Препоръчйте добър уролог!!

• 755 609
  • 1 094
  •   4
Отговори
# 840
Семерджиев съм го срещала в Супердок.
Трябва да е уролог, защото той ще вземе решение дали да оперира или не, и ако трябва, ще предприеме такива действия , а нефрологът не може това - може да изследва, наблюдава и лекува, но не може да оперира.
За бъбреци се изследва най—общо ПКК, креатинин, урея, пикочна киселина,  урина - ОХИ, седимент и урокултура - последното за бактерии.

# 841
Може ли някой да препоръча добър уролог за гр. Варна за лоша спермограма и преглед с ехограф?

# 842
8-10 еритроцити в урината повод за притеснение ли е?
Баща ми е същия случай. Урологът му изписа рутаскорбин за 10 дни- 3 пъти х 2 табл.

# 843
Може ли някой да препоръча добър уролог за гр. Варна за лоша спермограма и преглед с ехограф?
Ако целта е бременност на партньорката, направо търсете репродуктивен специалист /клиника.

# 844
Момичета, майка ми се прибра преди да успеем да минем през уролог. Сега се опитвам да я убедя да дойде отново, защото трябва и друго изследване да прави. Лошото е, че този път ще разполага с по-малко време и се чудя при кого да запиша час в петък. Утре ще се обадя в Доверие да питам за д-р Семерджиев. Доц.Кремена Петкова от другите препоръчани специалисти тук няма часове скоро и преглеждам в супедок. Дали може да хвърлите едно око на списъка с лекари, които имат свободен час в петък и да кажете на кого да се спрем? За д-р Бранимир Костадинов отзиви Thinking
https://superdoc.bg/lekari?specialty_id=20®ion_id=23&date=2024-07-12&sort=earliest

# 845
Барбалена, за доц. Петкова може да се обадите направо в Неоклиник и да попитате за час, дават някакви междинни часове, а и тя е доста оперативна и бързо преглежда, та остава време.

# 846
  • Ланкър, планините Овнерог
Струва ми се, че за Семерджиев може и да стане за петък. Аз самата ще ходя контролно в петък при него. Като звънях за час, останах с впечатлението, че за когато си искам като час мога да запиша.

# 847
Благодаря ви, момичета Heart Утре ще се обадя

А знаете ли дали по време на цикъл може да се пусне изследване на дисморфни еритроцити и въобще, каквито и да било изследвания на урината?

# 848
Благодаря ви, момичета Heart Утре ще се обадя

А знаете ли дали по време на цикъл може да се пусне изследване на дисморфни еритроцити и въобще, каквито и да било изследвания на урината?
Може, щом се налага,
Скрит текст:
но трябва още преди тоалета да си с тампон.

# 849
Не се бях сетила за тампон. Благодаря, Росита

# 850
  • Сливен
Искам да изкажа мнение за доц. Анакиевски -уролог от Варна. Изключително съм доволна от него.Той е един млад и способен лекар, който ми вдъхна надежда, че медицината в България все пак не е загубена кауза. Така проблемът при мен беше, че съм имала вродено стеснение на десния уретер и оттам хидронефроза, за което разбрах съвсем случайно. Имах проблеми със стомаха и покрай това се видя и хидронефрозата, дотогава тялото ми никакъв знак не ми е давяло, че имам проблем. Като разбрах за проблема почна и лутането по доктори. От Бургас съм, а той както знаете не се слави със специалистите си. Едните ми казаха, че не е нещо важно и ще се проследява хода на заболяването, други, че ще се наложи отстраняването на бъбрека. И докато не намерих доц. Анакиевски. Бях чела за него в Интернет, но поисках и мнение от приятели, студенти по медицина във Варна и те потвърдиха впечатлението ми. Записах си час в дкц Света Марина.  Там му обясних ситуацията той ми каза да си направя динамична сцинтиграфия на бъбреци и да му го донеса. За мой късмет през седмица е идвал в Бургас -съботите в Лайф Хоспитал. Занесох му изследванията там-не бяха особено блестящи. Бъбрекът бил с частично нарушена функция. Зае се да ми направи пластика на уретера. Операцията ми трае 3 часа след като се съвзех ми каза, че всичко е преминало по план и проблема е отстранен. Днес е 12ият ден от операцията възстановявам се бързо,  операцията беше лапароскопска раните почти не ме болят. В болницата имаше къде къде пациенти с по-сложно състояние от моето-премахване на бъбрек, карцином на простатата и т.н. с всичко се справи благополучно. Всички пациенти с които разговярях там бяха доволни.И не по-малко важното е, че се отнася с пациентите си внимателно обяснява всичко, което го попиташ. Много се радвам, че има такива лекари. ..
Здравейте може ли да ви попитам къде ви направиха операцията в момента и аз съм със силно нагънат уретер и съм със стенд и ми предлагат пластика на уретера.
От Бургас съм и ме интересува каква е цената и всичко относно операцията.

# 851
Здравейте, препоръчайте ми добър уролог в София за камък в уретера и хидронефроза втора степен,  който да ми обърне внимание. Преди 1 месец получих бъбречна криза със задръжка и се видя камък в уретер 5 мм, после се придвижи камъка и мислех, че вс е наред до преди 1 седмица, когато отново имах криза, правих скенер с контраст и се видя камъка и отново задръжка. Болките отшумяха , но хидронефрозата си стои. Ходих при Семерджиев,  но не ми обърна внимание. Къде да ходя вече не знам?

# 852
  • столицата
ВМА проф. Салтиров д-р Петков

# 853
  • Сливен
Зравейте
От 2013г имах два стенда в ляво и дясно в уретерите,стендовете бяха извадени след 4 месеца.От тогава ми остана левия бъбрек проблемен и хидронефроза 2-ра степен.
Отделно през последната година направих две доста силни кризи заради хидронефрозата и през тази година при изследване на обикновена урина постояно в резултатите излизаше кръв.
През април направих такава криза която до сега не съм правила.Сложиха ми стенд казаха че уретера е силно нагънат.Все още съм с него.Направих консултация с Доц.Анакиев-останах силно разочарована от  неговото отношение-предложи ми уропластика но аз имам мн коремни операции и адски мн сраствяния и това мисля че е противопоказно
Отделно имам направена консултация и с др добър уролог в Бс и той каза че наистина операцията е рискована и не се препоръчва при мен.Незнам какво да правя?Някой със подобна ситуация!Да допълня че 2013 нямах оплаквания като бях със стендовете.А сега мн ме боли от време на време и особено като се натоваря!

# 854
Пиелопластика с отворена операция не е противопоказна при сраствания, само при лапароскопската срастванията пречат, но пак зависи от уменията на доктора.

Общи условия

Активация на акаунт