АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 432
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Вчера имаше предаване на живо от Селена и споменаха,че дават и кърпи + пижами ,превръзки.

# 106
Дават, да. Но кърпа специално трябва изрично да си поискаш, за да ти дадат.

# 107
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми направи впечатление цената на раждането 1400/1800 лв спомена ак. Негалова. А тук се писа, че е 1450/1850 лв. Кое е точната цена?

# 108
На мен ми направи впечатление цената на раждането 1400/1800 лв спомена ак. Негалова. А тук се писа, че е 1450/1850 лв. Кое е точната цена?

Зависи,аз раждах юли и платих 1900.Секцио+преглед от кардиолог и ортопед за бебка

# 109
Тези +50 не са ли за прегледа от ортопед,който не е задължителен и питат,дали искаш детето да бъде прегледано.Мисля,че се извършва само от д-р Янакиев.Личното ми мнение е,че няма смисъл/нужда от него.

# 110
Вчера питах на регистратурата на първия етаж: 1450 е нормалното, за секцио не питах обаче :/
Сега понеже видях, че тези 50 лева били за ортопед, това не са ми го уточнявали дали влиза в цената, останах с впечатление че 1450 си е цената, без право на коментар Grinning

Аз искам да попитам пак за нормалното раждане: Избирам си по някакви критерии доктор, кога според вас следва да отида при него /уточнявам следя се на друго място/? Той има ли вариант да ми откаже да го избера за раждането и да трябва да си избирам друг? Консултацията с анестезиолог кога трябва да я направя, първо да съм си избрала лекар или първо да съм минала през анестезиолог?
Питам такива подробности, защото не искам последния месец да ходя по 2 пъти седмично на прегледи, един път при моя си АГ и още един път в Селена, че съм с лапе вкъщи и ми е зор

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 12:46 от Dunda105

# 111
Родих нормално на 12.10.2021.
1450лв. раждането + 50лв. ортопед (по желание).
Пижами, превръзки и всичко за бебето дават.
Кърпи нямаше, ползвала съм си личните.

# 112
Кърпи както казаха по-нагоре , трябва да си поръчаш.
Имайте предвид, че ако сте секцио минавате преглед при кардиолог, който е 80лв.
Аз родих нормално, но минах и през кардиолога, защото ЕКГ-то при приема не ми било добре. (Това го разбрах по-късно, не на момента).
Ако раждате нормално, но се налага използването на вакуум се заплаща и той 50лв.

Това са дребни разходи, но сумарно се променя сумата все пак.

# 113
Аз родих март месец тази година, но никой не ме е карал да минавам през кардиолог, незнайно защо, а бях с пълна упойка.

# 114
Кърпи както казаха по-нагоре , трябва да си поръчаш.
Имайте предвид, че ако сте секцио минавате преглед при кардиолог, който е 80лв.
Аз родих нормално, но минах и през кардиолога, защото ЕКГ-то при приема не ми било добре. (Това го разбрах по-късно, не на момента).
Ако раждате нормално, но се налага използването на вакуум се заплаща и той 50лв.

Това са дребни разходи, но сумарно се променя сумата все пак.
Това не е вярно за секциото. Моето ЕКГ беше нормално, кардиолог го погледна при приема и това беше, не съм плащала нищо допълнително. Но родилката с мен в стаята имаше високо кръвно и й предложиха платен преглед.

# 115
Родих преди 3 седмици. Цената, която платих за секциото беше 1850 лв. Имах допълнителен преглед от кардиолог 70 лв., също и ортопед за малката 50 лв., както и допълнителен медикамент за още 60 лв. Така цялата сума ми беше 2030 лв., от които 1850 лв. са вписани като цена за раждане чрез цезарово сечение, останалото-отделно.

Това за ЕКГ, защото си секцио не е вярно, т. к. дамата до мен също беше, а на нея никой нищо не ѝ каза. Тя обаче, понеже мен ме викнаха, реши да пита дали няма и за нея, но ѝ обясниха, че при нея няма необходимост от такъв.

# 116
Моя е грешката, значи аз не съм разбрала правилно.
ЕКГ правят на всички при приема, не съм споменала обратното.
Докторката, която ни забра от стаята заедно с момичето, което бях, това ни обясни.
Моя преглед се дължи на това, че ЕКТ ми е зле, а нейният, защото било практиката след операция.

# 117
Вчера питах на регистратурата на първия етаж: 1450 е нормалното, за секцио не питах обаче :/
Сега понеже видях, че тези 50 лева били за ортопед, това не са ми го уточнявали дали влиза в цената, останах с впечатление че 1450 си е цената, без право на коментар Grinning

Аз искам да попитам пак за нормалното раждане: Избирам си по някакви критерии доктор, кога според вас следва да отида при него /уточнявам следя се на друго място/? Той има ли вариант да ми откаже да го избера за раждането и да трябва да си избирам друг? Консултацията с анестезиолог кога трябва да я направя, първо да съм си избрала лекар или първо да съм минала през анестезиолог?
Питам такива подробности, защото не искам последния месец да ходя по 2 пъти седмично на прегледи, един път при моя си АГ и още един път в Селена, че съм с лапе вкъщи и ми е зор

Избираш си лекар поне месец преди термин, записваш си час,той те преглежда, дава ти следващ час за преглед, консултация с анестезиолог и запис на тонове(това става в един ден, който прецениш ти)
След тези прегледи вече се договоряте лично с избрания лекар(без да си зяписвяш час), как ще процедирате след това.
Това че се следиш при друг, не е от значение.

Успех🍀

# 118
Аз родих месец юли, тъкмо преди да вдигнат цената на секциото от 1800 на 1850. ЕКГ минах на общо основание непосредствено преди приема, не съм доплащала.
Аз лично ходих два пъти преди раждането на тонове, две поредни седмици, но и аз родих две седмици преди термин, така че по-нататък в девети месец зачестяват тоновете.

# 119
Избираш си лекар поне месец преди термин, записваш си час,той те преглежда, дава ти следващ час за преглед, консултация с анестезиолог и запис на тонове(това става в един ден, който прецениш ти)
След тези прегледи вече се договоряте лично с избрания лекар(без да си зяписвяш час), как ще процедирате след това.
Това че се следиш при друг, не е от значение.

Успех🍀
Много много благодаря 🙂

Общи условия

Активация на акаунт