Избор на прахосмукачка - 5

• 54 621
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
здравейте,

някой ползва ли kärcher wd 4?
трябва ми добра прахосмукачка за килими и паркет, и тази ми се стори подходяща. Функцията за изсмукване на вода има къде да я ползваме.

чудя се м/у 2 различни комплектовки и - вашите препоръки?

едната я намирам на добра цена в home–max.bg, а другата в емаг. На тези сайтове може ли да се разчита за гаранцията?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 08:17 от Azalee

# 376
За прахосмукачката нищо не мога да кажа, но относно поръчките онлайн - не бих си причинила отново използването на емаг за техника. Никаква комуникация, само автоматични отговори. Според мен само ако сте без друга възможност, поръчайте онлайн.

# 377
Ако сте в София, Керхер имат магазин в мол Парадайз на ниво (-1) в дъното.

# 378
  • до най-прекрасния мъж
А ако сте в Пловдив или наоколо, имат магазин на Цариградско шосе, в локалното платно след БГ маркет срещу Хаджията Груев, посока изхода на града. Също срещу Бриколаж на 6ти Септември съм виждала, но не съм го посещавала и не зная какво се предлага там.

# 379
някой ползва ли kärcher wd 4?
От Емаг купих Karcher WD 3 на много добра цена. Ползвала съм гаранционен сервиз за микровълнова, закупена от тях. Бързо и без проблеми беше гаранционното обслужване.
Относно прахосмукачката - моят модел лично за мен не е удобен за всекидневно ползване.  Има къс и неприбиращ се автоматично кабел. Заема повече място от другите ми прахосмукачки. Не се регулира мощността. При по-силно дърпане се преобръща. Ползвала съм я само за почистване на под с гранитогрес. Взех я за почистване на плочките на двора.

# 380
Благодаря за отзивите.
И аз видях в ревюта, че кабела не се прибира, но можел да стои намотан на самия уред. Посочваха и че маркуча бил къс- предлагат да се купи удължител 3,5м.
Мари-ана, твоят уред с кои четки го ползваш?
чудя се горният модел с многото четки дали е удачен избор или да се спра на базисния модел и да взема допълнително домакинския комплект?

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 20:48 от Azalee

# 381
Azalee, не мога да те ориентирам относно четките. Ползвала съм основната четка само за почистване на гранитогрес. Тази четка е без перо с косъмчета/не съм сигурна как се казва/. Има такова, което се поставя допълнително. За моите цели за почистване на двора ползвам само тръбата без четка. Ако обаче и  твоята прахосмукачка е само с базова четка, не ми се струва удобно за почистване в дома. За килими, паркет, гранитогрес вкъщи ползвам обикновено Сименс с много дълъг кабел, която е с много добра мощност. За инцидентни почиствания, ако не искам да ми бръмчи Румбата, пускам безкабелна Dyson. Дайсън е с много удобни четки за под и циклонна технология, но не ми е удобен за почистване на прах и паяжини. В друго жилище ползвам Ровента с контейнер, която е без регулиране на мощността/избраната от теб вероятно също е такава/ и това на моменти ми пречи. Имам и перяща прахосмукачка, но не ми се е налагало да обирам вода с нея/това го пиша по повод това, че смяташ  да обираш вода/. Тя е огромна и я изваждам само за пране на дамаската на дивана. За ежедневно ползване е много тежка. Ако не ти трябва прахосмукачка за обиране на вода, по-добре вземи някоя по-лека, маневрена и с циклонна технология.

# 382
Здравейте, от днес съм притежателка на Miele blizzard cx1 . Влизам,за да изкажа мнение, на някой може да му е полезно! Страшно съм доволна! Дори на минимална мощност чисти ненормално добре и килимите, и теракота. Страхотни материали и дизайн. Не е лека, но колелцата са много маневрени и не се чуват по плочките! Удължителят е наистина дълъг и е много удобен. Не ми си налага навеждането, което за кръста ми е идеално. Ако някой я е загледал, да не се чуди! Дано да съм била полезна.

# 383
Чудесно, със здраве да се използва, но е добре да се даде отзив и след месец - два. Първият път всички по-скъпички са добри.

# 384
  • Враца
Здравейте, дами и господа!

https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dyson-v15-detect-a … ue4ln2NIfX_0__vpI

https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dyson-outsize-abso … otCEewIjQCAo9A3Go

Питането ми е :
Освен разлика в цената и че първата я нема почти никъде, има ли друга съществена разлика между двете?
Благодаря ви!

# 385
Здравейте,

https://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-philips-powerpro-ex … earch-Action=view - какво ви е мнението за тази прахосмукачка?

# 386
Момичета, моля за мнение за перящите на Бош. Изчетох цялата тема, но се обърках много. Simple Smile

В момента съм с една на Филипс от 6 години. Прецаках я след един ремонт и вече не смуче добре.

Решила съм се на тази перящата на Бош, но нямам никой в обкръжението, който да я е ползвал. Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 387
Момичета, моля за мнение за перящите на Бош. Изчетох цялата тема, но се обърках много. Simple Smile

В момента съм с една на Филипс от 6 години. Прецаках я след един ремонт и вече не смуче добре.

Решила съм се на тази перящата на Бош, но нямам никой в обкръжението, който да я е ползвал. Благодаря ви предварително! Simple Smile
От няколко години имам перяща Зелмер. На пръв поглед виждам разлика с новите модели на Бош, които са 2100 W, а моята е 1900 W. Ползвам я само за пране на диваните. За ежедневно почистване е тежичка. Понеже я  пускам в употреба  2 пъти годишно, понякога се чудя как се сглобява за пране и колко препарат се ползва. Не съм сменяла още дори филтрите.Купувам от техните препарати за пране. Нещо не свършват равномерно и са ми останали няколко шишенца от разтвор против пяна. Достатъчно е мощна за обиране на килими. Пиши, ако нещо друго те интересува.

# 388
  • София
Какво точно те интересува?
Аз я имам от около година. Досега два пъти сме я ползвали да перем дивана и съм доволна, но основно просто като прахосмукачка я ползваме. За целта на мен ми е тежка и неудобна и мразя да мия водния филтър. Затова сега си поръчах и една акумулаторна прахосмукачка да прави компания на робота, който също имаме.

# 389
И аз имам от окола година Бош- като цяло съм много доволна. Плюсове- дълъг кабел, маневрена е, пера матраците, килими, дивани, евтини торбички. Минуси- тежка е( но аз не я нося) и е шумна.
Ако се замисля пак бих си купила същата, ако се наложи.
Не ползвам други помощни неща- безкабелни, роботи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт