Избор на прахосмукачка - 5

• 54 382
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Има тема за безкабелните https://www.bg-mamma.com/?topic=1017569
Но 30-40 минути такава работи на по-слабата си мощност, което не мисля, че е достатъчно за почистване на кола.

# 526
Blue angel, на мен за такива бързи и дребни почиствания, плюс за колата, ми върши идеална работа ръчната прахосмукачка на Лидл. Сухо и мокро, мощна поне е колкото старата му акумулаторна Бош, а издържа много повече. Сега обирах от банята счупен стъклен свещник.

# 527
  • до най-прекрасния мъж
Blue angel, на мен за такива бързи и дребни почиствания, плюс за колата, ми върши идеална работа ръчната прахосмукачка на Лидл. Сухо и мокро, мощна поне е колкото старата му акумулаторна Бош, а издържа много повече. Сега обирах от банята счупен стъклен свещник.
Благодаря много, може ли линк към модела или снимка, за да следя. Виждала съм, че пускат, но не ме е вълнувало толкова. Сега с току-що проходило дете ситуацията е друга.

# 528
Ами то е кампанийно, скоро пак имаше. Следиш сайта на Лидл, SilverCrest, тяхната марка. Допреди няколко дни имаше останали в Младост 2.

Един вид е, ръчна акумулаторна прахосмукачка за мокро и сухо почистване.

Цена - 50-70 лв., в някакви дни я намаляваха.

# 529
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, ще погледна в нашия филиал дали няма останали бройки. Виждала съм и Парксайд, затова попитах, а и май не е само един модел, а повече ми се струва, че съм виждала.

# 530
За ориентир - така изглежда: https://nemskistoki.bg/malki-elektrouredi/rachna-prahosmukachka- … t-sas-7.4-li-c2-4

Лидл дават 3 години гаранция. Но тази е някаква по-стара, моята се зарежда много бързо и издържа много време на батерия.

# 531
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, ще я потърся.

# 532
Може ли да дадете мнение за тази прахосмукачка? Ще се ползва в голям апартамент с килими и мокети, ламинат, паркет и теракот, с малко дете и котка Smiley
https://www.amazon.co.uk/Shark-Cylinder-CZ250UKT-Technology-Flex … ogy/dp/B099SD3SXD
Ще излезе към 300 лева. Може ли за тези пари или малко отгоре да се вземе нещо друго? Обмислям и Керхера, който писи-миси си е купила

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 08:07 от Барбалена

# 533
  • Бургас
За мен лично тази четка е минус - трябва и тя да се чисти.
Нямате консуматив торбички, но пък вероятно имате консуматив филтри. Вижте цената им и дали ще можете да си ги набавяте, ако са необходими.
Сервиз ако се наложи - вижте къде ще ви я ремонтират. Тази електроника по ръкохватката, ако се развали - да не стане да хвърлите цялата прахосмукачка ако няма сервиз...

# 534
  • София
Барбалена, имам друг модел Шарк и съм изключително доволна. За   £109.00 и аз се замислих за още една. Филтри съм накупила от алиекспрес, сигурно и за тази ще има. В амазонската тема имаше отлични отзиви, видяла си ги. Няма какво да се чудиш.
ПП Четката се чисти за около 10 секунди, много много лесно!

# 535
Благодаря ви, колебая се още. Според мен и двете прахосмукачки имат предимства. Керхерът е по-проста, изглежда и по-лека и би трябвало да дърпа добре, предвид че е професионална.

Шарк пък си е име сред прахосмукачките, освен това отзивите в амазонската тема наистина бяха много добри. Много ми допада и че през дръжката може да я пускаш и спираш. Мен лично много ме мързи да се навеждам да изключвам прахосмукачката по време на чистене Smile

# 536
  • СИ
Благодаря ви, колебая се още. Според мен и двете прахосмукачки имат предимства. Керхерът е по-проста, изглежда и по-лека и би трябвало да дърпа добре, предвид че е професионална.

Шарк пък си е име сред прахосмукачките, освен това отзивите в амазонската тема наистина бяха много добри. Много ми допада и че през дръжката може да я пускаш и спираш. Мен лично много ме мързи да се навеждам да изключвам прахосмукачката по време на чистене Smile

В офиса имам Керхер от Т-серията, който си е забравил годините. Много издържлив, с проста конструкция и дълъг кабел. Торбичките са малко по-скъпи, но върши идеална работа.
Имали сме и такава която беше с управление на ръкохватката. Май някакъв Самсунг или ЛГ. Но за мен е неудобно и нефункционално.

# 537
Много ми допада и че през дръжката може да я пускаш и спираш. Мен лично много ме мързи да се навеждам да изключвам прахосмукачката по време на чистене Smile

А защо се навеждаш? На моята Ровента копчетата са големи и по същество са педали, та ги натискам с крак.

# 538
Признайте си, кой си купи Шарк? Цената вече скочи с 40 евро Sob

# 539
Може ли да дадете мнение за тази прахосмукачка? Ще се ползва в голям апартамент с килими и мокети, ламинат, паркет и теракот, с малко дете и котка Smiley
https://www.amazon.co.uk/Shark-Cylinder-CZ250UKT-Technology-Flex … ogy/dp/B099SD3SXD
Ще излезе към 300 лева. Може ли за тези пари или малко отгоре да се вземе нещо друго? Обмислям и Керхера, който писи-миси си е купила
За толкова пари прахосмукачка с моторизирана четка трудно ще намеририш друга. На Миеле и Себо само моторизираната четка струва толкова. Заслужава си след като ще чистиш килими и мокет. Обаче ако я купуваш си намери и резервни филтри още отсега, че не се знае дали ще ги има в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт