Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 893
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • пустинята Гоби
Ако има драма, би следвало да се обсъди, а не да се дават ултиматуми. То на село при мама най-лесно, обаче това не води до нищо добро. Животът си е борба, кога, ако не докато си млад.

# 406
  • София
Някои биткойн ядем, що?
И ригове си имаме и петел за добро утро, всичко как си трЕбе.

# 407
Против съм съжителство с родители . Няма значение дали ще е на село стига и двамата да го искат , но да са си сами .

Права си  НО ??? защо оставям с впечатление че жените мислите / поне болшенството / че мъжът е длъжен даа осигори всичко включая и къщата и екдкурзиите и ресторантита , длъжен да ухажва , помага в къщи / да това ДА / а женската част само да " краси животът му " / макар и някои с грозни характери / и ХОП кога станете свекърви забравяте  всичко и искате " оная усойница - снахата " да участва на равно

# 408
Нищо не искам от снахите, нека красят дома и се лакират по цял ден, ако искат. Няма аз да се грижа за тях. Както се устроят - така ще е Simple Smile

# 409
  • Най-красивата страна
Да,нормално е мъжът да ухажва жената и да осигурява екскурзиите ,както и да заведе семейството си на ресторант.Доста мъже са способни и го правят.

Нормално е мъжът да помага вкъщи.Особено,когато и жената работи.

Често се случва мъжът и жената заедно да изплащат жилище.Той сам не може.

В моя град много млади мъже са по корабите и обикновено успяват да купят някакво жилище  преди да създадат семейство.

Има жени с наследствени жилища ,както и такива,които изплащат жилище сами, не всички чакат мъжът да им осигурява.

Ако синът ми е достатъчно кадърен да осигури дом и спокоен живот на семейството си,аз ще се гордея с него.

# 410
Против съм съжителство с родители . Няма значение дали ще е на село стига и двамата да го искат , но да са си сами .

Права си  НО ??? защо оставям с впечатление че жените мислите / поне болшенството / че мъжът е длъжен даа осигори всичко включая и къщата и екдкурзиите и ресторантита , длъжен да ухажва , помага в къщи / да това ДА / а женската част само да " краси животът му " / макар и някои с грозни характери / и ХОП кога станете свекърви забравяте  всичко и искате " оная усойница - снахата " да участва на равно
КъдЯ ги тия мъже, дето осигуряват всичко?! И аз да си взема един, че все ми се падат такивИ дет' аз трябва да плащам...
Я не слагай всички жени под един знаменател, щото ще те сложа в малкия си джоб!

# 411
  • Най-красивата страна
Никой нормален баща не би искал дъщеря му да се обвърже с некадърник,неспособен да я заведе дори на ресторант.

Жена с жилище,образование и добри доходи,обикновено си търси мъж на нейното ниво.
Няма да тръгне да ухажва Мунчовци.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 09:39 от -veni-

# 412

Не очаквам мъжете да осигуряват всичко, но очаквам да се стремят към това. Това е мъжката енергия, която, ако липсва... еми не е ок. Имала съм връзки, в които аз съм осигурявала повечето, не проработиха, мъжете се комплексират и вместо това да ги мотивира, то ги потискаше и започваха да се опитват да компенсират с далеч по-неприятни прояви на "мъжественост". Ставаха агресивни (вербално), най-просто казано.

# 413
А къде са ви бизоните?
Жените правят каквото са правили от векове, е доста улеснения има, не предат и тъкат, но грижите по дома са общо взето запазени, нея чакат.То гадно да легнеш  и да чакаш да овършее и почне теб, изморена  и като дърво.
А затвориха темата,дето иска дамата силно участие  на таткото при бебе на месец.
Всички искат да си остават деца и друг да се грижи,  ама няма, като пораснеш - има задължения.И не спират до това да носиш пари.И жените го могат вече и ви бият често с доходи.Освен да грабвате пушките и в гората, елени поне като няма бизони наоколо.
А че искат жените, искат ,но колко го получават исканото.Мечти...

# 414
Открай време много мъже купуват любовта на любимата, защото вероятно е по-лесно, а после се оплакват от това, което са заявили, че ще й дадат... Иди, че ги разбери.
В днешно време "свалячите" започват да презентират себе си чрез придобивките си и финансовите си възможности, малцина представят себе си с "имам добро сърце".
Ми това са си повикали, това им се обадило.

# 415
малцина представят себе си с "имам добро сърце".
Това със сърцето..... никой не знае дали му е добро... понякога късно разбираш за хипертонията.... Simple Smile)))
Извън шегата - а какво е търсенето на такива мъже?

# 416
Безуспешно засега Sad

# 417
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Безуспешно засега Sad

Превеждам въпроса:

Има ли други жени, освен теб, които търсят мъж с добро сърце ? ( без значение от финансовото му състояние ). Wink

# 418
  • София
Дефинирайте добро сърце, ама по-подробно така.

# 419
  • Обран бостан ;)
Дефинирайте добро сърце, ама по-подробно така.

Да те слуша за всичко. Ама В С И Ч К О. Wink

Общи условия

Активация на акаунт