АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 454
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Има ли някой, който се е следял и раждал при др Чалова? Много ще съм благодарна, ако споделите мнение за нея като специалист, а също ако някой има информация относно цените на прегледа и ФМ.
Благодаря предварително!

# 121
Здравейте, момичета! Има ли някой, който се е следял и раждал при др Чалова? Много ще съм благодарна, ако споделите мнение за нея като специалист, а също ако някой има информация относно цените на прегледа и ФМ.
Благодаря предварително!

Аз се следих и раждах  при нея.
Страхотен специалист, възхитена съм от нея и от  отдадеността ѝ.Просто се влюбих в нея!

Ако имате конкретни въпроси, може да ми пишете на лично. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:53 от Paldora

# 122
Напълно подкрепям горното мнение, писала съм в темата доста за др. Чалова, следих се и родих при нея януари, тази година. Невероятна жена, изключително отдаден лекар, аз просто я обожавам.

# 123
Родих нормално на 12.10.2021.
1450лв. раждането + 50лв. ортопед (по желание).
Пижами, превръзки и всичко за бебето дават.
Кърпи нямаше, ползвала съм си личните.

Здравейте! В тази сума влиза ли престоя и храната? Мои познати и приятелки раждали там са плащали близо 3000лв. И още нещо епидуралната упойка отделно ли се заплаща?

# 124

Здравейте! В тази сума влиза ли престоя и храната? Мои познати и приятелки раждали там са плащали близо 3000лв. И още нещо епидуралната упойка отделно ли се заплаща?

Ами ако на децата им е било необходимо някаква спец.грижа, вливки и най-разни такива, е нормялно да платят толкова.

Не се заплащя отдално епидуралната.

Прочетете на първа страница инфото какво влиза в цената

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 19:56 от Sunshine202

# 125

Може да е ползвала ВИП стая

# 126
Здравейте. Предстои ми фетална морфология при др. Кръшков, някой който е бил скоро на преглед може ли да отговори дали е възможно и съпруга ми да присъства? Или покрай Ковид, не се допускат придружители.

# 127
Навсякъде има залепени бележки, че придружители не се допускат, долу още на асансьора са поне две.
Въпреки това народа масово се качва придружен в чакалнята.
Вътре на фетална не се допускат придружители.
Бях при д-р Стратиева, излезе по някое време да припомни, че придружители не се допускат, кой се засрамил излиза навън,  другите чакат в чакалнята с носове над маските.

# 128
  • до най-прекрасния мъж
И аз бях при Стратиева вчера. Имаше поне 3ма мъже, докато чаках. Даже единият си направи устата да влезе, но любезно му обясниха, че дори и пред кабинета е късмет, че се е качил. Но долу нямаше охрана да ги спира. Иначе, в работен ден бързичко ги извеждат навън. Не знам с какъв акъл въобще придружители влизат безпричинно  в АГ болница, където 90 % от жените са или бременни, или в процедури. Особено пък сега, когато сме в пика на поредната вълна. Маските на брадата изобщо няма да ги коментирам. Това е неуважение първо към собствената половинка, после и към всички останали.

# 129
Момичета, разкажете как мина феталната морфология при д-р Стратиева. Аз съм все още 15+г.с. и тази неделя ми беше рано още. Силно се надявам да дойде отново малко преди или малко след Коледа, когато трябва да съм 20-22 седмица. Четох, че тогава е подходящ момент за такъв преглед.

# 130
Ами, аз я харесах.
Сериозна жена, действа със замах, обяснява какво гледа за момента, диктува на записващите и  ги строява:)))

Понеже два пъти отлагаха прегледа, /после разбрах, че е имала лични пречки от друг доктор/  бях в 24-та, почти 25-та седмица и добре, че не ги послушах като  местеха датите.
Накрая ми викат - на вас ще ви е късно, нали. Имаме и други доктори, тя апаратурата е в същия кабинет.
Казах им, че задапаратното устройство е по-важно и ще си чакам.

# 131
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях за втори път при нея. Първата ФМ също я правих при нея и още тогава ми направи много добро впечатление. Много подробно гледа бебето и е разговорлива и много мила.
Щефи, още ли не бяха влезли в час? Така се бяха ошашкали, че няколко пъти ме питаха едно и също. Накрая докторката взе на майтап да го обръща. Щото аз спрях да отговарям, като знам,  че вече са ме питали и даже не разбрах, че мен питат. Аз съм в 35 г.с., но си държах на нея. Не ми отказа преглед, нито отвори дума, че е късно. Не съжалявам за избора си. Кръшков гледа на друг апарат, в друг кабинет. Мисля, че Апостолова преглежда на същия ехограф, ако не бъркам името на лекарката.

# 132
Комично си беше, младото момиче е доктор и явно се учи тепърва.

# 133
Здравейте, момичета
Искам да попитам д-р Стратиева в Селена ли извършва ФМ, тъй като до сега не бях чувала за нея.
Ако наистина всички са доволни бих си направила късната ФМ при нея, защото на втората ФМ в 21г.с бях при др Апостолова и изобщо не бях доволна - прегледа мина за точно 10мин без много подробности, а чаках повече от час.

# 134
Да, Д-р Виолета Стратиева идва от София  да прави ФМ в Селена.
Трябва да се пита и следи по-навреме за записване на час.

Общи условия

Активация на акаунт