг.

# 433

Да, защото всеки мъж без възможности ще бъде сметнат за такъв, независимо дали е добър човек. Липсата на възможности след даден момент говори за липса на развитие, амбиция, характер. И като казах характер, това да прави, каквото някой друг му казва, е точно това, липса на характер. Което си е фундаментален минус и точно той отблъсква, не доброто сърце.
Е да де, ама тук се говореше за или-или. Да не говорим, че често се бъркат доброто сърце с липсата на характер, което са съвсем различни неща.

# 434
Отговори на въпроса, моля, или е въпрос, който няма отговор, представящ мъжете в добра светлина? Нали това ти е целта, мъжете - добри, жените - лоши.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт