Избор на прахосмукачка - 5

• 53 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
На година ли се сменят хепафилтрите и тези от дунапрен?
Имам Ровента, съвсем изключих, че вече е над година.

# 646
Хепа-филтърът на година горе-долу.
Другият се пере и в зависимост от състоянието му, се сменя или не. Ако си е в добър вид и здрав, го пери.

# 647
Търся да си купя малка, акумулаторна прахосмукачка за кухнята. Старата ми беше от Лидл, но изгоря.
Търся в големите вериги, но никъде не е упомената  всмукателната мощност. Е, как да разбера дали ще и върши работа?
Препоръчайте ми някой определен модел, за сух и мокро почистване моля, за който имате отзиви!

# 648
Пак на Лидл? Керхер, ако търсиш по-скъпа.

# 649
Търся не по-скъпа, а даже същата. Но в Лидл не винаги има такива. Скоро имаше, но за кола и беше доста по-слаба.

# 650
Мога да ти сравня ръчна акумулаторна на Лидл и Бош 2 в едно. Не знам дали новият модел акумулаторна за кола на Лидл е същата, но определено старата е по-добра от Бош, колкото и невероятно да звучи.

# 651
Да, Весела, аз имах от старата от Лидл и много ме е яд, че се прецака. Мисля, че беше на Silver Crest.
Но сегашната от Лидл е много по-слаба.

# 652
Здравейте, препоръчайте ми безжична прахосмукачка до 500 лв. Която да е без смяна на филтри. Просто контейнер, който събира боклука и после се изсипва. И да има приставки за труднодостъпни места, както и за козина.

# 653
Няма как да е без филтър. Ако няма филтър фините частици, които иначе се улавят от филтъра ще излитат във въздуха и ще ги дишаш. Иначе безжичните прахосмукачки май всичките са с контейнер в който се събира основната част от боклука и после се изсипва. Като говориш за филтри да нямаш предвид торбички?

# 654
Здравейте,
Колебая се между прахосмукачка Dyson v15 и philips speedpro max aqua. Коя ще ми препоръчате? Трябва ми основно за плочки и паркет. Нямаме животни.

Благодаря предварително.

# 655
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали прахосмукачка, която да е до около 500 лв, да е без торбичка, с филтри, които могат да се почистват и да не трябва да се сменяват прекалено често, както и да върши добра работа върху паркет и килими. За момента нямаме домашни любимци, но това може да се промени, така че ще трябва да върши добра работа и с косми.

Благодаря ви!

# 656
Да питам и тук.
Някой има ли тази прогосмукача? Отзиви търся. Имам куче, нямам килими, пода е ламинат и гранитогрес.

# 657
Да питам и тук.
Някой има ли тази прогосмукача? Отзиви търся. Имам куче, нямам килими, пода е ламинат и гранитогрес.

И на мен ми е интересно

# 658
Зелмер все още ли е хубава марка? Сегашната ми изкара над 10 години и вчера си замина. Търся нещо с метални тръби и гумен маркуч. Имате ли предложение?

# 659
Зелмер май вече са Бош, ако не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт