Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №22

 • 7 533
 • 395
 •   1
Отговори
# 285
 • Мнения: 23 736
Приятно гледане и коментиране!
Изпуснах - какво даде Бедир на Кадир, та Хакан разбра за Фекели?

Пуснаха я вкъщи, сега се чудят коя е Grin

Вместо да се коалират, Зюлейха и Фикрет ще се карат. Sad

Сега Зюлейха ще остане сама в конака с трите змии от съседния.

Изтрезня Фикрет - какво направих... Това не е ли хотелът в който Демир пренощува с проститутката.

Изгоря Ерджан Rage

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 22:18 от LU4IQ

# 286
 • Мнения: 198
Бетюл не си губи времето. Преспаха още на първата среща, въпреки че Шермин я посътва да внимава как се  се държи и да остави добро впечатление у Фикрет. На стринта Фикрет се опита да се изниже, но Бетюл се събуди. Поиска да закусят заедно, той измъкна и й каза, че ще има работа. После като излезе от хотела  и каза на глас : "Фикрет какво направи момчето ми?". Явно ще изпитва угризения. Сега пък в холдинга Зюлейха я разпитва какво са правили с Фикрет. Зюлейха попита дали са говорили за Демир и Бетюл каза, че продължават да го търсят. Бетюл каза, че Фикрет й е казал, че не вярва на Мехмет. Подлата Бетюл едно говори на Фикрет, друго на Зюлейха за Мехмет Кара. На него, че е прав да го подозира, а на нея че и е дала пълномощно и затова Фикрет нямал основание за притеснение. Чуството за справедливост проработи у  Хакан откакто разбра, че Бедир и Акадир са премахнали Фекели. Не оставя на мира Акадир за този случай. Бетюл в офиса вмъкна някакъв документ и накара  Ерджан да го подпише и побърза да излезе. Сега ще разберем в какво го забърка.

# 287
 • Мнения: 23 736
Якут, благодаря! Flowers Bouquet

Лютвие май каза "Айтен" и Хамине веднага включи - познава ли я.

Тези двамата умници в какво пак се забъркаха Rage

Фюсюн и Шермин нещо ги подхлъзнаха и сега се кефят, че Гаффур захапа емчето, но какво купиха.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 22:42 от LU4IQ

# 288
 • Мнения: 2 970
Тъпият Гафур пак се вкара в беля. Явно не разбра след толкова грешки, че не трябва нищо да предприема без знанието на Сание, просто не му стига ума и трябваше вече да си го знае отдавна. Толкова е глупав, че просто няма повече накъде. А тези двете клюкарки как се радват, че ще прецакат някого. То, бива злоба...
Горкият Ерджан! Той си каза в началото, че не вярва на Бетюл и трябваше да си следва усещането. Но, мъже...!
Не разбрах, защото ставах...Фикрет планира ли историята с Бетюл или не?

# 289
 • Мнения: 23 736
Дана, покани я планирано, но май останалото не беше, защото сутринта се тюхкаше на себе си.

Е, можеше Хакан да дойде две минути по - рано при Зюлейха и да се запознае с пратеничките на Кадир, да чуе какви ги редят. За какъв резил говориха - не разбрах.

Хакан какво само се разхожда, няма ли да контролира какво се случва в холдинга.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 23:11 от LU4IQ

