И аз да благодаря на момичетата, които превеждат сериала.
Изгледах епизода с превод, повече ми хареса от 103 епизод. Само имам едно питане- Бетюл не се ли пада племенница на Фикрет, Шермин му е първа братовчедка, следователно Фикрет трябва да е чичо на Бетюл. Също Бетюл нарича Демир батко, а той също ѝ е чичо. Да, ще се сбогуваме с Фекели в новия епизод. Аз бях писал, че за мен историята на Фекели се е изчерпала, но тогава Демир беше в сериала. Сега Зюлейха има нужда от подкрепа, Фекели също ще умре и остава почти сама. С този рейтинг, съсипват много сериали. Дори не им дават шанс, да направят поне 20 епизода. Аз гледам само "Неверният", "Последно лято" и Чукурова този сезон. Рейтингът на "Последно лято" също е нисък и няма да се изненадам, ако го спрат в скоро време.

. И Фикрет и Хакан в един или друг момент говорят по телефона от ресторанта (по снимките). Може би отмъстителите имат за цел да отстранят Фикрет и Лютфийе от вечерята, за да може Фекели да е сам в колата. А Хакан да доуточнява някакъв план и дава информация за развитието на вечерята. Когато катастрофира Фекели е с бялата риза и черния елек от вечерята в ресторанта. Къде ли е Лютфийе и къде е Фикрет, защо Фекели шофира сам?!

Не той се обади на Зюлейха, а тя го потърси и извика.

Никаква пък разлика да не правят между формални (юридически) и неформални отношения... И ако Фекели бъде убит, кой аджеба ще носи отговорност за смъртта му. Нереалистично!