Препоръчйте добър уролог!!

• 759 772
  • 1 100
  •   5
Отговори
# 1 095
Мили хора, чета темата и ми настръхва косата.
В търсене съм да запиша час за консултация след отклонения в кръвни тестове относно простата. Имаме направление.
Препоръчаха проф. Давидов и д-р Христо Хаджийски. Вторият е неоткриваем, а за първия чета, че е въпрос на късмет да ти обърне внимание, но пък е специалист по проблемите с простата.
Някакви идеи към кого да се насочим?

Едит: По метода на изключването, резервирах преглед при д-р Старев. Ако някой има обратна връзка за него, моля да сподели.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:50 от Лутиен Тинувиел

# 1 096
Аз го препоръчах. Съпругът ми и баща ми ходят при него и са много доволни, но те нямат някакви сериозни оплаквания.

# 1 097
В търсене съм да запиша час за консултация след отклонения в кръвни тестове относно простата. Имаме направление.
Ако става въпрос за съмнение за онкологично заболяване, най-меродавно при избора на лекар е колко години след лечението преживяват пациентите.
Моят мъж направи 10 години след радикалната цистекомия и 15 години от откриване на заболяването.

# 1 098
При кого се лекувате?

Нямам идея, ЛЛ нищо не анализира, каза, че стойностите са гранични и е добре да се види.

# 1 099
При кого се лекувате?
Нямам идея, ЛЛ нищо не анализира, каза, че стойностите са гранични и е добре да се види.
Обикновено ЛЛ знае към кой професионалист да насочи пациента, нали това беше идеята за създаването на това звено - един лекар да познава здравословната история на пациента. Тъй като имат обикновено над 2500+ пациенти са разрешавали различни казуси и знаят какво е станало след съответната консултация със специалист.
Моят ЛЛ винаги ни е насочвала и давала правилните съвети към кого да се обърнем и какво да направим.

Конкретно на въпроса - преди много време беше и вероятно не е меродавно, но наскоро се срещнах с приятел, който е избрал същия екип на болницата относно проблем с простатата - "Света Анна" - София. Преди 10-ина години имаха млад, знаещ и квалифициран персонал и урологията им беше една от най-добрите. Приятелят казва, че и сега е така. Ако трябва ще попитам точно при кой лекар е бил.

# 1 100
Благодаря за отговорите!
ЛЛ ни насочи към д-р Христо Хаджийски, който вероятно е в Света Анна, но там никой не вдига телефона.

Общи условия

Активация на акаунт