# 290
 • Мнения: 198
Двете жени са майка и дъщера на име Селма и Айтен. Отидоха в холдинга и казаха, че идват по важен въпрос да разговарят със съпругата на Демир. Младата жена започва да й разказва за миналото на Демир. Младата разказа историята на Хюля, сестрата сестра на Хакан Г. Хюля била голяма красавица. Хюля се влюбила в Демир. Така започнала връзката. Идвала от Измир до Мерсин, за да се среща с Демир в къщата на тези двете. Хюля била току що навършила 18 г. , а младата жена е била на 10 години. Докато си мислила Хюля, че ще се ожени за Демир, той я изоставя.  Хюля му писала много пъти, но той я изоставя и се жени за Филиз.  Тогава Хуля прави опит за самоубийство и се хвърля от 4-тия етаж.  Така остава инвалид, не може да ходи и да говори. И така е от 15 години. Демир се е поддал на шантажа им  и им  давал пари всеки месец.  Сега искат да им плаща и Зюлейха, иначе ще разкажат всичко в Чукурова. Когато дойде в офиса Мехмет Зюлейха му разказа всичко и той  изпадна в шок.
Намерила Зюлейха да се доверява на Бетюл и тя намери повод да обърне внимание, че враговете са наблизо. Сега пък Бетюл казва за външната фирма, с фактури, на които стока няма. Показа платежно нареждане подписано от Ерджан. Един вид натопи го че краде пари от фирмата на стойност 20 000 лири (онези дето му плака на рамото да й ги даде вероятно). Натопи Ерджан че прехвърля фирмени пари на сметката си. Обърна внимание, че това е станало едва отпреди няколко седмици.
Хубава е серията, но малко мудна. Много Бетюл и много Гафур...
Стана ми жал за сестрата и брата Хакан и Хюля. Оказа се, че майка им е знаела за връзката й с Демир, но е Еркан.
Гафур и мъжа на Фадик така ги подхлъзна Шермин, че единия изтегли парите на Юзюм 10000 лири от банката, а другия развали златните гривни на жена си от сватбата,  за да купят парцел до язовира. Ще се окаже, че са се минали яко, но все още не знаят, че това отмъщение на Шермин.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:11 от yakut

# 291
 • Мнения: 23 736
Якут, Flowers Hibiscus

Този при когото Бетюл заведе Зюлейха, за да разобличи Ерджан, май пак е неин човек.

Като остане и без земя, Зюлейха ще се сети за Ерджан и обясненията му. Rage

Да видим кога Кадир ще кацне в холдинга - да се представи като новия собственик на земите на Чукурова. На Зюлейха - честито!

Не намериха визитката, а някаква фактура от Испарта. Лютвие ще хване следата.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 23:41 от LU4IQ

# 292
 • Мнения: 198
Да и на мен така ми се стори, че това е постановка на Бетюл и това казва и Ерджан, че е капан направен от Бетюл, но Зюлейха го изгони. После ще съжалява.

# 293
 • Мнения: 2 245
Май не е за тая работа Зюлейха. Госпожата на Чукурова  тотално си я премятат мошениците, а единствения човек, който Демир й остави като човек, на който може да се довери - пропъден.

# 294
 • Мнения: 198
Ханъмаа не се става с перчене и репчене. Скоро няма да има на какво да е господарка.

# 295
 • Мнения: 23 736
Не ми харесва идеята на сценаристите да ровят в миналото на мъртвец за истории, които нямат общо със Зюлейха.

# 296
 • Мнения: 2 970
Жалко за Зюлейха, жалко и за Фикрет. Той много добре й каза нещо, което може да се разбира и в по-общ план: "Защо се доверяваш и споделяш с Мехмед Кара, когото не познаваш, когато батко Демир го няма?!" Зюлейха не познава Кара; не познава добре и Бетюл, но за сметка на това вече добре е опознала Фикрет и Лютфийе, както познава отдавна и Ерджан.
За Бетюл и Шермин - Зюлейха забрави много неща, които й бяха казани от Хюнкяр и Демир: това, че Шермин е пропиляла наследството си в Монте Карло и насам-натам и те издържат Бетюл в Париж; отделно, Зюлейха чу и версията на Шермин: че Аднан и Хюнкяр обрали баща й Шераффетин, отнели й на нея наследството и т.н. Шермин вдигна скандал на една годишнина от основаването на фирмата и Демир обясни на Зюлейха, Хюнкяр спомена, че има документи за всичко и Шермин го знае. Т.е. Зюлейха би трябвало да предположи, че след развода си Бетюл може би не се връща просто ей така. Отделно, Бетюл няколко пъти наблягаше на Ерджан, сякаш искаше да го злепостави и даже Зюлейха я пита, защо е зациклила на Ерджан; самата Зюлейха каза, че Ерджан й докладва всичко....и изведнъж Ерджан се оказва, че краде...и това го разкрива Бетюл. Зюлейха трябва да се замисли, още повече познавайки Шермин и това какво може да е говорила на дъщеря си, за да оправдава факта, че няма как да я издържа. Зюлейха помни Бехидже...дойде след като остана без пари и се прицели в богатството на Фекели. Ами, защо не се запита, дали Бетюл не е дошла без пари от развода си и с определена цел. За Мехмед Кара изобщо няма какво да коментирам. Да се довери наистина на непознат човек и нищо не каза на Шади да го провери веднага. С една дума...Зюлейха сама си помогна да се докара до тук.
Тези жени откъде имат писмо от Демир, нали Хюлия си ги пазеше при нея?!
Дали Хакан не си мисли, че Демир се е оженил за Зюлейха след Хюлия...защото писмата, които чете бяха други. Онова, в което Демир споменава, че се е оженил за Филиз го даде Айтен.

