АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 542
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • ...живея на последния етаж...
На мен най-странни са ми мненията, че като плащаме, и трябва всичко да е от лукс нагоре поне. Моята операция - тотална хистеректомия, през април беше 1100 лв. Три часа доста сложна операция. В първия момент изобщо не помислих за парите, а гледах основно лекарите. И им се доверих. Но нямах никакво време, трябваше да се действа много бързо. После, като мина големият зор, се поразрових, и се оказа, че в много болници, повечето държавни, цената е по-висока. Моя позната в Плевен за същата е платила 3600лв.
Нека не се халосваме за някакви битовизми. Но на мен това ми беше единайстата пълна упойка, ветеран съм по болниците, и гледам доста над нещата.

# 586
Не става въпрос за лукс, коментираме си обикновени битови неща. Защо трябва да се връщаме 20 години назад и само да сравняваме.

Бельо винаги може да се закупи изгодно на едро и да няма дрипи.

Тази неделя в тоалетната на 4 етаж, нямаше нито тоалетна хартия, нито хартия за ръце. 10 жени се изредихме преди прегледа през тоалетна и всяка гледа, че предната се рови за носни кърпи и прави същото.
Не беше мръсно, но не беше и чисто, някой в неделя си е писал айляк.

При един от прегледите ми моя мъж беше влязъл в тоалетна при централния вход и ми сподели, че не е чисто.
Отговорника на   персонала по почистване не си е свършил работата.

# 587
Здравейте понеже не мога да взема решение за втора ФМ . Препоръчаха ми др Апостолова . Вие бихте ли и се доверил и ако сте били при нея бихте ли повтори ли .

# 588
Здравейте понеже не мога да взема решение за втора ФМ . Препоръчаха ми др Апостолова . Вие бихте ли и се доверил и ако сте били при нея бихте ли повтори ли .
Прочетете няколко страници напред. Коментирали сме точно ФМ при Апостолова, както и други варианти в болницата. 🙂

# 589
Съгласна съм , че има какво да се желае . Няма как в голямо лечебно заведение да не се издъни някой някога . Няма как да сравняваме със София . Пък и за момичетата от околноста , едва ли е опция . Пещерска , окръжна - са под всякаква критика за повечето неща . Водещото поне за мен , при нормално раждане не обезболяват с епидурална , всичко под ножа за по-лесно , след секцио обезболяването също е не достатъчно … изобщо не коментирам даже , че редовно нямало топла вода , храната е кофти и т.н. В Пълмед примерно цената от Януари е 1700 , етърва ми роди там и има оплаквания . От всякъде ще има доволни и недоволни , но поради други причини съм посещавала и Торакс и др. лечебни заведения , бих казала , че в Селена почти всичко е ок .

# 590
Беше питала и по напред. Хубаво е да решиш и да не отлагаш
.

Коментирахме вариантите назад. Двамата лекари от Селена - д-р Апостолова и д-р Кръшков.
От София един път в месеца идва д-р Стратиева. Вече беше за януари, следваща дата ще е през февруари.

# 591
Който е водил бебето на преглед на 20-ти ден - може ли да сподели какво представлява прегледът? Заслужава ли си разкарването или да си ходим при лл?

# 592
Теглене, мерене, ако имате въпроси  - нищо специално.  Просто имат картона на детето откакто се е родило. Аз не бих се разкрвала.

Който е водил бебето на преглед на 20-ти ден - може ли да сподели какво представлява прегледът? Заслужава ли си разкарването или да си ходим при лл?

# 593
Момичета пълен пакет имунологични кога се прави непосредствено преди започване на стимулациите или може и по време на?

# 594
Роузи, а ти доволна ли си от скрининга? Не познавам много специалистите в Селена и изобщо в Пловдив. Помолих АГ да препоръча име и той само уклончиво каза: Тук имаме специалисти.
Колебая се дали да го направя в Селена, където за момента се следя, или в София при др. Чавеева, при която бях предната бременност на ФМ и която за мнозина е “светило”

Ами взеха ми кръв и са изпратили изследванията в Майчин дом София,всичко беше наред с тях,излязоха след 2 3 дни.Общо взето преди да дам кръв си бях на преглед при доктора,като там той оглеждаше на 4д всички органи на бебето дали се развиват нормално,измерва го като дължина и там всичко необходимо и със снимките те праща в лабораторията.Знам,че за 2рата фетална морфология вече изпраща при друг доктор,който си  е специалист по Фетална медицина.Ако бъркам поправете ме. Simple Smile

# 595
Здравейте,някой с мнение за д-р Велева ?

# 596
Тя ме прие.
Не останах особено очарована, много беше дръпната.Дали ѝ се спеше или си е такава, не знам.

# 597
  • Пловдив
Момичета, да попитам някоя от вас посещавала ли е д-р Минева - офталмолог в Селена? Някакви впечатления да споделите?

# 598
Момичета, да попитам някоя от вас посещавала ли е д-р Минева - офталмолог в Селена? Някакви впечатления да споделите?

Да, аз. Аз нямам сериозен очен проблем (имам предписани от друг лекар очила при работа с компютър), ходих за консултация преди секциото просто, доктор Петрова ми пусна направление и аз се насочих към нея, тъй като ми беше удобно. Гледа някакви работи, накрая установи, че всичко е идеално. Пет минути ми трая прегледа, малко си беше проформа.

# 599
Здравейте,някой с мнение за д-р Велева ?
Беше дежурна, като ходих на тонове днес. Не че имаше за какво да си говорим толкова, но ми се стори приятна, обясни ми резултатите, понеже за пръв път ходя. Общо взето обърна ми внимание, доколкото беше необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт