АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 646
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
Щефи, повече се ядосах, че малката не е била изписана още, а ни върнаха. Другото, което ме ядоса - обадих се на телефона на спешно родилно да попитам дали ще я видят. Казаха да звънна след 5 мин и после започнаха да ми затварят. Да бяха казали, че не могат да я поемат, ОК. Но детето по документи е изписано на 12.12, а те на 11.12 вечерта ми казват, че е външно бебе. Ако го знаех това на 11.12, щях да вдигна болницата във въздуха. Не че сега не мога, имам документ от спешен кабинет, че детето ми е прегледано в друга болница, докато е било по документи в Селена. Спира ме само това, че съм много благодарна на сем. Ставреви, че я имам. И от тях никога не съм видяла пренебрежително отношение.

Може би да се свържете директно с д-р Ставрев, за да му обясните ситуацията и да се вземат мерки, за да не допуснат повече такива случаи? Не променя вече станалото, но не е редно да се случва на първо място.

# 241
  • до най-прекрасния мъж
Със сигурност ще споделя с него, така или иначе ще ходя на преглед след секциото.

# 242
Ако ти се занимава blue,  може наистина да споделите  където трябва.
Не трябва да е така, най-малкото хората от незнание с идването на малкия човек  да се притесняват какво да правят,  и такова отпращане все едно е кой знае какво да хвърлят един поглед и да успокоят родителите.

Не си очаквала подобно нещо, че да ходиш подкована колко дни е пътеката, гадно е, разбирам защо е огорчението.

# 243
Д-р Ангел Ставрев е един от управителите , така че подай оплакване Simple Smile
Със сигурност ще споделя с него, така или иначе ще ходя на преглед след секциото.

# 244
Включвам се, защото също родих наскоро в Селена и също след изписването имах притеснение за пъпчето. Исках да използвам един от включените 3 прегледа за бебето след изписване да погледнат. Обаче ми предложиха час за 31 декември. Естествено не беше възможно да чакам тази дата и изобщо не записах час, а за януари нямаха още график.....  В общи линии предполагам няма да успея изобщо да запиша час за нито един от полагащите се прегледи на бебето в болницата. В други болници не е така и спокойно се ходи без час, при който лекар е в момента.

Ходих на частен, платен преглед, като не смеех да чакам в чакалнята с  бебето, мъжът стоеше с бебето на стълбите, даже лекарят ми направи забележка, че не е добре да ходя по кабинети с новородено, но просто не знаех какво да правя в ситуацията.

Другото нещо, което не харесах в болницата беше всяка суртин закуската с имитацията на масло (80% масло и 20% палмова мазнина) Expressionless  Готвеното им за обяд и вечер беше хубаво, но закуската - определено не.

Ако изключим тези неща, които са по-скоро подробности, съм доволна от всичко останало, безкрайно съм благодарна на лекаря ми за това, че раждането се случи както бяхме обсъждали, и както го исках, също  по-голямата част от персонала беше отзивчив и съобразителен по време на престоя след това.

# 245
Когато падна пъпчето (може би 4-5 дни след като се прибрахме) изобщо не съм ги и питала. Отидох на спешния им кабинет за бебчета и настоях да я прегледат, дори не съм заплащала.

# 246
А защо ходите, когато падне пъпчето? Искам да кажа, някой ви е казал, че е нужно да го види лекар или за ваше спокойствие?

Аз родих лятото и като падна щипката, помня, че малко се ошашках, като видях как изглежда пъпчето, с едни засъхнали тъмночервени кори, но бях инструктирана от педиатърката с какво да мажа и как, и за няколко дни сякаш се нормализираха на вид нещата.

# 247
А защо ходите, когато падне пъпчето? Искам да кажа, някой ви е казал, че е нужно да го види лекар или за ваше спокойствие?
Не изглеждаше добре пъпчето, не беше засъхнало и бях много притеснена да не стане инфекция. Имах нужда от консултация и насока.

# 248
А аз просто се притесних. Първо бебе ми е и като падна щипката и беше такъв кратер със засъхнала кръв, че филма в главата ми беше готов.  😀

# 249
Здравейте! Има ли още някой тук при д-р Костадин Георгиев? Аз попаднах случайно на него, докато беше дежурен в спешния кабинет, хареса ми доброто отношение и реших да продължа при него. Като цяло съм доволна, но ми е интересно да чуя мнения и на дами, които са раждали при него. Не знам от колко време работи в болницата, но явно е доста млад и не намирам почти никакви отзиви за него. Simple Smile

# 250
Здравей! Мен ме израждаше д-р Костадин Георгиев много съм доволна от лекаря. С ЗК работи
Здравейте! Има ли още някой тук при д-р Костадин Георгиев? Аз попаднах случайно на него, докато беше дежурен в спешния кабинет, хареса ми доброто отношение и реших да продължа при него. Като цяло съм доволна, но ми е интересно да чуя мнения и на дами, които са раждали при него. Не знам от колко време работи в болницата, но явно е доста млад и не намирам почти никакви отзиви за него. Simple Smile

# 251
Аз първия път раждах в Окръжна, изобщо не помня с щипка ли беше пъпчето, а само че за наш късмет падна супер бързо. Сега направо бях забравила за този момент. Мисля, че и 5то раждане да ми е, пак ще ми е гадно и ще го мисля наред ли е.

# 252
Здравейте! Знаете ли дали епидуралната упойка при естествено раждане се заплаща допълнително и колко?

# 253
Здравейте! Знаете ли дали епидуралната упойка при естествено раждане се заплаща допълнително и колко?
Не се заплаща допълнително, всичко влиза в цената

# 254
  • до най-прекрасния мъж
При нас имаше белезникав налеп и ние го помислихме за гной. Това беше причината да искаме да я видят. Иначе, намерихме щипката, паднала в ромпъра на сутринта. А това бяло нещо видяхме вечерта след 20 ч и нямаше как на кабинет за бебета през деня, а беше и събота. Те май нямат спешен за бебета, а са си детските кабинети, които работят от понеделник до петък. Кръвта вече почти се изчисти, още имаме корички, но слаба работа. На почти 2 седмици сме.

Общи условия

Активация на акаунт