# 297
 • Мнения: 2 818
Много благодаря за преводите и разясненията. Flowers Bouquet
Намирането на бележката с насока към Испарта беше най-важното. Да видим как ще я използват. Може би в сегашната ситуация Лютвие ще иска да я дадат на Фикрет.
Фикрет напълно съзнателно се свърза с Бетюл. Това, което си каза на сутринта, беше за момчето в него, то беше подчинено на по-голяма задача. Като си спомня как Фикрет се отнасяше към Мюжгян, колко беше нежен и чувствителен, сигурно не му е лесно с Бетюл. Работна среща. С Мюжгян два пъти бяха в хотел, но и мисъл нямаше за нещо друго. Да, този хотел е общо място за двамата братя, не за добри спомени.
Пред холдинга голямо движение, пристигат и веднага вдигат поглед към "Хюнкяр Яман". Трябва една служба да направят за прием, много желаещи.
Зюлейха няма представа от хората. Холдингът върви стремоглаво надолу, тя изобщо не разбира игрите. Бетюл освен, че е подла е и жестока. Зюлейха забрави кой е Демир, кой каквото и каже за Демир, тя му вярва. Пред нея стои Мехмед, тя му говори за Хакан, разказва му за миналото на Демир...  
Интересно е, че Хюля и Демир са се срещали в Мерсин. Не само тези госпожи знаят това, нали.
Акцията с Хюля придава нова енергия на отмъщението. Това е дирижирано от Абдулкерим, а в траен аспект от това губи Хакан.
Лучия, сега видях твоя пост. Ровят в миналото, защото отмъщението тръгва оттам. А Зюлейха трябва да се разколебае в Демир, само така може да се разбере колко здрава е била любовта, която тя декларира пред него. И дали ще се върне при Демир. Сега не само миналото на Демир се проверява, но и миналото на Зюлейха и Демир.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:14 от vanja@

# 298
 • Мнения: 23 736
Хакан каза на Хюля "Значи Демир те уби"

https://www.instagram.com/p/CVBcjpRKGMC/

И когато Зюлейха разбере, че Мехмет е Хакан, ще му прости отмъщението, защото Демир е виновен за Хюля - това ли е целта на старата история.

Ваня, и аз сега видях редакцията ти - такава, каквато ни показват сега Зюлейха, напълно е възможно да вини Демир.

Дана, за Кадир не е никакъв проблем да отмъкне едно от писмата до Хюля. Или да напише фалшиво - видяхме колко добър имитатор на почерка на Демир е.

Вярно е - Зюлейха сякаш няма памет за всичко чуто за Шермин. И видяно.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 00:21 от LU4IQ

# 299
 • Мнения: 2 245
Якут, за какво Фикрет се обади на Бетюл, аз останах с впечатление, че искаше тя да помага и пази Зюлейха. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт