Препоръчйте добър уролог!!

• 742 172
  • 1 068
  •   2
Отговори
# 1 050
Минаха 5 дена без резултати... Много съм изнервена! А днес след 16:00 трябва да ида при уролога, за да види резултатите и да направя урофлоуметрия....

Исках да питам дали имате отзиви за д-р Димитър Златанов от Токуда. Единствено той сякаш ми обърна внимание от тримата уролози, при които бях миналата година. И нефрологът преди него. Стори ми се, че ме изслуша внимателно, вникна в казаното, потвърди и той за скенера и каза, че може да се направи изследването с фунията, в която се пишка...

# 1 051
А какви са ви оплакванията? По каква причина сте пускали урина за изследване? От прочетеното оставам с впечатление, че случайно сте открили повишени еритроцити и сега се паникьосвате. Имате ли някакви смущения като болка, парене, често уриниране или бактерии?

# 1 052
Преди 3 години и нещо, като бях бременна в 4-5-ти месец, си пуснах урина - излязоха 7 еритроцита на зрителни поле. След месец повторих и отново имаше еритроцити. Отидох на нефролог, ехографски всичко беше наред, казаха, че най-вероятно бебето притиска нещо, да пусна пак урина 3 месеца след раждането. Така и не го направих с две малки деца и я пуснах чак миналата година и с ужас установих, че отново имам еритроцити... Последваха няколко урини, все с такъв резултат, различен брой еритроцити. Бях при трима уролози, според тях всичко беше наред и се спрях, защото не мога да ходя по безброй прегледи. И така преди месец и малко отидох на нефролог, отново нищо не се вида на прегледа, назначи един куп изследвания и всичко беше наред. След което каза да направя скенер с контраст, за да се "успокоя".

Оплаквания уж нямам, но на прегледа се оказа, че може би пишкам по-често. Не съм сигурна дали е така...  Защото аз пия доста малко вода. И покрай тези еритроцити се насилвам да пия повече течности и съответно тогава ходя по-често до тоалетната. Но според уролога е често уриниране.

Вчера се обадих в Токуда и казаха, че днес ще а готови резултатите. От сряда насам...

# 1 053
  • Сливен
Вече нз коя подред урина пускам и все положителни са кръв,белтък и левкоцити.
На какво се дължи.

# 1 054
На какво се дължи.
Имаш ли бактерии?

Барбалена, какво стана с резултата от КТ?

# 1 055
Росита, излезе на седмия ден... Освен малка киста в единия бъбрек, всичко друго е наред. Ходих на урофлоуметрия, но и там всичко е наред. Нефрологът и урологът вече са изчерпани откъм идеи какво още може да се направи. Цистоскопия и ЯМР нямало нужда при мен.

ChatGPT ме насочи към урогинеколог. Аз вече бях на годишен профилактичен април месец, цитонамазката е втора група, при колкоскопията не се видяха изменения. Имам една малка киста на стената на влагалището, за която разбрах миналата година. Не знам и аз вече какво да правя. Сега сме на море, като се върна, ще ида на гинеколог. Харесала съм доц.Магунска в Щерев, чакам да се освободи час...

# 1 056
  • Сливен
На какво се дължи.
Имаш ли бактерии?

Барбалена, какво стана с резултата от КТ?
Не съм пускала стерилна урина.
Но предните пъти когато се изолирваше бактерия нитритите ми бяха положителни освен тези който казах.Т.е винаги излизат положитерни кръв,белтък,левкоцити и еритроцити.

# 1 057
Здраввйте. Някой има ли опит с лазерно разбиване на голям камък в бъбрека при д-р Салтиров, ВМА?

# 1 058
  • Сливен
Здравейте мойта сага продължава след пластика по Боари януари месец за 7 месеца вече не броя колко инфекции направих.Онзи ден отново бях в болницата с криза заради камъчета които бяха попаднали в бъбрека след премахването март месец на последния стент сложен по време на операцията да зарастне правилно.
Според лекарите нямаше да създават проблеми да но в събота ме хвана криза.
Разбиха ги с лазер е ми поставиха стент.
Болката продължава урината е мн мътна и има кървави неща ....според доктора е нормално
Търся наистина добър уролог за мнение.
Просто имам чувството че нещо не е наред с пластиката.

# 1 059
Препоръчайте ми  добър уролог ,който се занимава с тумор в тестисите .Ако работи и със ЗК още по-добре .

# 1 060
Здравейте! Искам да предпазя повече хора от този псевдо доктор Младен Кайцанов. През ноември миналата година отидохме при него да смени катетъра на баща ми - съвсем рутинна процедура, която се прави всеки месец. Въпросният доктор не можа да вкара катетъра и използва някакъв метален катетър, за да разшири уретрата на баща ми. Използва и тел, за да вкара силиконовия катетър в уретрата. От тези манипулации е пробил пикочния мехур на баща ми, в следствие на което перитонит и за жалост баща ми почина, въпреки че му направиха операция по спешност. Така че имайте едно на ум, ако посетите този доктор. Работи в Пирогов, но се подвизава и в Люлин Мед и Превентика.

# 1 061
Много, много съжалявам за баща ви и благодаря, че в такъв момент искате да предпазите други хора от подобна участ

# 1 062
Благодаря! За жалост е пълно с некадърни лекари, които работят безнаказано.

# 1 063
Здравейте! Искам да предпазя повече хора от този псевдо доктор Младен Кайцанов. През ноември миналата година отидохме при него да смени катетъра на баща ми - съвсем рутинна процедура, която се прави всеки месец. Въпросният доктор не можа да вкара катетъра и използва някакъв метален катетър, за да разшири уретрата на баща ми. Използва и тел, за да вкара силиконовия катетър в уретрата. От тези манипулации е пробил пикочния мехур на баща ми, в следствие на което перитонит и за жалост баща ми почина, въпреки че му направиха операция по спешност. Така че имайте едно на ум, ако посетите този доктор. Работи в Пирогов, но се подвизава и в Люлин Мед и Превентика.

Мен ме сасипа доктор Цветан Лазаров от Александровска и Света Богородица. Оперира ми разширена вена на пениса и ме унищожи. Причини ми поне 10 болести. Сега имам невропатия, невралгия в органа, недостиг на кръв, сексуалният ми живот почти не съществува а съм само на 36 и още маса болести. Пия един грамаден плик с лекарства. Щях да умра, една терапия ме спаси от смърт преди около два месеца. Сам си открих терапиите, на тия в София съм давал по 200 и над за преглед и нищо само ме въртят. Похарчил съм хиляди до сега. Нямат брой и чет по маса уролози, уролозите в БГ са гола вода. Не се лъжете да се оперирате при български уролог. Сега ходя само по терапии, приключих с уролозите. Сигурно ще се наложи нова операция. Много скъпа, с големи рискове. Ако изобщо съм жив до тогава. Уволниха ме от едната ми работа, приятелите ме изоставиха, семейството и роднините на 99% процента. Живея ужасен, беден, мизерен и самотен живот изпълнен с безкрайни мъки и агония. Не позволявайте на български хирург да ви оперира ако ви е мил животът! Моя е унищожен до краен предел, сега борбата е да остана жив, нищо друго.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:08 от joe_elliott

# 1 064
Много ме разстрои споделеното и искрено се надявам на възстановяване и хубав живот за напред!

Общи условия

Активация на акаунт