Избор на прахосмукачка - 5

• 59 287
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Verano ®, благодаря за подробната информация и за другите споделени мнения. Не бях забелязала, че има различни контейнери при тези модели.  Към посочената WD 4 се насочих от някаква реклама/банер - не си спомням точно. Мислех, че разликата в моделите е основно във филтрите и други аксесоари.  За моите цели вероятно прахосмукачка само с контейнер/без хартиени торби/ ще е по- удобна. Идеята ми е да събира прах и малко листа от цветята/не от дървета/, за да си спестя метенето на двора. Оказа се, че с листосъбирач не става работата. Много прах вдига това нещо. Имаме и някаква прахосмукачка за пепел, която аз не съм ползвала, но ММ казва, че тя също не става за тази цел. Не е оправдано да инвестирам в скъпа професионална прахосмукачка. Явно избор онлайн не става и трябва на място да посетя магазини и да се консултирам.

# 271
  • Бургас
В този случай разгледайте и AD 4 на керхер. Ще влезе в употреба и за барбекюто 😉

# 272
Здравейте. Търся си бюджетен вариант за прахосмукачка. Какво ще ми препоръчате? Бюджетно значи 200лв, макс 230 Simple Smile
Разглеждах в Метро моделът на Philip XB 212209. Намаляват го периодично. Някой има ли мнение за него.
https://catalogues.metro.bg/refresh-home-2209/page/6-7?_ga=2.475 … 699424.1634800716
Благодар предварително.

# 273
Здравейте. Търся си бюджетен вариант за прахосмукачка. Какво ще ми препоръчате? Бюджетно значи 200лв, макс 230 Simple Smile
Разглеждах в Метро моделът на Philip XB 212209. Намаляват го периодично. Някой има ли мнение за него.
https://catalogues.metro.bg/refresh-home-2209/page/6-7?_ga=2.475 … 699424.1634800716
Благодар предварително.
Темите са за да се четат. Поне последните десетина страници, ако беше прочела, щеше да видиш поне това и дори отзиви за него на последните страници:

https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/rowenta-ro2932ea-09182353

# 274
Взех си базов модел от Крайхер. Най обикновена прахосмукачка с торбичка... Ами все едно не съм имала до сега прахосмукачка. Когато е на най силната степен със сила я отлепвам от земята. Две години на вятъра с правостоящата ми прахосмукачка. Съжалявам, че чаках толкова време да я сменя. С кеф ще я засиля към кофата.

# 275
Каква е тази марка Крайхер?
Иначе е желателно да не допускаш да залепва за пода.

# 276
Каква е тази марка Крайхер?
Иначе е желателно да не допускаш да залепва за пода.
Керхер, но автокоректорът я е кръстил Крайхер 😀
За силата на вакуума, знам. Просто споделям, защото до сега моя без кабелен Филипс не можеше и обелка от семка да засмуче. А тази е великан, много я обичам 😀нищо, че е голяма, тежка и заема място, но най-важното - върши това з което е купена 🎊🎊🎊

# 277
  • Бургас
Семана, кой е модела ако може да кажете, че базов голяма и тежка не ме ориентират.

# 278
Семана, кой е модела ако може да кажете, че базов голяма и тежка не ме ориентират.

https://vimax-karcher.com/prahosmukachki-karcher/suhi-prahosmuka … vc-2-premium.html

# 279
  • Велики Преслав
Семана, за голяма прахосмукачка за отпадъци, разбирам да работи с торбичка. Обаче малка прахосмукачка, за домашна употреба ми изглежда нерентабилно, мръсно и остаряло като технология.

Погледни някаква прахосмукачка с филтър. Хем лесно се чисти, хем не е еднократно, може да се пере (то и торбите за многократна можеха де).

# 280
Бихте ли ми препоръча ли прахосмукачка аналог на Рейнбоу?
Естествено по-бюджетен вариант, но да тъпа, пере с всичките екстри на Рейнбоу?

# 281
Бихте ли ми препоръча ли прахосмукачка аналог на Рейнбоу?
Естествено по-бюджетен вариант, но да тъпа, пере с всичките екстри на Рейнбоу?
Приятели си взеха Зелмер, след като 25г. им Рейнбоу се развали. Доволни са

# 282
Май Зелмер нямат така наречената "тупалка"?
Някакви други предложенията.

# 283
Май Зелмер нямат така наречената "тупалка"?
Някакви други предложенията.
Върти ми се нещо, че бяха пригодили тупалката на рейнбоу към зелмера , но ще питам.
Мда, тупалките са може би най ценното на тези прахосмукачки. Имат един куп други джаджи, но така и не съм ги ползвала, но тупалките са безупречни.

# 284
Според мен ако веднъж си инал рейнбоу, после всичко бледнее.
Аз още не мога да свикна с обикновена прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт